Complimenten

Hallo DP-team

Na een eerste bezoek aan Domination Palace vanmiddag, ben ik zo onder de indruk, dat ik jullie graag een complimentje stuur. Werkelijk alles is keurig verzorgd bij jullie!

Al bij het maken van de afspraak werd ik vriendelijk geholpen aan de telefoon en die trend zette zich verder van bij het onthaal tot ik weer naar buiten ging. Nergens had ik een achterdochtig gevoel of werd er mij iets opgedrongen. De Meesteres was erg begripvol en nam rustig de tijd om alles door te nemen in een gesprekje vooraf.
Het was meteen duidelijk dat het om mijn wensen en verlangens draait en dat daar steeds ten volle rekening mee gehouden wordt. Dankzij de uitgebreide introductie was het voor ons beiden snel duidelijk hoe de sessie er ongeveer zou uitzien.

Die sessie zelf was geweldig en precies zoals ik had gewild. De infrastructuur is gewoon af en de Meesteres was echt super! Ook tijdens het spel was ze vriendelijk, lief en bovenal respectvol. Ze voelde goed aan wat ik wilde, vulde mijn bdsm-verlangens volledig in, maar gedroeg zich toch als een zorgzame vriendin, met veel begrip voor mijn niet-bdsm-verlangens, een zeldzaamheid! Ik denk dat we er allebei goed van genoten hebben en daar gaat het om.Het is duidelijk dat jullie een langdurige vertrouwensrelatie met jullie gasten nastreven en daar uitstekend in slagen. Domination Palace is een oase waar ik met veel plezier kom uitblazen. De prijzenpolitiek is duidelijk en de prijzen zelf schappelijk, zeker gezien de geboden kwaliteit. Jullie zijn een tevreden gast rijker!

DP, bedankt , jullie hebben mijn batterijen weer volledig opgeladen. Ik kom zeker bij jullie terug!

Vriendelijke groeten,
T.

Top