Lady/Switch Annabel

Lady/Switch Annabel

Let’s play together…

 

LADY

Kom je bij mij dan zal ik je zeker eerst vragen wat je verwachtingen zijn. Wat triggert je? En wat zijn je no-go’s? Als ik die weet zal ik vragen naar je ervaringen… want ook daar hou ik rekening mee. Ik wil je leren kennen. Weten wat jou op je knieën brengt. En ja, dat kan tijdens een gesprek vooraf maar het gebeurd pas als we samen de sessie in gaan. Ik en jij. En alles daarbij.

Ik zal je eerst gaan aftasten. Lichamelijk en mentaal. Waardoor ga je dieper ademen? Wat maakt je dat er een kreun ontsnapt? Hoe krijg ik in je extase en geef je je over.

Alles wat de zintuigen prikkelt en je dieper laten gaan in een spel is boeiend om te ervaren. De macht en controle bij de één en de onderwerping van de ander. DP heeft speeltjes genoeg waarmee we kunnen spelen. Maar uiteindelijk is het onze mindset die het spel gaan spelen. Jouw overgave en mijn lijf zetten we in om te zien waar het balletje naar toe rolt. Hard spel en intiem, torture en zware humiliation laat ik over aan onze meesteressen. Maar ik beloof je hierbij: ik geef niet snel toe. Geen opdracht hoe en wat jij WIL, maar dat je jouw wil in mijn handen legt. Dat is echte onderwerping. Ik wil tussen je oren komen en in je hoofd. Ik verwacht respect en wil overgave zien.

Ik zal je lichaam onderwerpen aan mijn kritische handen en ogen om te kijken wat je aan kunt om je daar te krijgen waar ik je hebben wil. Op je knieën. Uit overgave. Daar ligt je lot als sub. Maar ook ik heb hier mijn verantwoordelijkheid. Ik wil dat je je overgeeft omdat je het VOELT. Door mijn eerder aangestuurde opdrachtjes, pijnprikkels, mindfucks.

Ik hou van spelen met erotiek en sensualiteit. Teasen en edgen en mijn lichaam inzetten om jouw te zien overgeven aan mijn wil. Maar het moet altijd passen in het spel wat ik speel. Ik kan niet op voorhand een manuscript geven hoe het gaat lopen. Ik voel en tast af en speel met je emoties. Door ons samen ontstaat er vanzelf een dynamiek van machteloosheid en overgave. Uiteindelijk wil ik dat je met een smile weer vertrekt 😉

Do’s als Lady:

Wat ik bijzonder en mooi vindt om te doen is zweepsessies: met een zweep, cane, flogger … opbouwen naar een punt waar je lichaam stofjes aan gaat maken…vastgezet, geblinddoekt, met een ballgag in of een masker op… de buitenwereld doen vergeten, ja laten zweven op de pijn… loslaten op het verlangen naar meer….

Je lichaam en geest triggeren…Kaarsenvet, ijs, mindplay, je vastzetten met touw, boeien, riemen, folie… alles waardoor je machteloos staat of ligt.

 

SWITCH

In mijn relaties privé ben ik onderdanig… maar alleen bij die mannen die het in zich hebben mij te onderwerpen…. hier bij Domination Palace kan ik je laten zien hoe ik ben in mijn onderdanige staat; volgzaam, gehoorzaam en even helemaal als jouw sub kunnen we samen een mooi verhaal maken.

Ik hou van slavinnenkeuring, bondage, spanking, caning, het spel van no-control en een Dom of Domina die door mij heen weet te dringen… Dan zie je mijn echte overgave …dan ben ik op mijn mooist. Via een email kun je al je fantasie/ verlangen beschrijven en aangeven hoe je de sessie voor je ziet.

 

Koppels Niets zo leuk als de spannende dynamiek met een extra persoon! Voor mij is het iig een uitdaging en ik voel me vereerd als jullie me willen laten meedoen in jullie spel!Allerlei scenario’s zijn mogelijk. Alles kan vooraf besproken worden zodat ik goed ben voorbereid op wat er van mij verwacht wordt. Omdat ik biseksueel ben kan het spel voor beide partijen sensueel en erotisch zijn.

Duo-sessie Heb je ooit mogen dromen van een momentje met twee dames (duo-sessie)…met een meesteres, die jou en mij samen in een spel van dominatie voert of samen met een ander subje of switch zodat je twee dames hebt die met je spelen of waarmee jij je handen vol hebt. In welke setting wil je ons zien? Bespreek in een e-mail of bij een telefoongesprek je wensen en wij kijken hoe we een droomscenario kunnen creëren.

Massage Gemasseerd worden in de setting van onze bdsmclub. Goeie muziek, gedimd licht, spiegels om je heen en uiteraard de professionele handen van Annabel. Al dan niet voorafgaand aan een sessie, kan zij de massage afstemmen aan de mood waarin je zit. Een zeer bijzondere ervaring.

Travestie Ook voor de heren die bezit zijn met travestie en hun vrouwelijkheid willen ontdekken of ontwikkelen, wil ik graag tot dienst zijn. Samen kunnen we een girlsdate hebben waarbij ik je als gediplomeerd manneguin kan leren lopen op de prachtige hakken en je tips en advies geven hoe je op subtiele wijze de vrouw-inside-you kan voelen en zien.

 

Yes to eroctic play but NO sex

 

 

hieronder wat verslagjes van mijn belevenissen bij DP.

Mijn eerste sessie bij DP,
beetje zenuwachtig doe ik de deur open… ik stel me voor: Hallo, ik ben annabel, welkom.
We lopen naar de bar en maken ons praatje.
Wat kan ik aan als slavinnetje? Wat wil hij graag als Dominant?
Hij blijkt Switch te zijn; in zijn dominante stemming.
Mijn secretaresse outfitje op de foto was hem zeer bevallen dus de wens om deze aan te doen heb ik natuurlijk ingewilligd.
We gaan uiteindelijk naar boven… na het douchen geef ik hem een badjas; als D wil hij graag niet (meteen) naakt voor me staan.
Op mijn hoge hakken, lingerie en leesbrilletje loop ik hem voor naar de kamer.
Role-play…ik vind het geweldig; de rollen die ik aan neem liggen dicht bij mij….daardoor gaat dat heel goed.
Ik krijg een schrift en pen en hij begint te dicteren…. Omg… daar ben ik dan weer niet zo goed in…
“annabel”, in dit kantoor zitten wij niet op een stoel maar lig je voorover over mijn bureau, ik wil je billen zien zodat ik bij het maken van fouten dit meteen kan afstraffen.” “Ja Mijnheer, dat begrijp ik”.
Hij vraagt me de zinnen die genoteerd zijn voor te lezen. Door de snelheid heb ik de zinnen wat ingekort wat natuurlijk niet over hoofd wordt gezien.
De eerste klap voel ik hard aankomen op mijn nog kouden vlees. “Hoeveel fouten staan er in deze ene zin?? Wel zes! Tel maar af!”
Ik voel de volgende komen. KLAP, KLAP…KLAP.. ik tel mee… “Zes Mijnheer, vijf Mijnheer….”
Hij vraagt me mijn kont nog meer naar achter te steken en ik incasseer de rest.
Daarna moet ik gaan staan. Hij trekt mijn slip uit en vraagt me op mijn knieën te gaan zitten .
Benen wijd. Ik krijg een compliment over mijn kutje. ‘Dank u wel Mijnheer”. Hij is blij dat ik wat schaamhaar heb staan. Het staat me mooi zegt hij.
Dan stelt hij de volgende vraag; “Hoe blij ben je om hier te werken voor mij annabel”? Ik antwoord “Heel blij Mijnheer”. “Laat maar eens zien dan. Speel met je jezelf.” Mijn vingers gaan naar mijn kut en meteen voel ik een siddering over me heen komen… dit is toch wel heel erg spannend”… Mijnheer kijkt me aan… “Je gaat hier toch niet zitten klaarkomen zonder toestemming??”.. ik begrijp dat dat helemaal not done is en mijn slavinnenhartje slaat drie keer over… Uiteraard kom ik hier niet mee weg… ik moet mijn hoofd naar hem opheffen en ik incasseer een 5 tal slaps in mijn gezicht. Helaas word ik daar alleen maar weker van…dus op het moment dat ik op moet staan, sta ik wankel op mijn veel te hoge hakken. Gelukkig heeft Mijnheer een beetje medelijden met me. Een klein beetje maar want al snel word ik gevraagd met mijn rug op de tafel te gaan liggen met mijn benen in de lucht. Eerst wijd. Dan weer dicht. Dan weer wijd. Ondertussen mag ik hem niet meer aankijken en ondervraagt hij mij alsof ik nog midden in een sollicitatiegesprek zit. De zweep wordt erbij gehaald en ik krijg klapjes op mijn billen en dijen.
Daarna is hij wat moe.
Ik vraag hem waarmee ik mijn Mijnheer nog van dienst kan zijn.
Ik stel voor om hem een massage te geven; daar ben ik namelijk erg goed in! Dus dat word aangenomen.
Met mijn brilletje nog over mijn neus kijk ik hem aan terwijl mijn handen in de olie over hem heen gaan..
Ik weet zeker dat Mijnheer heel ‘happy’ weg is kunnen gaan.

Heropvoeding

J stuurt een email. Naar mij en een collegaatje. Hij heeft een scenario klaar. Een moeder met haar recalcitrante puber. Ik mag de puber zijn. Dat komt wel goed! Het voorgesprek is al leuk. Ik zit meteen in mijn rol. Mamma L heeft het nu al zwaar met mij. Na het douchen van J gaan we naar de zolder. Mijn spijkerbroek, T-shirt en kauwgombal doen zijn werk. We zitten aan een tafel en mama L mag haar beklag doen over mij. Ik zit er geïrriteerd bij. Praat er tussendoor en maak mijn argumenten waarom mams echt niet cool is en ouderwets. Uiteindelijk bepaalt J dat mama niet streng genoeg is en dat er lijfstraffen bij moeten komen waardoor annabel beter begrijpt wat ze fout doet. Ik moet gaan staan. Ik moet bukken. J gaat me slaan. Met de hand. Over de broek in eerste instantie. De klappen zijn over de stof goed te doen. Dan moet mama laten zien dat ze dit ook kan. Haar handen zijn wat kleiner maar voelen feller aan! Dan neemt J het weer over. Hij maakt mijn broek los en trekt het over mijn heupen. Daar sta ik in mijn onderbroekje. Ik buk weer. Mijn kont achteruit. De klappen komen weer aan. Dit maal voelt het harder aan. De stof van een slipje is dunner dan een spijkerbroek. Daarna mag mama weer. Ik voel mijn billen al wat warmer worden. De derde rond breekt aan. Zijn vingers haken achter de stof en mijn slipje wordt van mijn kont getrokken. Ze blijft hangen bij mijn knieën. De benen moeten wat verder van elkaar. Ik voel de lucht langs mijn kutje gaan. Toch wel heel spannend zo. Opnieuw voel ik klapjes. Eerst van hem dan van mijn mama. Na deze sessie van boze moeder en opstandige moeder blijkt volgens J dat ook mama geen blanco geschiedenis heeft en dat mijn gedrag waarschijnlijk een gevolg is van haar sletterig gedrag in het verleden.. dus is het aan mama om excuses aan te bieden bij haar dochter. En nu mag dochter haar mama spanken. Als we uiteindelijk elkaar genoeg hebben mogen afstraffen mogen we samen op bed gaan liggen en elkaar knuffelen en kussen… de vrede is het gezinnetje is wedergekeerd.

Chantage:

Het nichtje dat gechanteerd wordt. Een onderdanige man die heimelijk al vanaf zijn jeugd een geheime fantasie had waar hij als 14 jarig neefje zijn 17 jarige langbenige nichtje chanteerde na zij een diefstal had gepleegd.
Ik doe de deur open met schoenen met de hoogste hakken; waardoor ik zo’n beetje 1.94 wordt en waardoor mijn gast meteen een uurtje extra bijboekt. Zo fijn om zo in de smaak te vallen.
Hij wil nog graag dat ik me omkleed in eventuele lak-kleren? Ja dat kan zeker. Die heb ik. We gaan de kamer in en mijn neefje begint het gesprek; of ik weet dat hij weet wat ik gedaan heb… en dat hij me echt niet wil verraden maar dat daar wat tegenover staat. Ik schrik, als nichtje, want ik wil niet dat zijn oom, mijn vader dit te weten komt. Shit. Hoe kan ik er voor zorgen dat je je mond houdt? En dan begint het spel; hij heeft me altijd al willen dwingen om mijn kont aan te bieden dus bukken nicht! Hij zoekt wat slagmateriaal en mijn billen moeten eraan geloven. Zweepje, cane, zijn handen. Mijn billen worden warm. Ik hij vraagt mij mijn lak korsetje omlaag te trekken zodat hij bij mijn tepeltjes kan. Ik word gesommeerd op de swing te gaan liggen met mijn benen hoog. Hij pakt twee wasknijpers en zet ze op mijn tepels. Mijn hoofd gaat leeg. Dan pakt hij een zweepje en tikt op mijn tepels… terwijl doorpratend over zijn macht over mij, dat als ik niet toe laat wat hij met mij in gedachte heeft, hij alles gaat vertellen… ik voel het… het machteloze, de kink van zijn machtspositie als kleine neef over zijn nichtje. Hij pets door op mijn borsten. Vraagt me mijn benen wijder te openen. We gaan door over de situatie. Ik vraag hem of hij nog meer meisjes chanteert. Dat klopt. Zijn buurmeisje! Mijn fantasie slaat op hol… zijn fantasie wordt de mijne en ik vraag door… ondertussen wil hij graag gemasseerd worden; laat ik daar nou toevallig heel goed in zijn…!
We zijn op een kamer zonder tafel of bed dus we leggen wat matten op de grond. Met wat massageolie ga ik aan de gang… ik fluister in zijn oor dat ik dat, als nichtje, wel graag wil zien, hoe hij zijn buurmeisje betast en hoe hij het vindt dat we zondag bij oma aan de appeltaart zitten terwijl hij hier zijn dominantie bij zijn nichtje tentoonstelt… dat ik niet weet hoe ik moet reageren als de hele familie aan de tafel zit en hij me vraagt op het toilet mijn slipje uit te doen en daarna onder de tafel zegt mijn benen te spreiden. Hoe moet ik dan zonder te blozen dat doen? Bang dat de hele familie iets zal merken.. al is het maar mijn tepeltjes die hard worden onder deze getransformeerde kleine neef van mij.
Uiteindelijk eindigt de sessie staand; hij wil graag naast mijn 1.94 staan en naar me op kijken. Wat was dit verrassend leuk voor beiden.

Een mooie travestie sessie MET training voor de catwalk:

Wat een bijzondere afspraak was deze. Om discretie te waarborgen zijn namen fictief.
Ik ontmoette hem in de bar. Vincent zat daar; in een mooi rokje en vestje. Hij was een beetje zenuwachtig maar vooral hoop en verlangen lagen in zijn ogen te lezen. “Annabel, wat ben je mooi’. Altijd een goed begin 😉 Ik vroeg hem naar zijn meisjesnaam;… hij moest even denken en zei toen; “Marloes”. “Dat is een mooie naam lieverd. Ik hoor dat je mijn begeleiding wil om je vrouwelijkheid verder te ontplooien en dat het gewoon fijn is om even lekker te tutten met een girlfriend. Mag ik je girlfriend zijn?”. Hij kijkt me dankbaar aan. Hij verteld me dat het hem heerlijk lijkt om tijd met me door te brengen en dingen te leren die Marloes nog meer Marloes kunnen maken. Ik stel voor naar de kleedkamer te gaan en daar even te kletsen. Een kleedkamer vol make-up, pruiken, schoenen en jurken. Marloes voelt zich meteen heerlijk daar. Ik ga bij haar zitten. Vraag haar naar wie ze is. Hoe lang ze dit al wil en waar ze uiteindelijk wil komen.

Ik complimenteer haar om haar mooie rode lingeriesetje maar we kunnen wel wat doen aan haar kleding. Ik zoek de kast af… ik zoek iets sensueels; om te dragen, om op je huid te voelen… het gevoel van kant, zijde en satijn maken je altijd zachter en vrouwelijker. Ik vind een satijnen kimono… als ze deze aantrekt voel ik al dat ze verzacht. Dan nog schoenen. Niet te hoog; want we gaan straks echt trainen met lopen; dus ze moeten nog comfortabel voelen. Maar MET hak! Zonder hak lopen kan iedereen.. charmant MET hakken is de kunst!!
Om haar verder op een subtiele manier wat vrouwelijke maniertjes aan te gaan leren is daar de truc met de mascara en wat lipgloss…. Hoe anders knipper je met je ogen met mascara op je wimpers, hoe anders nip je aan een glas water met lipgloss op je lippen… ik zie het verschil meteen, zij voelt het ook. Hoe leuk is dit! Ik vraag aan haar of ze zich blondine voelt, brunette of a redhair lady… we gaan voor blond. Lang en krullen. Daar kan ze dan ook een beetje mee spelen tijdens de catwalk training.

Ze vertelde me al in een email dat ze best een beetje haar sluttiness ook wilde ontdekken; ook naar vrouwen toe… dus terwijl ik haar kleed vertel haar mijn biseksuele gevoelens en dat ik het ook heel spannend en fijn vind met dames… ik voel haar sidderen… dit had ze niet verwacht….

We gaan naar beneden naar de rode kamer; daar kunnen we de catwalk oefenen. Ik loop voor haar. Leg haar uit hoe je de ene voet voor de andere kunt zetten zodat je heupen bewegen. Hoe je je schouders stil moet houden en hoe je het mooist een draai kunt maken en een ‘strike the pose’ aan het einde van het loopje. Ik leer haar hoe ze het satijnen stofje van haar schouders kan laten draperen en hoe de zachte stof dan langzaam over je schouders en rug glijdt. En hoe sensueel dat voelt.

Het lopen gaat goed! Ik voel hoe ze verzacht en hoe blij en mooi ze zich voelt. Ze heeft een mooi kontje. Ik vraag haar daar een beetje mee te schudden en hoe lekker dat eruit ziet. We giechelen als twee vriendinnetjes die Hollands Next Topmodel spelen op de slaapkamer. We hebben echt lol en eindigen de sessie met een heerlijke mooi ‘twee meisjes hebben het leuk’’.

Een sessie in een Ds dynamiek:

En dan heb je ineens een sessie met een Dominant. Niet heel bekend nog in de wereld maar ik voel zijn intentie en de nieuwsgierigheid naar slavin annabel.
We beginnen met een rollenspel; slavin annabel is verkocht op een slavinnenmarkt aan hem. Ik draag niet meer dan mijn hals,- pols-, en enkelboeien en een zwarte cape om me heen. In deze outfit voel ik mij op en top slavin. Als ik binnenkom begint het inderdaad in deze rol maar al snel merk ik zijn interesse in mijn diepste verlangens een man te dienen. Mijn geaardheid als onderdanige vrouw. Hoe reageer ik hierop, hoe reageer ik daarop. Ik krijg duidelijke richtlijnen wat hij van mij verwacht maar hij blijft goed communiceren en kijken hoe ik waar op reageer. Ik heb met een Dominant te maken.

In alle rust onderzoekt hij mijn lichaam. In een soort van verlangen om mijn lichaam te leren kennen merk ik een duidelijke fascinatie op hoe ik reageer op zijn duidelijke sturing. Een onderdanige vrouw moet je aansturen, kordaat en duidelijk maar met een gevoel van wederzijds respect. Juist in die situatie van begrip en vertrouwen zal zij zich makkelijker kunnen onderwerpen.

Ik heb al snel door dat dit een sessie is waarin de gast niet in 1 uur zoveel mogelijk wil uitproberen maar juist rustig wil opbouwen zodat ik kan laten zien waar toe ik in staat ben.

Rust, reinheid en respect; als een Dom dat uitstraalt zal een sub op haar knieën willen gaan.

De sessie krijgt een wending. De interesse in BDSM komt van diep en vraagt tijd. Meer tijd dan een uur of twee uur kan bieden. Ik voel mijn verlangen te vertellen hoe mooi de diepte is in een D/s relatie tussen een Dom en zijn slavin. Ik stel voor dat we het gesprek, wat van twee kanten komt, voort te zetten tijdens een ontspanningsmassage. Zo kunnen we ‘vragen’ en ‘antwoorden’ maar kan de gast toch heerlijk genieten.

Onze sessie eindigt in de Nadu-houding waarin we de sessie op een waardevolle prettige manier kunnen afsluiten.

 

Een ongeplande Qi Gong sessie met Annabel

Ik was onlangs weer in DP voor mijn gebruikelijke halve dag sessie met veel high heels trampling. Ik heb op deze site al vaker over mijn sessies geschreven met de diverse meesteressen, DP heeft echt een perfect team. Het voordeel van een halve dag, waarvan een deel “in rust/bondage”, is dat er wat gelegenheid is om kennis te maken met nieuwe dames waarmee je nog nooit hebt gespeeld. Zo kwam Annabel ook even langs terwijl ik zoals gebruikelijk spread eagle op de vloer was vastgebonden. Ze had van mijn trampling passie gehoord maar had dit zelf nog nooit gedaan, geen wonder want haar passie is slavin en niet meesteres. Op mijn uitnodiging wilde ze het best wel eens proberen. Dus na het uitzoeken van de juiste paar heels en wat extra ondersteuning begon ze met de eerste wankele treden op mijn borst, heerlijk voor mij. Echter tot mijn verbazing had ze de smaak, maar ook de techniek snel te pakken en stond ze zonder zich ergens nog aan vast te houden op mijn borst haar dingetjes te doen. Ik was zeer verbaasd over haar balancerend vermogen. Dat verdiende wat uitleg.
Ze vertelde dat ze aan Qi Gong deed, Wablief? Qi Gong is een Chinese beweging techniek welke gerelateerd is aan de meer bekende Chinese Tai Chi. Door mijzelf later op internet opgezocht: Tai Chi is een serie van bewegingen achter elkaar, terwijl Qi Gong een enkele beweging is om slechts een doel te bereiken, bijv het openen van je longen. De overeenkomst, een zeer sterke fysieke en mentale kracht en veel oefening vereist. Respect want Annabel is een zeer ervaren beoefenaar.
Dat moesten we in de praktijk brengen, oftewel ik was haar Qi Gong mat. Ze stond met beide heels wederom op mijn borst en begon haar Qi Gong training. Voor een leek als ik leek het meer op een soort staande Zen meditatie. Haar evenwicht was perfect. Nadeel van haar perfecte evenwicht is dat haar heels stevig op 1 plek bleven verankerd. Lekker zou je denken, en Annabel is een slanke verschijning, maar als een paar heels maar lang genoeg volle gewicht op 1 plek boren, gaat dit na een tijdje vanzelf mega pijn doen. Dus mijn verzoek om toch even de heels licht te verplaatsen. Dat deed ze dan ook, beide midden op de tepels en dan weer verder!! Ik kreeg ook nog wat coaching, want als Qi Gong team moet je een worden. Ik moest in een bepaald ritme in en uit ademen ondanks de pijn en Annabel paste haar evenwicht ritme aan mijn adem ritme aan. Ik zag haar inderdaad licht op en neer bewegen met mij. En gelieve ook niet te hard kreunen want dat is slecht voor haar concentratie.
Ik heb diep respect voor Annabel. De titel slavin wekt wellicht wat associaties op, maar Annabel heeft een sterk karakter en een zeer interessante levens ervaring. Bovendien voelden we meteen een sterke band want als slavin had ze volle begrip voor mijn gevoelens als extreme pijn slaaf. Dus mijn volgende afspraak bij DP is wellicht met een slavin en niet met een meesteres.
Groetjes, Dutchguy
                                                                                                                   *********************************************************

Ik loop de kamer in. Hij heeft zich al gesettled en spullen klaargezet. Mijn dresscode: secretary… de witte blouse, het zwarte strakke rokje, de hoge pumps en het zwarte brilletje op mijn neus maken indruk.

Hij vraagt me: ‘Heb je de film ’the secretary’ gezien? En OF ik die gezien heb!! Een van de meest spraakmakende films waarin de Ds zichtbaar en voelbaar is, de acteurs fantastisch en de opbouw heel mooi.

Hij kijkt me aan terwijl hij me vertelt de film te willen naspelen… er ligt een brief op de tafel, omgebouwd tot bureau … een brief die ik getypt heb voor mijn directeur, met nogal wat spelfouten. De fouten liegen er niet om. En dat betekent dus punishment. Wie de film heeft gezien zal begrijpen dat ik mijn brief zal moeten voorlezen en dat ik bij elke fout de tijd moet nemen om mijn straf op mijn billen te ontvangen. Zijn vlakke hand komt neer op mijn kont, telkens wanneer ik een fout op lees. Bij herhaling van de brief, krijg ik dezelfde tuchtiging, maar dan met het rokje over mijn heupen opgestroopt. Over het stof van mijn broekje. De derde keer dat ik de brief voorlees, is mijn onderbroekje tot mijn knieën uitgetrokken en dien ik nog meer mijn billen aan te bieden. De klappen voelen intenser en scherper, uiteraard, zo op mijn blote huid.

Het ‘bureau’ staat voor de spiegel. Hij verzoekt me hem aan te kijken als hij door gaat met de klappen. Met elke slag zie ik mijn lichaam naar voren schieten en voel ik de rand van de tafel tegen mijn lijf gedrukt.

Ik zit in de film. Voel zijn dominantie en opwinding door mijn huid heen. Mijn haren zijn door de war, mijn blouse hangt open… en de tijd is omgevlogen… soms zijn sessies zó leuk.

Top