De sessie eindigde voor mij met een werkelijk Grande Finale!

Ik moest In de rode kamer met gespreide benen op de grond gaan liggen.Meesteres Nina toornde hoog boven me uit. Ik moest mijn mond openhouden. Opeens voelde ik nattigheid over mijn naakte lijf, het werd een hele straal. De bron kon ik niet zien. Ik kon slechts gissen, fantaseren waar het vandaan kwam. Het ruikten sterk, het kon dus geen gewoon water zijn. Wat was het? Een bijzonder moment. Ik genoot. Nina verzekerde me dat dit lang niet elke bezoeker mag meemaken. Ik moest blijven liggen. Ze pakte een doosje, met mogelijk een speeltje, ik wist niet wat. Ze begon te knutselen bij mijn ballen en piemel. Ik kon niet zien waar ze mee bezig was. Het bleek een ball-crusher te zijn. Ze zei dat ze deze net nieuw had aangeschaft. Een ball-crusher bestaat uit een of twee ringen waar je ballen doorheen worden getrokken. Ze zijn met schroeven verbonden met een platte schijf. Met vleugelmoeren kunnen de schroeven aangedraaid worden zodat de ruimte tussen de ringen en schijf steeds kleiner worden en je ballen daartussen worden geplet. De geplette ballen deden mij steeds meer pijn terwijl Nina de vleugelmoeren verder aandraaide. Hoe verder ze de vleugelmoeren aandraaide, des te meer begon ik te spacen. Nina maakte een foto van mij geplette ballen. Om mij te laten zien hoe mijn ballen er nu uitzagen. Vanuit mijn liggende houding kon ik immers niet zien waar ze mee bezig was geweest. Wel voelen! Natuurlijk werd de foto na afloop van de sessie verwijderd.Toen de crusher verwijderd werd en ik opgelucht adem haalde vroeg ze of er nog wat zaad uit mijn ballen en pik te halen was. Ik twijfelde. Maar de terminator deed zijn werk. Uitgeput bleef ik daarna even liggen. “Dank Nina” kon ik er nog net mommelend uitbrengen. Jeah, wat een geweldig einde van ene mooie sessiewas dat!

Ik ken Nina al sinds ze jaren geleden bij Domination Palace actief is geworden. Ik heb niet zo vaak met haar een afspraak gemaakt. Maar wel vaker hebben andere Meesteressen haar in spel met mij betrokken.Ze heeft een geheel eigen stijl. Erg ontspannend. Je hoeft haar niet als Meesteres aan te spreken. Ze beschouwd je als een gelijkwaardige kennis of vriend. Ze lijkt daarmee niet streng. Maar kijk uit: tijdens het spel gaat ze ervan uit dat je haar gezag als vanzelf accepteert En haar wil is wet! En als ze er zin in heeft is ze zeer sadistisch. Daarom noem ik haar in dit verslag zowel Meestres Nina als gewoon Nina.

De sessie vond plaats in het begin van locktober. De maand waarin slaven hun geslacht in een kooitje kunnen laten vastzetten en het sleuteltje in bewaring kunnen achterlaten bij hun Meesteres. Op haar site had ik gelezen dat Nina daar ook aan mee zou doen. Het gaf me een opwindend , geil gevoel. Dat een mooie vrouw een tijd de baas zou zijn over mijn pik. Dus had ik mij via bol.com ook een kooitje aangeschaft voor deze sessie. Thuis even geoefend of ik mijn ballen door de ringen kon trekken om vervolgd het kooitje dicht te doen en af te sluiten. Het ging niet goed, onhandig knutselen voor mij. De ring was te groot en een bal ontsnapte. Met een kleinere ring ging ik naar Valkenswaard,Nina bleek veel vaardiger. Vrij snel had ze de boel geïnstalleerd. En concludeerde dat mijn aanschaf niet deugde. Ik was goed opgesloten, kon niet aan mijn pik zitten en zou dus ook niet kunnen masturberen. Maar de kooi was te groot voor mijn bescheiden pik. Bij een ochtend erectie zou hij niet klem komen te zitten en geen pijn doen. En dat is natuurlijk wel de bedoeling om op zo’n moment de afhankelijkheid van de Meesteres te ervaren. Tijdens de lockdownperiode hoor ik het niet gemakkelijk te hebben. Ik moet er naar snakken terug te mogen gaan naar Nina om mijn pik te bevrijden.

In de loop van de middag mocht ik de cane ervaren. Meesteres Nina had mij in de kelder voorovergebogen op de bok plaats laten nemen. Ze had Meesteres Do en Lady Annabel uitgenodigd haar te assisteren bij mijn spanking. Vooral Annabel had daar wel zin in. Met veel enthousiasme sloeg ze eerst bare hands op mij billen, vervolgens pakte ze de cane. Ik heb gegild. Maar ze leerde me ook dat als ik me goed op mijn ademhaling focus ik meer kan incasseren. Natuurlijk gebruikte Nina zelf ook de cane.

In het begin van de middag had Nina me lange tijd vastgezet aan het kruis in de rode kamer. Ze had eerst nog wat anders te doen. Ik werd er zenuwachtig van wat mij te wachten zou staan, later in de middagOp een bepaald moment lag ik geketend met kettingen op de grond in de barruimte. Mijn voeten vastgezet in een klemblok. Met balgag in mijn mond begon ik te kwijlen. Weer later werd ik in de staande kooi gezet waarvan de deur op slot ging. Iedereen die langs kwam kon me zien staan.

Dank Nina,voor deze heerlijke middag!

Aapje

Top