Dank U wel Meesteres Manja, het was geweldig.

In de verhalen die met enige regelmaat op de site van DP staan las ik een verhaal over elastiekjes die over de tepels gezet kunnen worden. Dat fascineerde mij zodanig dat ik maar een afspraak met Mrs. Manja heb gemaakt.
In een mail vooraf heb ik haar gevraagd of dat mogelijk was en of ze die ook over je ballen kan zetten. Mrs. Manja nodigde mij uit en wilde mij graag ontvangen.
De volgende dag exact om één uur belde ik aan bij DP. Mijn hart klopte in mijn keel, hoe zal deze middag gaan verlopen. Een vriendelijke man deed open en zei dat Mrs. Manja mij verwachtte, ik kreeg een kop koffie aangeboden. En dan opeens gaat de deur open en verschijnt Mrs. Manja in een prachtige vrij blote outfit in de ontvangstruimte.
We bespreken dat we naar de zwarte kamer gaan en ik vraag haar of zij vanmiddag ook haar zachte kant wil tonen. Eerder heb ik haar weleens cart-blanche gegeven en dat heb ik geweten.
Zij beloofde dat we deze middag samen een mooi spel zouden gaan spelen. Toch nog niet helemaal gerust ging ik mij douchen. Toen ik klaar was met douchen werd er een halsband onder de deur geschoven, omdoen klonk het bitch. Toen ging de deur open en op mijn knieën aan de halsband kroop ik achter haar aan naar de zwarte kamer. Daar aangekomen moest ik de polsboeien omdoen en op mijn knieën op de tafel met mijn kont goed naar achteren. Eerst met haar blote handen en daarna met een zweep werd mijn achterwerk opgewarmd tot het een diep rode kleur had. Ook werd er alvast een plug in mijn kont gestoken en met een touw vastgezet om alvast wat op te rekken voor later zei ze met een lieve toon.
Toen mocht ik op mijn knieën voor haar komen staan en mocht ik met twee handen haar blote benen strelen, omdat zij er wel van genoot draaide zij zich om en mocht ik ook haar billen strelen. Het was geweldig om als onderdanige slaaf de Meesteres zo te mogen verwennen. Daarna was het haar beurt en werd ik op het rad vastgezet, en toen ik geen kant meer op kon kwam de tas met de attributen tevoorschijn met de tang en de ringetjes die ze op mijn tepels ging zetten. Heel handig werd met een tepelklemmetje mijn tepel hardhandig naar voren getrokken en werd het ringetje daaroverheen geplaatst, dan pakte zij de naalden en met een glimlach zei dat ze mijn tepels ging doorboren en omdat ze nu zo mooi klaar stonden pakte ze gelijk maar een dikkere naald. Aan elke kant twee naalden en omdat ze er zoveel plezier in had kreeg ik in iedere tepel nog een derde naald erbij cadeau en iedere keer dat de naald de tepel doorboorde ging er een enorme pijnscheut door mijn lijf.
Dan hoor ik dat de rem van het rad losgaat en doodleuk wordt ik onderste boven gedraaid, dan kon ze er goed bij om mijn ballen eerst maar eens apart op te binden. Daarna gaat ze weg om MRS. Zascha te vragen haar zo dadelijk te assisteren bij de behandeling van mijn ballen. Ik wordt van het rad losgemaakt en moet op de stoel plaatsnemen, de stoel heeft geen zitting dus hangen de ballen in de vrije ruimte. Dan komt Mrs. Zascha binnen ook in een oogverblindende opwindende outfit. Moet je voorstellen twee bloedmooie Meesteressen zitten op hun hurken voor je, ik machteloos vastgebonden met mijn ballen op een presenteerblaadje en ik krijg een mondknevel voor het geval dat ik het hele huis bij elkaar schreeuw. Mrs. Zascha zal er één voordoen de opengesperde tang met het gespannen ringetje schuift over mijn bal en dan wordt het elastieken ringetje van de pennen geschoven. Een heftige pijnscheut gaat door mijn lijf en ook bij de tweede. Dan vraagt Mrs. Zascha of ik die ballen nog nodig heb want dan kunnen de elastiekjes blijven zitten, gelukkig worden de elastiekjes na enige tijd met een touwtje er weer af getrokken dat geeft weer een heftige pijn omdat de bal even heel erg geklemd wordt.
Als beloning mag ik bij Mrs. Manja komen en nu mag ik mijn gezicht tussen haar borsten leggen ik mag de bovenkant van haar borsten zelfs kussen.
Zij is nog niet klaar met mij en ik moet weer op de tafel met mijn polsen vast, nu wordt Paultje erbij gehaald en terwijl Paultje mijn kont neukt gaat de Meesteres met mijn pik spelen en met het trilapparaat aan haar hand kom ik heerlijk klaar.
Dan mag ik weer gaan douchen en staat er een glas Cola klaar, terwijl ik mij aankleed bespreken we de sessie nog even na.

Dank U wel Meesteres Manja, het was geweldig.

Slaaf, Harry.

Top