Een afspraak met Mrs Gia.

Na een aantal keer bij domination palace verschillende mrs’en bezocht te hebben, had ik vandaag een afspraak met mrs Gia.
Mrs Gia was nieuw voor mij. Dus wist niet wat ik kon verwachten.
Om 12:00 belde ik aan en mrs Gia deed zelf de deur open, ze is in het echt net zo mooi als op haar foto’s op de site.
Na eenmaal binnen te zijn, hebben we een lijst doorgenomen met wat ik wel en niet wilde tijdens een sessie.
mrs Gia dacht zelf hier ook goed in mee waardoor ik een aantal dingen die ik spannend vond toch maar opengelaten had zodat ze daar een vrij hand in had. (Blij dat ik dat gedaan heb)nu het lijstje ingevuld te hebben en mrs gia vertelde dat ik mocht gaan douchen was ik bij mrs gia gelijk op mijn gemak.
Nu moet ik zeggen dat ik dat tot nu toe eigenlijk altijd nog was bij domination palace.
Dat doen ze daar heel goed er heerst altijd een gemoedelijke en huislijke sfeer.
Mrs Gia doet alles met een lach en heeft er echt plezier in. Ze zoekt je grens op van wat je kan hebben maar gaat niet te ver daarin.
Ik heb een heerlijke 1,5 uur gehad waarin ik genoten heb van mijn machteloze onderdanige rol waarin mijn pik en ballen weinig rust gegund werden, ze heeft me mijn eerste anale ervaring gegeven, en zelf op het laatst heeft ze op een professionele manier me kennis laten maken met een naald in mijn balzak.
Mrs Gia bedankt, ik heb van je genoten, en een fijne eerste sessie met je gehad.
Je zult me vast vaker terug zien.
Mochten er mensen zijn die nog twijfelen om met bdsm te beginnen, of naar domination palace te gaan. Ik kan het jullie aanraden je zult er geen spijt van krijgen, het dp team is top.
Onervaren onderdaan marcel.
Top