Mrs. Cleo

Meesteres Cleo

 

 

BDSM

BDSM staat voor bondage, discipline, dominance and submission, sadism and masochism en is meer dan dus alleen het dragen van lak, leer, latex en er op los slaan.

50 Shades of Grey is bijvoorbeeld een slechte voorstelling van BDSM, want Anna, het hoofdpersonage,  geeft toestemming, maar voelt zich oncomfortabel.
In het echte BDSM-spel wordt er volledige toestemming gegeven en op die manier worden er grenzen verleggen.
Daarentegen manipuleert Christian Anna. Dit is allesbehalve de bedoeling in echte BDSM.

Ik doe aan Safe, Sane and Consensual (SSC) en Risk Aware Consensual Kink (RACK). Consent kan op elk moment ingetrokken worden en dat is okay.

Zie mijn Twitter voor meer content

 

Quotes van gasten

“Een hele mooie dame en ook heel toegankelijk, ik voelde bij de kennismaking gelijk al een leuke klik.”

“Cleo is een hele fijne en lieve Meesteres, maar ze is zeker niet flauw en kan een echte sadiste zijn.
Ik ben er trots op dat ik binnenkort haar slaaf mag worden.”

“Het was voor mij een unieke en zeer geile ervaring om uw slaafje te mogen zijn. Op je fotos vond ik je al knap, maar in het echt nog veel knapper!
Je aanpak was perfect. Speels, maar toch heerlijk dominant!”

 

 

Verhalen door gasten: “Meesteres Cleo, een waar trample talent”

“Nu bleek oa Mrs. Cleo tot het “secretaresse” team te horen. Ik ken bijna alle dames van DP, maar haar had ik nog nooit ontmoet ondanks dat ze er al een jaar werkte vertelde ze.
Een hele mooie dame en ook heel toegankelijk, ik voelde bij de kennismaking gelijk al een leuke klik. Ze had nog vele mails/chats te verwerken en wilde snel beginnen.
De reden van toch weer een verhaal is dat Cleo bijzonder veel trample talent heeft en ik vind dat de NL trample community dit best mag weten.
Begrijp het niet verkeerd want ook de andere DP dames kunnen heel goed trampelen hoor. Mrs. Cleo bleek echter de houvast van het “buro” en de 2 palen niet nodig te hebben.
Op natuurlijke wijze stond ze gewoon relax op mijn borst/tepels met beide handen aan haar mobiel.
Zonder houvast is dus echt ook het volle naaldhak gewicht zonder gefoetel diep in het vlees, ze had overigens die rode pumps aan van op haar DP site foto.
En dit niet enkele seconden/minuten maar echt langere tijd. Het was enorm lijden/genieten want dat begin je na een tijdje wel te voelen.
Op een gegeven moment begon ze zelfs lichtjes te dansen op het muziek uit haar oortjes, wederom zonder ergens aan vast te houden.
De pijn verdubbelde daarbij en ik had het niet meer maar wat kon ik doen. De kenners weten dat langere tijd dansen met heels op een slaaf zonder enige houvast bijzonder moeilijk is.
Ik had het nog nagevraagd bij Mrs. Cleo maar haar trample ervaring was nog best beperkt, dus gewoon een natuurtalent.
Ze liet wel weten dat ze trampling echt leuk vond en dat merkte ik ook wel.
Bij haar 2de bezoekje, na ook veel door de andere dames als vloer gebruikt te zijn, ging ze meteen weer op de oude voet verder.
Ik was al helemaal sore/rood en vol opgezwollen marks (ja de huid zwelt op op de plekken waar de heels flink huisgehouden hebben) en heb toen toch om genade moeten smeken.
Op een gegeven moment had ze het wel door en ondanks onze no safeword/limit afspraak heeft ze er toch maar gehoor aan gegeven en hebben we de sessie beëindigd.”

 

Andere verhalen door gasten

Mistress Cleo always decides

Sensory deprivation met Meesteres Cleo

De managementassistent van Meesteres Cleo

Kunstwerk op m’n billen

Top