De Machteloze Reis: Een Onderdanig Avontuur bij Meesteres Gia

 

Na een toch wel behoorlijk ritje vanuit Belgenland kom ik ruimschoots op tijd aan bij Domination Palace. Om niemand te storen bleef ik uiteraard nog wat in de wagen wachten en dat gaf me de kans om nog wat dingen op een rijtje te zetten en op te schrijven wat ik zeker niet mocht vergeten of moest vermelden. Met elke minuut die voorbij tikte, werd het door de stress echter wat lastiger om nog leesbaar te schrijven en 5 minuten voor de afspraaktijd ging ik dan maar richting de voordeur. Ik had alles reeds 200X bekeken via google maps en de site van Domination Palace dus in rechte lijn naar de voordeur waar ik na wat aarzelen met een struisvogelei in mijn broek aanbelde. Ik was zo nerveus dat ik amper nog weet wie de deur heeft opengedaan (mijn excuses hiervoor). Ik had een mapje met mijn notities bij en de gedachte om te zeggen dat ik de gasmeter kwam opnemen kwam even in mij op maar de nieuwsgierigheid was uiteindelijk sterker. Meesteres Gia was nog even bezig dus ik mocht nog wat plaatsnemen aan de bar en kreeg wat te drinken. Dat wachten was uiteraard niet zo bevorderlijk voor de zenuwen en ik trilde eigenlijk bijna van de stoel. Na een kwartiertje kwam Meesteres Gia zich even voorstellen en zeggen dat ze wat later ging zijn. In de oorlogsvoering is er een gezegde dat geen enkel strijdplan het eerste contact met de vijand overleeft. De terminologie is hier uiteraard niet van toepassing maar alles wat ik wou zeggen of doen bij de eerste ontmoeting ging wel degelijk gedurende de eerste seconde het venster uit. Ze had wel onmiddellijk door dat ik toch een klein tikkeltje nerveus was en probeerde me wat te kalmeren voor ze nog even de vorige sessie ging afwerken. Dat leek tot op zeker hoogte wel effect te hebben en mijn hartslag zakte dan toch al onder de 500 slagen per minuut.

 

Na nog een kwartiertje kwam Meesteres Gia dan terug voor het voorgesprek. Ze vroeg ook of haar kledij ok was. Ik had namelijk gelezen op de site dat je in de mate van het mogelijke een voorkeur kon doorgeven wat ik dan ook heel voorzichtig gedaan had met de vermelding dat het Meesteres Gia uiteraard vrij stond om te dragen wat ze zelf wou. Niettegenstaande voelde het op dat ogenblik als een doodzonde dat ik dat gedaan had en ik schaamde me een beetje dat zo’n beeldschone vrouw kwam vragen of het ok was. Ze had bij wijze van spreken klompen en een aardappelzak kunnen dragen en ze had er nog prachtig uitgezien. Bij deze mijn excuses Meesteres Gia. Vervolgens heeft ze ruimschoots de tijd genomen voor het intake gesprek en heel goed meegedacht over wat ik wel en niet leuk zou vinden in de sessie. Ik had wel al een eerste initiatie in touwbondage gehad in België maar nu ging het mij meer over dominantie en machteloosheid en dat is wel nieuw voor mij. Ik voelde me ondertussen al wat meer op mijn gemak omdat het eigenlijk wel makkelijk was om te praten met Meesteres Gia.

Voor wie zich ondertussen zit af te vragen waarom iemand van zo ver komt voor een afspraak kan ik alleen dit zeggen. Ik ben er lang mee bezig geweest en heb de informatie van vrijwel alle meesteressen in Vlaanderen en Zuid-Nederland bekeken en voor mij stak Meesteres Gia er met kop en schouders bovenuit. Ik heb het hier niet enkel over het uitzicht. Ik heb haar met opzet ook niet verteld dat ze bloedmooi is omdat ik dat een heel goedkoop argument vind. Ze is echt wel veel meer dan haar uiterlijk. Je weet natuurlijk nooit of je met iemand een klik gaat hebben tijdens een sessie maar na alle informatie (waaronder de andere verhalen van gasten) doorgelezen te hebben was ik toch wel vrij zeker van mijn keuze.

 

Dan was het moment gekomen om naar de kelderkamer te gaan en na wat rond te kijken, kreeg ik het bevel om me uit te kleden en een douche te nemen. Dit stuk had ik reeds gelezen in andere verhalen dus het was geen verrassing. Meesteres Gia zat op een bondage tafel toe te kijken en ik kreeg wel de opmerking dat ik mijn rug nooit naar een meesteres toe mocht keren. Dan mocht ik me wassen en wanneer ik klaar was op mijn knieen op de deur kloppen. Met toch wat ongerustheid en veel onwetendheid klopte ik op de deur en na een tijdje kwam Meesteres Gia en kon de sessie beginnen. Na een korte inspectie liet ze één voor één pols-en enkelboeien op de grond vallen die ik strak genoeg moest aandoen. Vervolgens moest ik opstaan en trok ze me aan mijn slurfje naar de volgende kamer waar ik haar laarzen mocht kussen. Dat kon wat beter volgens meesteres Gia dus ik heb een tandje moeten bijsteken. Ik heb haar ook helaas per ongeluk nog eens de rug toegekeerd wat ze niet zo leuk vond maar aangezien ze nog maar op 10% sadisme stond, ben ik daar zonder veel kleerscheuren mee weggekomen. Tot slot heb ik ook nog een halsbandje gekregen.

 

Dan vond Meesteres Gia het tijd om me vast te maken aan het bondage bed. Met de benen in een frogtie op het bondage bed en met de armen achter de rug omhoog getakeld mocht ik een tijdje over de knie bij Meesteres Gia. Nadat ik ongetwijfeld een beetje kleur had gekregen, maakte ze me wat beter vast zodat ik geen kant meer op kon en ging ze achter het bondage bed staan. Zo mocht ik nog wat meer genieten van de handen van Meesteres Gia en ze voelde ook perfect aan hoe hard ze kon doormeppen. Aangezien ze wist dat ik al genoeg over haar gelezen had, vroeg ze wat haar lievelingsgetal was en mocht ik de slagen tellen in reeksen van 6. Ik kreeg dan het bevel wat te kreunen maar aangezien ik dat niet zo goed deed, kreeg ik dan maar een mondknevel in met penis om alvast wat te oefenen. Toen ik genoeg kleur had, ging de vinger van Meesteres Gia naar binnen en dat ging blijkbaar redelijk vlot want er kwam al snel een 2e bij. Tot slot een buttplug die met tape werd vastgezet.

 

Meesteres Gia maakte me los van het bondage bed en koppelde respectievelijk de pols-en enkelboeien aan elkaar en met de hulp van wat touw trok ze me mee naar boven naar de travestie kamer. Ik kreeg ook nog wat tepelklemmen aangemeten voor de reis naar boven. Eens aangekomen maakte ze de enkelboeien los en kreeg ik een string. Vervolgens mocht ik op de grond zitten en gaf Meesteres Gia aan dat ze me eenmaal ging tonen hoe ik kousen moest aantrekken en dat het daarmee maar beter onmiddellijk zou lukken. Ze was echter zodanig onder de indruk van mijn techniek dat ze vroeg of ik dat al eerder gedaan had. Toen ik dit ontkende bleek dit toch niet 100% geloofwaardig over te komen en moest ik dan toch toegeven dat ik tegen mijn Meesteres gelogen had. Tja, als trouwe carnavalist heb ik daar wel wat ervaring mee en wordt je bij wijze van spreken met pek en veren het stad uitgezet wanneer je je nog nooit als vrouw verkleed hebt. In die setting komt er gevoelig meer alcohol aan te pas maar is het gezelschap wel veel minder fraai om naar te kijken. Ik had dat ook wel zo willen zeggen maar ja, een mondknevel is wel leuk maar praat niet zo vlot. In ieder geval, liegen mag niet dus daar ging ik dan toch wel voor moeten gestraft worden. Ik mocht mezelf nog even bewonderen in de spiegel en dan begon Meesteres Gia gelukkig nog wat met de tepelklemmen te spelen. Ze maakte ze nog eens los om wat te knijpen en kwam tot de vaststelling dat het toch wel wat meer mocht zijn. Dus kneep ze wat harder door en dan heb ik toch wel een klein geluidje moeten maken. Ik had tijdens het voorgesprek aangegeven dat ik tepelklemmen leuk vond maar niet dat ik toch wel iets kon verdragen. Dat had Meesteres Gia dus wel heel snel door en ze wist perfect tot waar ze kon gaan. Ik kreeg de tepelklemmen terug aan voor de reis naar beneden en daar werd ik vastgemaakt aan het spinnenweb met een spreidstang tussen de benen. Dan mocht ik als straf voor het liegen nog wat kennismaken met een aantal zweepjes.

 

Na het spinnenweb mocht ik in de kelderkamer dat middeleeuws metalen frame van de muur halen waar je met je hoofd, polsen en enkels in vastgezet kan worden. Ik had dat toevallig gezien op de foto’s en vond dat wel interessant omdat ik zoiets niet direct thuis in mijn schuif liggen heb en ook niet zomaar kan bestellen bij de eerste de beste speelgoedwinkel. Ik was heel blij te horen dat Meesteres Gia dat niet zoveel gebruikte en dat het daarom voor haar toch ook eens iets anders was. Helaas waren de sleuteltjes niet direkt vindbaar en ik denk dat we ons beide wat zorgen begonnen te maken dat we dit speeltuig niet gingen kunnen gebruiken. Terwijl ik op de grond aan het wachten was ging Meesteres Gia op het bondagebed zitten en beval me haar laarzen uit te doen. Dan mocht ik haar prachtige voeten kussen, iets wat ik nog nooit gedaan had en dus misschien niet zo goed deed. Na het kussen mocht ik haar voeten masseren en dat kon, denk ik op meer goedkeuring rekenen. Hoewel ik geen voetfetish heb was het masseren van haar mooie voeten heel aangenaam en het is uiteraard leuker als Meesteres Gia er ook iets aan heeft. Ik mocht ze dan ook beide tegelijk masseren en hoewel mijn handen wel wat pijn begonnen doen was ik absoluut niet van plan te stoppen tot Meesteres Gia er zelf geen zin meer in had. Niet dat stoppen eigenlijk ooit een optie was zonder goedkeuring.

 

De sleuteltjes waren er nog niet en aangezien meesteres Gia haar laarzen toch al uit had, mocht ik in een houdgreep liggen tussen haar dijen. Ze begon haar dijen aan te spannen en ik moest aftikken wanneer het te strak werd. Hoe aangenaam die positie ook was heb ik toch niet te lang gewacht omdat ze ten eerste best sterk is en ten tweede het ook geen nek hernia waard was. Ik was alleen aan het twijfelen of ik moest aftikken op de grond of op haar mooie benen. Uiteindelijk doen worstelaars het ook zo maar je mag je meesteres ook niet ongevraagd aanraken. Dat zou me ongetwijfeld nog een muilpeer opgeleverd hebben maar dat was het achteraf gesproken dan misschien ook wel waard.

 

Gelukkig werden de sleuteltjes gevonden en mocht ik me met wat moeite in dat gietijzeren marteltuig hijsen. Alles werd door Meesteres Gia strak vastgezet en hier was echt geen ontkomen aan.

Ik mocht wat proberen rondkruipen of loskomen maar in dit ding was ik echt 200% aan Meesteres Gia overgeleverd. Terwijl ik vastzat begon ze een strapon aan te doen en hoewel ik een mooi uitzicht had, kon ik haar helaas niet helpen zoals ik normaal gezien wel had mogen doen. Eens klaar mocht ik in een paar posities aan de strapon zuigen wat niet makkelijk was gezien dat metalen frame maar het gevoel van machteloosheid en dominantie van Meesteres Gia was dan wel heerlijk hoog. Na een tijdje ben ik met veel moeite op mijn rug op het bondage bed geraakt, nog steeds in dat metalen ding. De onderkant van het metalen frame met mijn voeten werd naar boven getakeleld zodat Meesteres Gia de nodig toegang had. Ik mocht nog even aan de strapon zuigen en heb dan nog beleefd om wat tepelklemmen gevraagd zodat Meesteres Gia nadien niet meer over en weer hoefde te lopen. Toen was het tijd om de buttplug te verwijderen zodat Meesteres Gia me kon neuken met de strapon. Nu moet ik zeggen dat ik dit nog nooit gedaan had en dit oprecht mijn eerste keer was. Opnieuw kan ik alleen vol lof zijn hoe Meesteres Gia alles aanvoelt en aanpakt want ik heb totaal geen pijn gehad. Het mag vreemd klinken maar ik had me nog nooit zo zorgeloos en veilig gevoeld dan toen ik daar zo volledig machteloos lag, volledig overgeleverd aan Meesteres Gia die me terwijl aan het neuken was met de strapon. Halverwege is ze nog even dichter gekomen – voor zover dat mogelijk was met dat metalen ding. Dan mocht ik haar in de ogen kijken en kon ze nog even aan de tepelklemmen trekken.

 

Helaas stopte de wijzer van die rotklok aan muur maar niet en waren er ondertussen al 2 uur voorbij. Na de bevrijding uit dat marteltuig was het tijd voor nog een douche en wat na te praten over de sessie. Dan was het tijd om afscheid te nemen na een toch wel geslaagde eerste sessie.

 

Nogmaals bedankt Meesteres Gia voor de leuke sessie. U bent het vertrouwen en de reis meer dan waard en ik heb er een fantastische herinnering bij.

 

G.

 

Top