Bedankt voor de fijne sessie Lady Yennifer

Hallo smpalace team,

Een berichtje voor jullie en lady Yennifer in het bijzonder.

Ik wil u graag bedanken voor de fijne sessie van vanmiddag. U bent een bijzonder mooie dame en uw Belgische (west Vlaams, I stand corrected 😉 ) accent deed mij ook echt wat.

Ik vond het fijn dat u goed rekening hield met mijn grenzen. Mijn pijn grens is niet heel hoog, maar ik vond de spanking en caning erg fijn. Met name de laatste sessie van 43 (geen idee hoe u bij dat aantal kwam overigens) was top! Ik ben nogal resultaatgericht en dan helpt het mij als ik ergens naartoe kan werken, 43 keer in dit geval.

Het anale gedeelte was echt heel fijn. Ik had niet gedacht een dergelijke grote dildo te kunnen handelen, maar toch is het me met veel genot gelukt.

Dank u wel lieve Jennifer.

Top