Mrs. Cleo

Meesteres Cleo

 

In het BDSM-spel wil ik eigenlijk alles wel 1 keer gedaan hebben. Er zijn geen taboes.

Het enige waar ik een harde grens bij trek is copra/scat en blijvend letsel. Voor de rest kan je met de gekste fantasieën/rollenspellen/ideeën bij mij komen, ik vind het allemaal leuk en wil het allemaal proberen. 

Rollenspel

Daar kan ik me helemaal in uitleven en vind het helemaal geweldig. We zullen zeker lachen in het spel, want ik vind het heel leuk om impulsief een nieuwe wending toe te voegen aan het verhaal. 

 

Alles met anaal (jij!)– Ass Worship – Ballbusting/Belly/Body busting – Body Worship – Bondage – Breathcontrol – Bi-sessie (Forced) – CBT (Cock and Ball Torture) – Chastity training / Keyholding – (Complete) Sensory Deprivation – Crossdressing – Electro Play – Facesitting – Fem Dom Play – Forced orgasm – Fucking machine –Gagging en Deepthroat pijpen(jij!) – Golden Shower – Takelage – Kaarsen – Kicking – Latex – Leather – Massage – Medical Play/ Nursing (keuring, lichamelijk onderzoek, naalden – Mummification – Panty Fetish –  Slaventraining – Sletten training – Sounds – Spanking – Spitting – Travesty – Tepelspel – Tease and denial – Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) – Trampling – (Verbale)Vernedering – Zwepen – Rollenspellen – WAM (Wet and Messy)

 

~ Meesteres Cleo

Top