De eerste keer met Mrs. Nina & Mrs. Jezebel

De eerste keer met Mrs. Nina & Mrs. Jezebel (en Mrs. Cleo), 11 uit 10 punten

Vol spanning kwam ik binnen bij Domination Palace voor een afspraak met meesteres Nina en Meesteres Jezebel. Het was voor mij de eerste keer hier, überhaupt de eerste keer bij dit type etablissement. Ook Meesteres Jezebel was vrij nieuw hier, ze was nog in opleiding en liep mee met verschillende meesteressen.

Bij binnenkomst gierde de zenuwen door mijn lichaam. Terwijl ik plaatsnam in de bar zat ik te denken aan de fantasie die ik had doorgeven. In deze fantasie waren huisgenoten Meesteres Nina en Jezebel samen aan het borrelen toen de dominante kant van Meesteres Nina ter sprake kwam. Jezebel was hierin zeer geïnteresseerd en wou meer weten. Meesteres Nina stelde voor om een man via een datingapp uit te nodigen om te laten zien hoe leuk het was om iemand te domineren. Met haar mooie uiterlijk hoefde Meesteres Nina niet lang te wachten totdat ze iemand had gevonden die zin had om langs te komen. Voor ik het wist stond ik bij de voordeur.

Ondertussen kreeg ik tijdens het wachten een drankje aangeboden terwijl ik een bloedmooie vrouw voorbij zag lopen. Ze had een dominante blik met een vriendelijke lach. Stiekem had ik de hoop dat dit Meesteres Jezebel was, maar ik kon me niet voorstellen dat ik het geluk zou hebben om haar als Meesteres te hebben.

Even later ging de deur van de bar opnieuw open, daar was meesteres Nina! Nog mooier dan ik me kon voorstellen. Zenuwachtig stelde ik me voor waarbij ze me gelijk op mijn gemak stelde. We namen de lijst door met de zaken die ik wel en niet wou, waarbij ik door de schoonheid van Nina al vaker ja zei dan ik van tevoren had bedacht.

Hierna stelde ze voor om Meesteres Jezebel uit te nodigen om kennis te maken. Het was inderdaad de mooie dame die ik eerder voorbij zag lopen. Door mijn gedachten ging dat dit een droom was die te goed was om uit te komen, beide vrouwen waren te mooi om waar ze zijn. Anderzijds voelde ik nog steeds de spanning voor wat er met mij ging gebeuren maar vervaagde mijn grenzen al enigszins.

Nadat Meesteres Jezebel vertrokken was kwam Meesteres Nina naar me toe. Ze vertelde me dat ze stoute plannen had met mij en haar huisgenoot wou meedoen, maar dat ik eerst moest gaan douche. Ondanks dat ik niet wist wat deze plannen waren kon ik niet anders dan instemmen. Ze bracht me naar de badkamer waar ik kon douchen. Voordat ik de douche uit kon lopen kwam Meesteres Nina naar me toe met twee handboeien. Ze deed deze bij me om en vroeg me haar te volgen naar haar huisgenoot Jezebel.

Binnengekomen in de kamer deed ze een halsband om en liet ze aan Meesteres Jezebel zien hoe ze ervoor zorgde dat ik haar ging volgen door te trekken aan de band. Gezamenlijk bonden ze mijn handboeien vast aan haken en werden mijn benen gespreid door een spreidstang. Nu mijn volledige lichaam was overgeleverd aan deze twee Meesteressen werden er verschillende attributen gepakt die werden getest op mij.

De tijd vloog voorbij en na wat pijnlijke momenten werd ik los gemaakt. Ik mocht gaan liggen op een bondage tafel. Waarna ik bijna als een kunstwerk door beide Meesteressen stevig werd vastgebonden. Via de spiegels op het plafond en voor mij kon ik genieten van dit prachtige tafereel.

Toen ik volledig vastlag gingen de lampen uit en werd er gevraag of er een andere huisgenoot mocht komen kijken. Ik wou niks anders dan instemmen en binnen enkele minuten kwam tot mijn verrassing Meesteres Cleo binnenlopen. Haar vriendelijke blik zoals ze had toen ik haar op de gang tegen kwam was veranderd in een sadistische blik.

Liggend op een tafel omringd door drie prachtige dominante vrouwen voelde ik aan de sfeer wat er ging gebeuren. Meesteres Cleo was niet langsgekomen om mij te bekijken, maar om mij hard aan te pakken. Voor ik het door had schreeuwde ik het uit, maar stiekem genoot ik ook.

Vragend naar genade keek ik naar Meesteres Nina en Meesteres Jezebel terwijl ik werd aangepakt door Meesteres Cleo. De dominante manier waarop ze naar me keken wond me nog meer op terwijl de pijn steeds intenser werd. Ik wist niet dat ze nog zo’n sadistische huisgenoot hadden. Ze lachte me uit en zeiden dat ze het leuk vonden om mij zo te zien lijden.

Na wat voor mijn idee een eeuwigheid duurde toonde Meesteres Cleo genade. Ze verliet de kamer waarna ik nog met twee dominante dames over was. Terwijl ik op adem kwam werd het volgende apparaat erbij gepakt.

Gelukkig was dit apparaat een stimulerend apparaat en niet zo pijnlijk als enkele minuten ervoor. Sterker nog, het apparaat werkte aardig opwindend. Terwijl Meesteres Nina en Meesteres Jezebel ideeën opperde waar ik een uur geleden nog nee te zou zeggen, kon ik nu niet meer dan verlangen dat het zou gebeuren.

Voor ik het door had was de sessie alweer afgelopen. Het was ondertussen al laat op de avond, maar als de tijd het had toegelaten had ik direct een nieuwe sessie geboekt om deze ideeën werkelijkheid te laten worden. Dit terwijl ik dit voor de sessie nog niet durfde te benoemen dat ik dit wou.

Sinds ik de deur ben uitgelopen bleven de stoute voorstellen door mijn hoofd spoken. Ik kan dan ook niks anders, ondanks dat ik weet dat het heftiger gaat worden, om opnieuw een langs te gaan bij dit huis om Meesteres Nina en haar huisgenoten beter te leren kennen.

Bedankt dames!

Groetjes M.

Top