Mrs. Freya

Don’t just lose control, give it to me. 

Welkom slaafjes, subjes, sletjes,

Ik ben meesteres Freya en vind het heerlijk om jou de bijzondere wereld van BDSM te laten ervaren. Ik krijg een enorme kick van experimenteren en nieuwe dingen ontdekken. Het is dus helemaal niet erg als je nog geen of weinig ervaring hebt. Of misschien weet je juist al heel goed wat je wilt en kom je jouw ultieme fantasie met mij delen. Vertel mij dan maar jouw stoutste droom.

Samen ontwikkelen we jouw onderdanige kant en word je mijn beste sletje of slaafje dat je maar kunt zijn. Het kan ook zijn dat je juist dominant bent van jezelf en bij mij een keer helemaal de touwtjes los komt laten. Ik verleid je graag je grenzen te ontdekken en te verleggen. Niet omdat ik je dwing, maar omdat je het echt graag voor mij wilt doen.

Ik geniet er enorm van als je mij het vertrouwen geeft om iets te doen wat je nog niet eerder hebt gedurfd. Dit doe ik door het spel rustig op te bouwen met compassie, straffen, beloning en een tikkeltje humor. Ik speel ook heel graag mind spelletjes met je. Durf jij jouw lichaam en geest aan mij over te leveren?

Onderstaand lijstje geeft inzicht in waar ik ieder geval voor open sta en ervaring mee heb. Een ander idee mag je mij ook vertellen, wie weet leer ik ook nog iets nieuws.

Nurse play, mind play, sounding, anal play, pegging, electro play, breath play, slaventraining, slettentraining, temperature play (ijsblokjes/kaarsvet/koud water), CBT, spanking, impact play, brat taming, sissification, bondage, rollenspellen, vernedering, CNC, Age play, G.S., JOI, overstimulatie (bijv. doorgaan na orgasme).

Ik sta niet open voor COPRA/SCAT, needle play, intiem, orale seks.

Iedere sessie begint met een voorgesprek over jouw wensen en grenzen. Daar heb ik altijd respect voor, net zoals jij respect hebt voor mij en mijn grenzen.

 

Top