Adult Baby sessie met Mrs. Gia.

Afgelopen week ben ik voor de eerste keer langs geweest bij Domination Palace voor een Adult Baby sessie met Mrs. Gia.

Nadat ik had aangebeld werd er open gedaan door Mx. Jessica en mocht ik mee komen naar de bar waar mij een drankje werd aangeboden. Vervolgens was het nog even wachten tot Mrs. Gia klaar was. Niet veel later kwam Mrs. Gia de bar binnen gelopen en begonnen we met het voorgesprek. Mrs. Gia vroeg wat ik tijdens de Adult Baby sesie verwachten: dit betekent voor mij lekker verzorgd en vertroeteld te worden en ook het om krijgen van een luier en een romper. Omdat ik zelf een romper, een paar luiers en een speentje had mee genomen vroeg Mrs. Gia of ze deze even mocht bekijken. Met name de romper vond ze erg schattig, en ze had er veel zin om mij die later tijdens de sesie aan te trekken.

Tijdens het gesprek werd besloten dat Mrs Gia mijn mama zou zijn tijdens de Adult Baby sessie. Omdat ik stiekem al een tijdje fantaseer hoe het voelt om een buttplug en strap-on in mijn kontje te krijgen heb ik deze wens ook kenbaar gemaakt.

Vervolgens was het tijd om naar de zolder te gaan. Terwijl Mama de babyspulletjes klaar aan het zetten was mocht ik mij volledig uitkleden en zodra ik uitgekleed was zat ik gelijk in mijn rol en begon ik lekker over de zolder rond te kruipen (lopen mocht ik niet meer) en mocht ik Mrs. Gina alleen nog aanspreken met Mama. Na even de zolder te hebben verkend werd het tijd dat ik naar de douche ging waar mama mij ging wassen. Onder de douche werd ik door mama goed gewassen want mama houdt niet van vieze baby’s. Na het wassen werd ik afgedroogd en mocht ik naar boven “kruipen” om vervolgens op bed te moeten gaan liggen voor een schone luier.

Nadat mama mij mn luier en romper had aangedaan kreeg ik van mama “borstvoeding”, omdat mama het flesje niet kon vinden was het even improviseren. Daarna was het tijd om wat spelletjes en puzzels te gaan doen samen met mama. Tijdens het spelen merkte ik dat ik moest plassen, omdat mama tijdens het voorgesprek heeft aangegeven dat een natte luier geen probleem is heb ik daarom lekker in mijn luier geplast.

Na het spelen was het tijd voor mij om in de box te gaan en lief te spelen met wat speelgoed zodat mama beneden iets te eten kon halen. Omdat ik mama erg miste begon ik te huilen, en toe mama boven kwam kreeg ik van mama te horen dat ze teleurgesteld was in haar kleine jongen omdat hij niet even alleen kon zijn. Na sorry gezegd te hebben kreeg ik een worteltje in mijn mond gestopt waar ik lekker op mocht sabbelen. In de tussentijd ging mama het bedje klaar maken zodat ik kon gaan slapen.

Toen mama klaar was met het bedje mocht ik hier gaan liggen en vroeg mama of ik last had van krampjes, want als dit na het slapen het geval was zou ik een medicijn krijgen die ze in mijn kontje moest inbrengen, omdat ik wist wat ze bedoelde zei ik gelijk dat ik last van buikje had. Daarna begon ze een verhaaltje te vertellen en een slaapliedje te zingen waardoor ik in slaap viel. Na tien minuten geslapen te hebben werd ik huilend wakker van de buikpijn, en toen mama mijn kwam troosten en ging ze aan het voeteneind zitten om mijn inmiddels natte luier uit te doen. Daarna begon mama aan het onderzoek door een vinger in mijn kont te stoppen. Na goed gevoeld te hebben werd het tijd voor het eerste medicijn, en werd de buttplug in mijn kontje naar binnen geschoven, dit was een erg lekker gevoel. Ondertussen vroeg mama of ik nog last had van mijn krampjes want dan zou ze het zwaardere medicijn erbij pakken, ik zei dat dit wel het geval was, want ik had al het vermoeden dat dit de strap-on was.

Vervolgens deed ze de strap-on om en mocht ik deze even in de mond nemen. Daarna werd de strap-on in mijn kontje gebracht waarna ik heerlijk werd geneukt. Nadat ik klaar was gekomen mocht ik weer met mama mee komen zodat ze mij kon douchen, na het douchen mocht ik weer naar boven en mijn “grote jongens kleren” aantrekken. Toen ik was aangekleed kwam Mrs Gia met een drankje naar boven en vroeg wat ik van de sessie vond: Geweldig, ik heb er echt van genoten.

 

“Mama”/ Mrs. Gia erg bedankt voor deze mooi sessie en hopelijk tot snel.

 

Mvg,

Je lieve baby’tje

Top