Mrs. Cleo

Meesteres Cleo

 

In het BDSM-spel wil ik eigenlijk alles wel 1 keer gedaan hebben. Er zijn geen taboes.

Het enige waar ik een harde grens bij trek is copra/scat en blijvend letsel. Voor de rest kan je met de gekste fantasieën/rollenspellen/ideeën bij mij komen, ik vind het allemaal leuk en wil het allemaal proberen. 

Ik ben de baas, jij bent mijn slaaf, Ik bepaal.

Rollenspel

Daar kan ik me helemaal in uitleven en vind het helemaal geweldig. We zullen zeker lachen in het spel, want ik vind het heel leuk om impulsief een nieuwe wending toe te voegen aan het verhaal. 

Aanbeden worden

Als de Godin die ik ben verdien ik om aanbeden te worden. Van mijn outfit, tot aan mijn voeten. Dit kan in mijn standaard sensuele outfits of in een outfit die jij speciaal voor mij meebrengt. En als je een seksspeeltje voor mij koopt, misschien heb je wel het geluk om mij te mogen zien klaarkomen?

 

Alles met anaal (jij!)– Ass Worship – Ballbusting/Belly/Body busting – Body Worship – Bondage – Breathcontrol – Bi-sessie (Forced) – CBT (Cock and Ball Torture) – Chastity training / Keyholding – (Complete) Sensory Deprivation – Crossdressing – Electro Play – Erotic Play – Facesitting – Fem Dom Play – Forced orgasm – Fucking machine –Gagging en Deepthroat pijpen(jij!) – Golden Shower – Takelage – Kaarsen – Kicking – Latex – Leather – Massage – Medical Play/ Nursing (keuring, lichamelijk onderzoek, naalden – Mummification – Panty Fetish – Sensueel (geen seks!)–  Slaventraining – Sletten training – Sounds – Spanking – Spitting – Travesty – Tepelspel – Tease and denial – Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) – Trampling – (Verbale)Vernedering – Zwepen – Rollenspellen – WAM (Wet and Messy)

 

~ Meesteres Cleo

Top