Afgelopen week dan eindelijk bij Meesteres Denise geweest

Ik had al heel lang op de site gekeken en me voorgenomen langs te gaan,
Maar de afstand en mijn drukke baan zorgden er telkens voor dat dat niet lukte.
Ik was een beetje te vroeg maar mocht wel binnenkomen, na 10 minuutjes kwam Meesteres Denise binnen, wat een prachtige vrouw!
De foto’s op de site van haar zijn al prachtig maar staan niet in verhouding tot haar in levende lijve.
Een vriendelijke doch zeer dominante uitstraling die zelfs een tijger nog doet knielen.
Ze vroeg of ik er bezwaar tegen had dat er een meesteres in opleiding mee zou kijken, dat had ik uiteraard niet en er kwam een prachtige jonge dame binnen waar volgens mij nog heel veel van te verwachten valt.

De sessie was fantastisch, zonder in detail te treden; Meesteres Denise wist de juiste snaar bij me te raken, ze voerde me langs de afgrond en weer terug.
Een aantal dingen waren voor mij een eerste keer en dat werd door Meesteres Denise zeer zorgvuldig en voorzichtig, maar niet minder pijnlijk, gedaan
Halverwege de sessie werd ik vastgezet en helemaal van de buitenwereld afgesloten, een zeer overweldigende ervaring!
Ik heb me later nog een aantal keer afgevraagd waar ik aan dacht toen ik daar lag, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat mijn hoofd volledig leeg was, ik kan me geen gedachte herinneren.
Hierna ben ik ondersteboven gehangen, ook een eerste keer voor mij en dit mocht de nieuwe meesteres ook een aantal malen proberen, een overweldigende ervaring.

Al met al een geweldige sessie, en ik hoop deze nog vaker mee te maken, zowel met meesteres Denise als met de nieuwe meesteres waarvan tot mijn schande me de naam is ontschoten.
P

Top