Beste sessie ooit met Lady Annabel

Op 22 december heb ik het jaar in schoonheid kunnen afsluiten met een sessie bij Lady Annabel.
Ik had een uurtje van haar tijd gereserveerd, een uurtje dat weer veel te snel voorbij was. Tijdens onze babbel aan de bar gaf Lady Annabel aan dat ik mocht aangeven wat ik graag zou willen beleven tijdens onze tijd samen, zonder garantie natuurlijk dat ze het ook daadwerkelijk waar zou maken. Even twijfelde ik en speelden er zich een paar scenario’s af in mn hoofd, maar ik zei haar dat ze mocht doen waar ze zin in had. We hadden afgelopen jaar al een aantal keer afgesproken en ze weet dus al goed wat me triggert. Het werd de beste sessie ooit !!!
Na m’n douche wachtte ik op m’n knieen in positie 1. Geen peniskooi noch slipje deze keer. Helemaal naakt. Daar waar enige vorm van erectie in het verleden onmogelijk was geweest door een een kooitje dat ik speciaal droeg, bracht haar verschijning nu wel reactie teweeg. Ik mocht rechtstaan, ze keurde me en bracht een touwtje aan rond mn ballen en pik waardoor hij enorm hard werd. Ik kreeg een collar om waar ook m’n handen door middel van polsboeien aan werden vastgemaakt. De halsband kon en werd vervolgens dan ook vastgemaakt aan de takel welke uit het plafond kwam. Ik kon geen kant meer op. Met een flogger bewerkte ze mn kont en rug maar ook m’n kei harde pik. Het was heerlijk. Plots kwam Meesteres Gia een kijkje nemen. Ze voelde aan m’n pik en complimenteerde Lady Annabel dat hij zo mooi hard was.Door de strelingen van Meesteres Gia en Lady Annabel werd ik zo opgewonden, ik vreesde om klaar te komen maar dat gebeurde gelukkig niet. Wanneer Meesteres Gia verdween kreeg ik een blinddoek op. Ik werd verder bewerkt met de flogger, afgewisseld met strelingen van haar zachte handen. Ondertussen had ik ook een soort zakken rond m’n handen gekregen welke aan de takel werden vastgemaakt. De takel werd terug wat hoger geplaatst waardoor ik verplicht werd op de tippen van m’n tenen te staan. Ik voelde me zo machteloos maar zo veilig tegelijkertijd. Veilig in de handen van Lady Annabel.
Na een tijdje maakte ze me los en mocht ik haar, nog steeds geblinddoekt, volgen naar de andere kamer. Daar werd ik op m’n rug gelegd en werden m’n benen vastgemaakt, voeten tot bijna tegen m’n billen, in een soort shibari. Nadien werden de knieen zo ver mogelijk (ik ben niet zo lenig) naar buiten getrokken en vastgemaakt. Daar lag ik dan, handen boven m’n hoofd vastgemaakt, benen open getrokken en vastgemaakt, ik kon geen kant uit, alles goed bereikbaar voor iedereen. Lady Annabel verdween even. Na een tijdje hoorde ik voetstappen in de kamer maar ze leken me anders dan bij aanvang van de sessie. Ik werd losgemaakt en hoorde toen toch de stem van Lady Annabel. Ik had me de andere klank van de voetstappen waarschijnlijk ingebeeld. Ik werd gevraagd om op m’n knieen plaats te nemen, steunend op m’n onderarmen. M’n kontje in de lucht. Daar kwam de eerste vinger, de tweede, de eerste plug … wanneer de plug bleef zitten nam m’n Lady plaats achter me en het voelde alsof ze me neukte. Ze vond de plug echter wat de klein. Ik kreeg een iets dikkere maar ook langere plug in. Deze voelde ik meteen tegen m’n prostaat drukken. Ook nu nam ze weer plaats achter me en neukte ze me als het ware. Het voelde zo raar, zo overweldigend maar achteraf bekeken zo geweldig ! Nog nooit zo hard gekreund denk ik. Als afsluiter mocht de blinddoek af en kreeg ik 1 minuut om mn pik weer stijf te krijgen. indien dat niet zou lukken zou ik niet mogen klaarkomen. Gelukkig lukte het me wel en kreeg ik een heerlijk orgasme als cadeau.
Lady Annabel, U bent geweldig. Blij dat ik je heb leren kennen, het voelt telkens als thuiskomen bij je. Hoop dat we nog veel dingen samen mogen ontdekken en beleven.

Liefs
k

Top