Een betoverende sessie met Lady Annabel

Wat Lady Annabel in haar profiel schrijft, is waar.. ze kruipt tussen je oren.
Al bij binnenkomst is ze de indrukwekkende maar ook lieve Dame die ik mij had voorgesteld zoals ik haar kende van de website en socialmedia.
Lief, doordringend en tot he point. Ze zei: jij bent onderdanig, maar het is aan mij om dat naar boven te brengen… ook ik heb hier in mijn verantwoordelikheid.
En ineens wordt het dan een spel van ons samen. Niets aflezend van een briefje… persoonlijk contact wil ze… en weten waar je verlangens en triggers liggen.
En daar gaat ze verder op inspelen tijdens de sessie. Pas achteraf dacht ik vooral: ze heeft overal rekening mee gehouden wat ik had gezegd,
maar zo geïntegreerd in het spel, dat ik het pas na de sessie doorhad.

Ze is lief, maar oh zo consequent. Ze speelt met je. Haar ogen. Haar lijf. Oh ja,ze speelt met je. Probeert je te verleiden tot overgave.
En oh dat is gelukt. Haar adem in mijn oren, haar borsten tegen mijn rug, terwijl ik sta vastgebonden en niets kan doen.
Ze trekt aan je haren… liefdevol maar met een stevigheid waar je geen nee tegen zegt. Ik was haar speeltje. Ik wil altijd haar speeltje zijn.

Ze bouwt op, waardoor je heel langzaam steeds verder los laat… uit je hoofd gaat.. je overgeeft… “Goed zo”, fluistert ze dan in je oren…terwijl je je laat slaan…
steeds een beetje harder…luisterend naar je kermen, zuchten en kreunen.
Maar wees gerust; alleen ‘GENADE’ zorgt ervoor dat ze meteen stopt met dat ‘wapen’ waar ze op dat moment mee bezig is.
Ze zet je in een andere positie, geeft een draai aan het spel en daar ga je weer… steeds meer overgave..
je wil op je knieën voor haar… want haar blik in je ogen en haar handen die ook zo zacht en strelend kunnen zijn is de grote beloning.

Ze wil dat je dieper gaat. Letterlijk en figuurlijk. Steeds een stapje erbij.
Heel geleidelijk. Waardoor je dus steeds meer aankan dat dat je had gedacht! Voor haar.
Maar ook oh zo fijn voor jezelf!

Haar sessie is als een betovering. Haar eigen muziek, haar lijf dat om je heen danst of over je heen ligt, tegen je aandrukt… teasen, teder maar ook hard en streng…
je raakt van je stuk en wankelt…. Precies daar waar ze je hebben wilt… ik ben betovert. Ik wil terug.

Sub V

Top