Chapeau Daisy

Een tijdje terug had ik mijn 4e worstelsessie bij DP en toen ik aan de bar zat voor een drankje, was in de gelukkige omstandigheid Daisy in het echt te mogen aanschouwen. Op de foto vond ik haar al mooi, maar in het echt bleek zij nog veel mooier te zijn. Eenmaal thuis heb ik haar een berichtje gestuurd via de site en dit resulteerde 2 maanden later in een 5e worstelpartij.

Op de dag van de sessie was ik door onvoorziene omstandigheden aan de late kant, maar een belletje naar DP was geruststellend. Kort daarna arriveerde ik en werd ik welkom geheten door de oogverblindende Daisy. Er was even tijd voor een kennismakingsgesprek en om wat dingen door te nemen voor de sessie. En stiekem keek ik natuurlijk naar dat sterke en sexy lichaam van haar. Dat beloofde weinig (of moet ik zeggen veel) goeds.

Even iets over mijzelf. Ik had de 4 eerdere sessies allemaal op punten verloren tegen de dames bij DP. Ik ben redelijk lang (langer dan Daisy) en vrij tenger gebouwd (en dus lichter dan Daisy). Een blik op haar armen, benen, billen en borsten leerde mij dat ze 8 gevaarlijke wapens had en dat was een juiste inschatting.

We begonnen zittend op onze knieen op de mat en binnen een paar seconden bekroop mij het gevoel van “hoe ga ik dit een uur lang vol houden”. Uiteraard verzette ik mij met alles wat ik in mij had, maar een paar minuten later moest ik toch aftikken. Haar armen en benen waren duidelijk sterker dan die van mij en ook technisch was ze niet zo onervaren als ik gedacht had.

Op haar site schrijft ze dat haar stijl nog wil ontwikkelen. Nu, dan bleek ze toch een snelle leerling. Al was het wel leuk dat op mij voor het eerst een voor haar nieuwe greep losliet. En wat voor mij een primeur was, is dat ik af moest tikken voor een breastsmother met 1 borst. Chapeau, Daisy.

De sessie verliep verder heel plezierig, want Daisy is een leuke en spontane meid en ik kon zowaar ook een paar rondjes winnen, al was het aan het eind van de sessie duidelijk dat Daisy gewonnen had. Mijn statistieken zijn nu 0 overwinningen en 5 nederlagen. Ik heb een geweldige tijd met haar gehad en kijk uit naar een revanche. Maar misschien ga ik er dan wel helemaal aan.

Daisy bedankt.

Top