Meester M.

Meester M,

Wat is er over mij als dominant en SM meester te zeggen? Ik ben van nature dominant. Ik ben (1,98m lang, gespierd en goed verzorgde. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de rol van dominante, sm, Meester of Dom.  En je zult me, afhankelijk van de situatie, waarschijnlijk aanspreken met “meneer”, “sir”, of “meester M”.

Zowel dames als heren zijn welkom bij mij voor een sessie.

Afhankelijk van jouw wensen, grenzen en omstandigheden zal je me leren kennen als:

  • een geduldige en begripvolle leraar, die de tijd neemt om je te helpen dingen te leren en je grenzen te ontdekken
  • een corrigerende Meester, die regels voor je opstelt en verwacht gediend te worden. Hard maar rechtvaardig.
  • een manipulerende sadist, die je waardeloos laat voelen of niets meer dan een speelobject bent voor mij. En mij zal gehoorzamen als Sub.
  • een kinky creatieveling, die scenario’s creëert waar je een rol in hebt, jouw lichaam als kunstobject gebruikt, en je fantasieën invult.
  • een bondage speler, die met o.a. touwen en jouw lichaam de perfecte balans tussen overgave en spel mogelijk maakt op de rand van lust, pijn en uithoudingsvermogen.

Er is veel mogelijk. Natuurlijk zijn er grenzen. Maar het belangrijkste is dat jij vindt en krijgt waar je voor komt.

Grenzen!

Ontlasting is een harde grens, buiten dat is er in overleg veel mogelijk.

Waarom?

Ik haal voldoening uit het zijn van de reisleider op jouw BDSM reis. Voldoening uit het feit dat je er plezier uit haalt. Dat je iets leert over jezelf. Dat je je onderdanige kant kunt ervaren en uiten. Dat je (eindelijk) de mogelijkheid hebt om jezelf te laten gaan op een manier die je misschien niet van de daken schreeuwt, maar wat wel onderdeel van jou is.

Sub zoekt meester

 Wil je je onderdanige ontdekken? Of weet je al dat je die hebt en wil je die ervaren in een veilige omgeving, in het bijzijn van een ervaren SM meester? Dan ben je bij ons en bij mij aan het goede adres.

De termen Slavin / slaaf, onderdanige en sub worden veel door elkaar gebruikt. Verschillende termen waar menig een andere betekenis aan hangt.
Heb je hier zelf al een mening over? Weet je al wat voor type je bent? Zie je jezelf als onderdanige die een dominante man zoekt, als sub die een meester zoekt of als slavin / slaaf op zoek naar een dom?

Ik kijk zelf niet zo zeer naar de termen, maar naar de behoeftes die je hebt, de emoties die jouw opwinden of prettig voor je zijn en de BDSM onderdelen die jou interesseren. Uiteindelijk gaat het daarom: een ervaring waarin je jezelf kunt zijn en/of jezelf kunt ontdekken.

Dom, dominant, meester?

Ik heb een flexibele insteek op het vlak van dominantie. De termen SM Meester, Dominant, of Dom zijn generiek hetzelfde. Ik neem de leiding. Dat staat vast.

Maar we bespreken wel vooraf de regels en binnen welke grenzen we blijven. Zeker voor de eerste keer.

Ik geniet zelf van een hoop aspecten van BDSM en onderdanigheid. Het meest geniet ik ervan om jou te geven wat je zoekt (binnen redelijkheid). Om jou te laten ervaren waar je grenzen echt liggen. Door uit te vinden waar jouw behoeftes liggen kan ik mijn focus goed leggen en jou de meeste waarde geven.

Meester M

 

Top