2e sessie Rollenspel met Switch Cleo

2e sessie Rollenspel
Nadat ik eind juni voor de eerste keer Domination Palace bezocht heb ben ik afgelopen maandag weer naar het zuiden afgedaald. Omdat ik vooral veel wil proberen en nog aan het zoeken ben waar mijn interesse vooral ligt heb ik deze keer Switch Cleo bezocht. Ze deed toevallig de deur ook open zodat ik al gelijk onder de indruk kon zijn van haar verschijning.
We zijn begonnen met een rollenspel. Cleo was uit de klas gestuurd en moest in mijn nablijfruimte komen voor extra bijles over het onderwerp wat ze gemist had. Dit bleek natuurlijk over biologie en geslachtsorganen te gaan zodat er voldoende ruimte was om het richting handtastelijkheden te laten gaan. Voor mij was dit het eerste rollenspel en het is best wel lastig nog maar wel leuk.
Tevens heb ik Cleo kennis laten maken met mijn e-stim 2B in combinatie met patches rond de clitoris. Dit kende ze nog niet maar ze vond het wel interessant. Ik heb haar uiteraard de controle over de intensiteit laten houden. In de tussentijd heb ik heerlijk in haar strakke warme intieme gaatje mogen voelen.
Daarna nog een partijtje worstelen gedaan. In het begin lag ik al gelijk onderop, maar ook heb ik Cleo een keer totaal verrast. Meerdere keren zijn we in voor mij niet onaangename posities geƫindigd. Deze keer heeft Cleo gewonnen met 4-2 geloof ik. Er komt ooit nog wel een revanche match.
Afsluiting van de 2 uur sessie als speeltje voor Switch Cleo waarbij ik kennis heb gemaakt met verschillende slaginstrumenten. Ik draag nu ook tijdelijk met trots wat blauwe plekken. En ik vroeg om een post-orgasm torture en die heb ik gekregen ook. Wat ze precies allemaal deed weet ik niet omdat ik een blinddoek om had, maar het was enorm intens.
Het was de lange reis zeker weer waard. En uiteraard thuis aangekomen bedacht ik me een nog veel beter scenario voor een rollenspel dus die zal ik een volgende keer voorstellen.
Mijn lijstje met interesses groeit nu langzaam. Bi-sex, exhibitionisme, electro, slaventraining, cbt, blinddoek en fysieke straf stonden er al op en daar komt nu zeker worstelen bij.
Bedankt Cleo voor de geweldige ervaring.
Slaaf J.
Top