De Pijnsessie met Mrs. Manja

De afgelopen week weer een geweldige pijnsessie gehad met de strenge maar mooie meesteres Manja. Ik moest gelijk op mijn knieën en haar begroeten waarna ik kruipend naar de douche werd meegenomen. Na het douchen en het opzetten van het masker kwam ze in haar mooie rode jurkje met naaldhak schoenen binnen. Ik werd meteen een aantal keer tegen mijn balzak getrapt. Vervolgens moest ik gaan staan en werd ik hardhandig in mijn tepels geknepen waarna de pijn nog iets werd opgevoerd doordat ze haar scherpe nagels in mijn tepels zetten.

Inmiddels waren twee andere meesteressen binnengekomen die meesteres Manja gingen assisteren. Ze trokken eerst flink aan mijn tepels en gingen er stevig in knijpen. Daarna werden mijn handen vastgebonden en omhoog getakeld waarna er klemmen op de tepels gezet werden en deze zeer strak aangetrokken werden met kabeltjes. Gelukkig voor mij schoot er een kabeltje af want de pijn was bijna ondraaglijk geworden en ik stond op het punt het uit te schreeuwen van de pijn. Meesteres Manja vertelde dat de tepels bij de mannen toch geen functie hadden en ze daarom flink aangepakt konden worden.

Vervolgens werd ik vastgeketend met mijn handen en voeten aan het web. Nu werden met name mijn billen flink opgewarmd door het slaan van meesteres Manja met een soort cane. Daarna was het de beurt aan de andere meesteressen die de bull whip gingen gebruiken en flink op de billen en schouderbladen gingen slaan. De pijn kwam steeds meer opzetten maar ik kon nog net voorkomen dat ik genade zou zeggen. Inmiddels waren de billen en rug al aardig rood geworden.

De sessie werd boven in de zwarte kamer voortgezet. Ik moest meesteres Manja kruipend naar boven volgen. In de zwarte kamer werd ik op de bondagestoel gezet en stevig vastgebonden en kon me niet meer bewegen. Tevens werden de oogkleppen van het masker dichtgeklapt. Hierna volgde een aantal stevige slagen met de bull whip op de buik en de balzak wat pijnlijk was. De striemen op de buik waren goed zichtbaar.

De naalden werden uitgepakt. Meesteres Manja trok de tepel goed strak aan waarna de andere meesteressen de naalden er door heen konden steken. Dit waren wel even een paar scherp pijnlijke momentjes. In denk dat er twee naalden per tepel in zaten. Het gaf wel een klein bloedspoortje hoorde ik ze vertellen.
Hierna werd ik met mijn handen aan het rad vastgebonden en er volgde een zeer pijnlijke sessie. Meesteres Manja en haar assistenten gingen nu hun bull whips gebruiken en sloegen zeer stevig op mijn billen en rug. Ik schreeuwde het op bepaalde momenten uit van de pijn maar wilde me niet overgeven hoe zeer het ook deed. Ik werd wel een aantal keer gemaand om recht te staan en mijn billen aan te bieden. De pijn werd wel steeds erger. Op dat moment dacht ik niet aan de bekende uitspraak “pijn is fijn”.

Op een gegeven moment werd de sessie beëindigd en werd er nog een leuke kerstwens op mijn rug geschreven door meesteres Manja. Op de rug zaten inmiddels een aantal flinke rode striemen en de billen waren vuurrood en keihard geworden en voelde als een olifanten huid.
Tijdens de gehele sessie werd ik verbaal stevig vernederd door de meesteressen waarvan ik heb genoten.

Na het afscheid nemen van de assistenten middels het kussen van hun laarzen en schoenen werd ik weer naar de douche gebracht door meesteres Manja.
Daarna volgde er nog even een korte en goede evaluatie met de aardige meesteres Manja.
Het was een fantastische maar wel heftige sessie en hiervoor wil ik met name meesteres Manja en haar assistenten bedanken en raad een ieder aan om ook een soortgelijke sessie met haar te gaan doen. Ik zeker wel.

Groetjes,
Leo (De Pijnslaaf)

 

Top