Switch Nova

Hi sugar, shall we play a little game?

Ik kan het heel snel samenvatten: jij bent mijn speelgoed en ik ga met jou spelen! Ik kan je garanderen dat er veel gelachen wordt tijdens mijn sessies, door wie? Dat maak ik uit. Als switch ken ik beide kanten van de zweep en oh lieverd, zoiets zorgt voor de leukste creatieve ideeën. Ik ben een rasechte sadist en vind niks leuker dan jou te zien worstelen met pijn of de door mij bedachte spelletjes. Wanneer ik jou aankijk wordt jij al nerveus en gaat je hartslag sneller. Ik ben onvoorspelbaar en kan in seconden mijn spel omdraaien. Het ene moment sta ik te gieren van het lachen tijdens jouw vernedering en seconden later lig jij te stikken op mijn strap-on of staat mijn hak dreigend op jouw keel. Maak je overigens geen zorgen, grenzen luister ik zeker naar. Met kapot speelgoed valt namelijk niet te spelen.

Waar maak jij mij heel erg blij mee:

Touwbondage/Shibari: Ik kan heel erg genieten van iemand knopen. Dit kan hard en snel, maar ook zacht en rustig. Als jij van tevoren aangeeft dit te willen dan bedenk ik speciaal voor jou een design. Met de minuut dat ik knoop voel jij je machtelozer en ongemakkelijker worden. Tot je heerlijk gaat zweven en je onze intieme bubbel zit.

Grenzen verleggen: wanneer jij er klaar voor bent vind ik het fantastisch wanneer mijn slaafjes/subs hun grenzen proberen te verleggen voor mij. Dit kan heel simpel een extra zweepslag zijn of iets waar zij zich niet helemaal comfortabel bij voelen. Wanneer jij dat voor mij wil proberen geeft mij dat de grootste euforie. Dus mijn allerliefste masochist, zullen wij eens kijken wat jij kan?

Zwepen: Ik geef graag opbouwende zweepsessies met als doel jou weg te laten zakken en te laten ontspannen. Pijn hoeft niet negatief te zijn, ik laat het je graag ontdekken.

Mijn onderdanige

Vergis je niet bij het zien van mijn postuur! Ik ben namelijk een rasechte masochist en kan tegen een stootje. Wat ook betekent dat ik zo nu en dan een blauwe plek kan hebben. Ik hou ontzettend van pijn (binnen mijn grenzen) en de gedachte alleen al laat mij zweven. Nog mooier vind ik het als ik om kijk en mijn Meesters ogen zie stralen van geluk en plezier.

Ik ben een ” jack of most trades”. Als slavin kan ik heel lief en ingetogen zijn. Ik heb alle geduld van de wereld en samen kunnen wij zoeken naar wat jij fijn vindt. Laat je niet misleiden want van binnen ben ik een brat. Ik daag uit en probeer zo het beste uit jou te halen. Wel zal ik altijd op jouw grenzen letten, het moet leuk zijn voor ons beiden.

Wil jij mij nog meer laten genieten? Ik kan helemaal op gaan in sensory play en aaien & strelen. Het liefst lig ik als een purrend katje op jouw schoot weg te doezelen onder jouw handen. Ook opbouwend zwepen vind ik heerlijk en net zoals mijn dominante kant hou ik van touwen.

Wie ben ik? Bdsm is voor mij niet nieuw en ik doe het voor mijn leeftijd al vrij lang, namelijk 8 jaar. Tijdens sessies weet ik waar ik op moet letten en wil ik jou dan ook graag een fijne (en veilige) ervaring geven.

Ik ben 1.58m en weeg 60 kilo. Ik ben vrij fit met prachtige rondingen. Mijn grote groene (felle) ogen zorgen voor veel mimiek en laten je geheid smelten. Mijn haarkleur past bij mijn

temperament, zwart met een felle kleur. Welke? Dat kan altijd anders zijn. Ik heb meerdere tattoos en pas in het plaatje “alternatief”.

Ik ben heel speels en energiek en bij zowel mijn dominant als onderdanige is dit goed merkbaar. Plezier staat voorop.

Wat ik zoal doe?

Bondage – straffen – zwepen – spanking – crawling – pet – tepelspel – sensory play – klemmen – kaarsvet – onderwerping – rollenspel – hairpulling – duo spel – aaien & strelen

Wat ik niet doe?

copra – needle play

 

 

 

Top