Switch Cleo

CLEO ALS MEESTERES

Als je me rond ziet lopen in het dagelijks leven zie ik er lief en onschuldig uit. Je zou het niet verwachten van mij, maar in deze kamers ben ik de baas en eis totale overgave.

Worstelen: Heb je jezelf altijd al eens door een sterke vrouw willen laten onderwerpen? Mijn gladde, sexy lichaam helemaal tegen je aanvoelen terwijl je geen kant meer op kan? Je mag spartelen, je mag smeken. Maar zodra je mij ziet worden je knieën week en weet je al dat je niet kunt winnen.

Strapons: Mijn sexy rondingen in combinatie met een grote penis die jij mag aflikken en deepthroaten, zodat ik die sprankel in mijn ogen krijg en een grote glimlach op mijn gezicht. Jouw penis valt opeens in het niets, in vergelijking met die van mij.

CBT: Schreeuwen mag je niet, daarom doe ik mijn slipje in je mond. Pijn is wat je zult ervaren. Ik moet alleen maar lachen terwijl ik je martel. Dan maak ik een schijnbeweging en je deinst weg, dan barst ik in het schaterlachen uit. Als het bijna niet meer gaat, dan mag je natuurlijk stoppen. Maar wil je dat echt doen? Je weet hoe gelukkig je me maakt als we nog eventjes doorgaan…

CLEO ALS ONDERDANIGE

Velen mannen hebben van dit punt gedroomd om mij als onderdanige te hebben.

Maar jij hebt me, je doet mijn jurk uit en ziet mijn mooie lingerie in mijn hoge hakken.

Ik ben nu van jou en je kan alles met me doen wat je wilt, waar je op hebt gewacht en waar je zo lang van hebt gedroomd.

Jij bent hier gekomen omdat je het beter kan dan alle andere kerels. Jij laat me zien hoe het echt moet. Ik wacht gewillig en vol anticipatie

Ik ben je canvas en jij bent de kunstenaar.

ROLEPLAY

Schoonmoeder/Stiefzoon: Je mag me niet sexy vinden, maar je kan er niets aandoen. Terwijl ik je help met je huiswerk kan je niet stoppen met het kijken naar mijn lichaam en mijn decolleté. Hoe ik mijn lippen beweeg terwijl ik je overhoor en bevochtig met mijn tong, maakt jou beneden alleen maar harder.

Het valt me op dat er iets groeit, ik praat gewoon door maar mijn hand kruipt over je been, ik doe je gulp open, mijn hand glijdt je broek in.  Ik help je wel een handje.

Je bent nog jong en onervaren, dus je komt in een paar secondes klaar.

Zie ik je binnenkort?

Top