Een fijn uur met switch Cleo

Bezoek aan Domination Palace.

Door Dokter H.

Afgelopen vrijdag was het zover. Om 14:00 uur belde ik aan en even later werd er open gedaan. Daar stond Cleo: een prachtige vrouw in een niets verhullende body die haar borsten mooi uit lieten komen. Gecombineerd met hoge dijlaarzen inclusief hoge hak. Ze begroette mij en ging mij voor naar het barretje en toen zag ik haar prachtige billen.

Zij vroeg mij wat ik wilde drinken en ging dat halen.

Toen ze terug kwam, ging zij op de barkruk zitten en begon het gesprek of ik met haar in de witte kamer wilde spelen.

Ik bevestigde dat en zei vroeg mij wat ik wilde doen.

Ik vertelde haar dat ik een rollenspel wilde spelen met haar als patiënte en ik de dokter.

Cleo werkte nog maar een paar maanden bij Domination Palace en vertelde dat ze nog niet eerder patiënte had gespeeld maar haar vriendelijke gezicht verraadde dat ze het wel een mooi spel vond.

Ik stelde voor dat ze bij de dokter zou komen met de vraag of ik haar nieuwe arts wilde worden en dat ze een vergaand onderzoek wilde.

Alles een beetje doorgenomen gingen we naar boven. Na gedoucht te hebben kwam zij mij ophalen en ik deed snel een broek en shirt aan want een dokter is natuurlijk niet naakt.

Wel sprak ik met haar af dat ze in de loop van het onderzoek aan mij mocht komen en zelfs mijn penis uit mijn broek mocht halen als ze erbij kon.

Cleo had de hoge dijlaarzen vervangen door rode schoenen met hoge hakken, nylons die ze van mij had gekregen en over haar body had ze een kort leren rokje aan.

Ik gaf haar een hand stelde mij voor en vroeg wat het probleem was.

Cleo gaf aan beter onderzocht te willen worden dan bij mijn voorgangers.

Ik nam een stethoscoop deed die om mijn nek en vroeg haar om voor mij te komen staan.

Begon haar klieren in haar hals te onderzoeken en duwde met mijn handen haar half bedekte borsten een beetje om hoog, vroeg haar om recht in mijn ogen te kijken en zo ging ik met mijn hand naar beneden onder haar rokje en voelde aan haar vagina.

Cleo vertrok geen spier en vond het de normaalste zaak dat een dokter het zo deed.

Hier na mocht ze zich uitkleden. Staand beluisterde ik haar hart en longen bij haar hart. Ik voelde opnieuw aan haar vagina waarop ze automatisch haar benen spreidde en ik haar liet weten dat ik dat ook van haar verwachtte, waarop ze een glimlach om haar lippen kreeg. Zacht drukte ik mijn vinger tussen haar zachte schaamlippen en ze liet merken dat fijn te vinden.

Bij het beluisteren van haar longen pakte ik, aan de voorkant, haar borsten vast en stelde vast dat hart en longen perfect in orde waren.

Hierna moest ze 5 kniebuigingen maken, met haar knieën gesloten, en daarna met haar knieën zover mogelijk gespreid.

Nu vroeg ik haar om in de gynaecologenstoel plaats te nemen.

Toen Cleo met haar benen in de beugels lag en ik de beugels verstelde zodat haar benen verder gespreid waren zei ze: ”U weet wat U moet doen, dokter, om goed te kunnen onderzoeken”.

Er was een goede interactie tussen Cleo en mij en zij vroeg regelmatig of alles wat ik onderzocht goed was.

En ik liet weten dat het in orde was.

Ik ging op een krukje tussen haar benen zitten en bestudeerde haar vagina uitvoerig waarop Cleo vroeg: ”Is het goed dokter wat U ziet?”

Ik antwoordde: ”Ja prima hoor. Je hebt een mooie vagina” en pakte de schaamlippen vast, trok die een beetje uit elkaar, keek naar haar gezicht hoe ze er op reageerde en trok ze verder open zodat ik in haar neukgrotje kon kijken.

Verder ging ik tussen haar schaamlippen op zoek naar haar clitoris die al een beetje hard was en toen ik die ging masseren en voelde hem nog harder worden en zag ik dat ze haar ogen sloot en er van genoot.

Zo ging ik verder en vroeg Cleo weer :”Is het in orde, dokter?” waarop ik zei: “Prima, je reageert goed.”

“Dankuwel dokter.”

Haar reactie was zo goed dat ze met haar billen begon te bewegen en ook licht begon te kreunen.

Ik maande haar niet klaar te komen, dat zou ik verder in het onderzoek bekijken.

Daarna pakte ik wat glijmiddel, smeerde het op haar vagina en tussen de schaamlippen om vervolgens met een vinger haar inwendig te onderzoeken.

Ook dit liet haar niet onberoerd en ging langdurig binnenin voelen, om daar weer een vinger bij te doen en ik haar baarmoedermond vond en haar vroeg of het pijn deed.

“Nee hoor, dokter. U doet een heel goed onderzoek en daar kwam ik voor.”

Zo maakte ik langdurig neukbewegingen in haar vagina en dat, met gesloten ogen, ook weer lekker vond.

Nu ging ik verder met drie vingers.

Toen keek ze mij aan en zei dat is wel de limiet dokter waarop ik haar liet weten een mooi en nauw kutje te hebben.

Ik vervolgde het onderzoek in haar anus en drukte langzaam een vinger naar binnen tot die niet verder kon.

Ook hier maakte ik neukbewegingen die ze wel kon waarderen.

Verder onderzocht ik haar buik en luisterde nog eens naar haar hartslag en nam haar bloedruk op.

Zo begon Cleo mijn gulp los te maken en haalde mijn penis uit mijn broek en speelde er mee.

“Je hartslag is wel een beetje hoger dan in het begin van het onderzoek.” zei ik.

“Is dat normaal, dokter?” vroeg ze, terwijl ze mijn penis verder masseerde zodat die keihard stond.

“Ja hoor, als je een onderzoek zo lekker vindt, raak je daar zeker opgewonden van.” liet ik weten.

Ik pakte de vibrator ging weer tussen haar benen zitten en zette de vibrator op haar kutje en ging een beetje omhoog naar haar klit, vrijwel meteen gingen haar ogen dicht en lag te genieten en begon ook weer licht te kreunen. Ik voerde het vibreren op en ze kwam met haar billen los van de gynaecologenstoel.

Toen ik het vibreren langzamer liet gaan zag ik de teleurstelling op haar gezicht en ze keek naar mij met haar vragende ogen (“Ga door, dokter”).

Ik stond op om naast haar te komen staan en meteen pakte ze weer mijn penis weer vast.

Ik zette de stethoscoop op haar borst om haar hartslag te controleren en zo voerde ik ook met de vibrator het tempo op en al snel kon ik zien dat Cleo genoot en om te plagen liet ik het opkomend orgasme weer afzakken waarop ze mij vragen aankeek en vroeg: ”Waarom doet U dat, dokter?”

En telkens bracht ik de vibrator naar een hoger level en zag dat ze haar benen uit de beugels wilde halen, wat ik haar streng verbood. “Hou je benen in de beugels” zei ik, maar ze kreeg er steeds meer moeite mee.

Wat even later in een gigantisch orgasme over ging.

Mijn penis had ze al lang los gelaten, en tegen mij aanhangend, keek ze omhoog en glimlachte “Dank U, dokter”.

Cleo was weer wat bij gekomen en ik keek op de klok, waar ik zei we hebben nog wat tijd en omdat ik ook had laten weten bij het voorgesprek dat ik switch ben, stelde ik voor dat Cleo voor de rest van de tijd dokter zou zijn.

Ik kleedde mij uit en nam de plaats in de gynaecologenstoel en Cleo controleerde mijn hart en longen.

Ik vroeg haar of ze wel eens eerder een man had onderzocht waarop ze zei: ”Nee, wel vrouwen! Maar jij bent de eerste man die ik onderzoek.”

Al snel werd mij duidelijk dat Cleo de dominante kant van het onderzoek opzocht. Ze controleerde mij door over mijn hele lijf te kriebelen en daarna op beide tepels klemmen te zetten.

Ze deed latex handschoenen aan en bevoelde mijn penis en ballen om daarna glijmiddel op mijn anus te smeren en met de andere hand mij anaal te onderzoeken en ik merkte dat ze al snel meerdere vingers in mijn anus had zitten, zo ver het mogelijk was.

Ze lette goed op mijn reacties en zei even later dat ze ook de duim er bij had zitten, dus scheelde het niet veel of haar hele hand zat in mijn anus.

Toen zei Cleo:”Ik kan mijn vingers niet goed meer bewegen.” en zo gleed haar hand uit mijn anus en kreeg ik te horen dat het onderzoek klaar was.

Ik kan zeggen dat ik met Cleo een heel fijn uur heb gehad en dat dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Dan laat ik Cleo mijn meesteres zijn.

 

Dokter H.

 

Top