Een kunstwerk op m’n billen van Mrs Cleo en Mrs Do.

Het was alweer ongeveer drie kwart jaar geleden dat ik bij DP was geweest. Omdat ik nu vakantie heb was het ook de uitgelezen kans om dit eens goed te gaan maken. En om gelijk maar in diepe te springen heb ik 2 uur sessies op 2 opvolgende dagen geboekt. Maandag mocht ik bij Mrs Cleo op bezoek komen en dinsdag bij Mrs Do. Achteraf had ik natuurlijk kunnen bedenken dat sommige dingen de 2e dag wel extra zwaar uitvallen.
Maandag aan het begin van de middag belde ik dus aan op nr 150 voor mijn ontvangst door Mrs Cleo. Een vriendelijke gastheer deed de deur open en voorzag me van een kopje thee in de bar. Even later kwam Mrs Cleo dan binnen. Ze herkende me nog van het spelen met electro bij mijn vorige bezoek. Eerst even de verdere plicht handelingen zoals het briefje doornemen. Een klein aantal dingen zijn voor mij echt een harde nee, maar de rest staat voor mij tegenwoordig toch open, ook al zou ik niet vanuit mezelf interesse in die zaken hebben. Maar ja het draait ten slotte eigenlijk niet om mijn voorkeuren en als je iets niet probeert leer je niets. Meer dan voldoende keuze dus om te spelen, wat het voor elke Mrs natuurlijk ook veel leuker maakt.
Het spel begon in de zwarte kamer. Nu moet ik vertellen dat ik van huis uit altijd geleerd heb dat ik niet mag jokken, iets waar ik wel een beetje spijt van kreeg. Bij het plaatsen van de tepelklemmen gaf ik toe dat ik deze nog wel kon hebben, helaas voor mij werden ze toen dus gelijk vervangen door de blauwe schaartjes. Die leek ik toen ook nog wel te kunnen hebben omdat de pijn snel wegtrok. Maar ja iedereen weet dat ze er ook nog wel een keer afmoeten…
Een voor mij nieuwe ervaring was het gasmasker met de slang er aan. Op zich het opdoen en ophouden ging nog wel, het wordt wel wat benauwd en warm, maar toen Mrs Cleo de opening dicht hield leek het wel alsof ik helemaal vacuüm werd gezogen. De Mrs speelde hier natuurlijk verder goed op in.
In de medische kamer werd ik ontvangen door zuster Cleo, een expert in het testen van de werking van zenuwbanen. Dit deed ze door gebruik te maken van de door mijzelf meegebrachte e-stim apparatuur. Tijdens de sessie ervaarde ik het hele spectrum van stimulatie. Van opwindend tot bijna helse pijn.
Na afloop van de sessie stelde ik voor om mijn kuisheids kooi om te doen met een genummerd slotje zodat ik op die manier de volgende dag aan Mrs Do overgedragen kon worden.
Het was een hele fijne sessie en met een goed gevoel ging ik naar mijn hotel voor de nacht.
Helaas heb ik aan het begin v/d avond de kooi toch af moeten doen omdat het wat te erg begon te schuren. Het was dus de keuze van pijn van het schuren of pijn door ongehoorzaamheid. Het laatste koos ik dus.
Dinsdag was de dag dat Mrs Do me zou ontvangen. Omdat je altijd vroeg uit je hotelkamer moet was ik veel te vroeg in Valkenswaard. Dus maar een stukje eerst gewandeld en gepiekerd of ik de behandeling van Mrs Do wel aan zou kunnen. Een kwartiertje voor het begin uiteindelijk toch aangebeld en de Mrs deed zelf open. Ook hier natuurlijk weer de standaard verplichtingen waarna we in de kelder gingen spelen.
Na het douchen merkte Mrs Do op dat ik iets miste en dat de kooi niet aanwezig was. Uiteraard excuses gemaakt met uitleg en gelukkig was Mrs Do nog redelijk vriendelijk en ben ik voor m’n gevoel niet afgestraft.
Maar heel snel erna bleek al het nadeel van 2 dagen achter elkaar een bezoek aan DP brengen. Want waar Mrs Cleo de blauwe schaartjes al had gebruikt wilde Mrs Do natuurlijk flink verder gaan met m’n tepels. Deze waren echter nog zo enorm gevoelig (nog steeds trouwens) dat dit wel problematisch was. Uiteindelijk heb ik nog wel wat ondergaan, maar niet op het niveau dat de Mrs verdient.
Ook heeft Mrs Do me kennis laten maken met weer nieuwe ervaringen. Ik zal er maar een aantal uitlichtten.De eerste was terwijl ik al vastgebonden lag op de tafel een behoorlijk dicht masker opzetten met alleen een opening om wat lucht te krijgen. Het was heel interessant dat het in losse stukjes allemaal best aangenaam is. Maar als je het als je alles bij elkaar optelt zoals niks zien, warmte, ademen wat lastiger én je hoort aan de hakken op de grond dat de Mrs de kamer verlaat, dan wordt het geheel toch best wel een heftige ervaring.
De andere ervaring was op mijn wens. Ik wilde in plaats van zwepen ook eens een cane voelen. Mijn vermoeden vooraf was dat deze pijn vele malen heftiger zou zijn. Nu blijkt dat dit mij eigenlijk wel past, het is een heel ander soort gevoel. Ook gebruikte ze een hele dunne cane waarbij de tijd soms stil leek te staan. Tijdens een flinke uithaal maakt deze cane een zwiepend geluid en je weet gewoon dat direct daarna de pijn komt. Voor je gevoel op dat moment duurt het geluid heel lang, is er een pauze en komt dan pas de pijn. Een zeer aparte gewaarwording.
Zo was er ook de compleet verrassende manier waarop het touwtje rond mijn ballen werd verwijderd, die zag ik niet aankomen.
Ik heb wel een paar keer aan moeten geven dat m’n grens overschreden werd maar het was ook een hele fijne sessie, waarbij ik door de aanstekende en gemene lach van de Mrs zelf ook soms moest lachen als ik pijn had.
En als aandenken aan deze 2 dagen loop ik nu nog enigszins trots met een mooi blauw/rood kunstwerk op m’n billen wat deze dagen door beide meesteressen is aangebracht.
Mrs Cleo en Do heel erg bedankt voor deze 2 dagen.
J.
Top