De toon was snel gezet bij Mrs Gia!

Na het aanbellen werd de deur bij Domination Palace snel door Meesteres Gia voor mij opengedaan. Of ik met haar mee wilde lopen naar de ontvangst ruimte en of ik iets wilde drinken? Koffie? En onmiddellijk: kleed je al zo vast uit. Dat kopje koffie kun je ook naakt drinken. En nadat ze dat kopje gehaald had: ga maar op de grond liggen. Ik heb ook iets anders te drinken voor je! Ze ging met de benen wijd boven me staan en beval mij mijn mond open te doen. Vervolgens spoot ze haar champagne over mijn gezicht en in mijn mond. Doorslikken jij!

De toon voor deze middag was gezet.

Nu is het zo dat een voorgesprek bij Domination Palace een vaste huisregel is waar niet aan getornd kan worden. Een voorgesprek over wensen, harde grenzen en mogelijke gezondheidsklachten.

En terwijl de champagne nog in mijn gezicht droop heeft Meesteres Gia het voorgesprek gehouden. Ze had het “voorafje” gedaan omdat ze wist dat een dergelijke vernedering voor mij geen harde grens is. Integendeel: juist bij vernedering voel ik me geheel overgeleverd en onderworpen aan de Meesteres.

En het voorgesprek daarna bleef relevant. Immers ik ben al enige jaren de 70 gepasseerd. En dan is het bij een stevige sessie belangrijk om te bespreken wat qua gezondheid kan, of misschien niet meer kan.

Wat volgde na deze opening was een gevarieerde vernederende en bij vlagen zeer pijnlijke middag waarbij meesteres Gia met me deed waar ze zelf zin in had. Ik moest mee naar de kelder. Ze bond mijn ballen af. Ze deed me een halsband om met een ketting zodat ze me de rest van de middag aan de leiband door de studio kon nemen. Ik kreeg bare hands rake klappen op mij kont. Als ik verkeerde opmerkingen maakte, of andere dingen niet goed deed bespuugde ze me in mijn gezicht. Vreselijk gemeen kneep ze in mijn tepels. Ik gilde! Op een gegeven ogenblijk kreeg ik een balgag in. Gelukkig niet al te lang, het slijm sijpelde al uit mijn mond. Wat voelde ik me vies worden.

Na enige tijd nam Meesteres Gia mij mee naar de hal. Daar werd ik vastgezet en tentoongesteld. . Iedereen die langs kwam – nieuwe bezoekers, dames die naar boven moesten of juist met hun bezoeker naar beneden kwamen – iedereen kon mij zien. Ik kon niemand zien want had een blinddoek om gekregen. Niet alle bezoekers van Domination Palace willen immers gezien of herkend worden.

 

Later deze middag werd ik door Meesteres Gia een lange tijd opgesloten in de gangkast achter de tralies op de overloop. Natuurlijk ook weer met een blinddoek zodat ik bezoekers die langskwamen niet kon zien.

Mijn ballen waren al afgebonden en Meesteres Gia besloot nu deze nu mijn pik aan een van de tralies vast te binden: dan kon ik zeker niet ontsnappen. De opsluiting duurde lang omdat in de tussentijd de Meesteres de tijd had om met een andere bezoeker te spelen. Op mij heeft dat impact. Immers ik denk bij een afspraak met een Meesteres bij Domination Palace dat de Meesteres er voor mij is. Door ook met een ander te spelen laat ze me weten: jij bent maar een nummer. Niet meer en niet minder dan mijn andere bezoekers. Met de andere bezoeker speelde ze keer met een open deur in de zwarte kamer waar tegenover ik opgesloten stond. Ik kon hem horen kermen toen de Meesteres hem naar een hoogtepunt bracht.

Er was nog een verrassing: het was mooi weer. Meesteres Gia nam mij mee naar het dakterras van de studio.. Kon ze me naakt in het zonnetje vastzetten. Dat dakterras is wel goed afgeschermd zodat buren je niet kunnen zien. Maar het is voor mij toch wel een dingetje naakt in de open lucht vastgezet te worden. Ze had ook een zware zweep meegenomen. Ze besloot ( gelukkig ) deze buiten niet te gebruiken. De buren konden mij weliswaar niet zien, maar wel horen als ik zou gaan gillen.

Bij het slotakkoord van deze middag had meesteres Gia mij vastgezet in de kelder. Met een spreidstang tussen mijn benen. Met mijn handen boven mijn hoofd aan het spinnenweb. Ze had inmiddels haar prachtige overknee laarzen van zacht leer aan. Ik heb een fetish voor dergelijke laarzen. Ik moest haar aankijken. En daar ging ze: Meetellen! Zes trappen met haar laarzen in mijn ballen. Zes is haar lievelingsgetal. Jeeh, wat heb ik gebruld! Dank Meesteres Gia!

Top