Een leerzame middag voor sletje Jennifer

Als je als jongen ook wel graag een meisje had willen zijn, kun je daar ver in gaan. Van stiekem lingerie verzamelen tot geheel als vrouw gekleed de deur uit gaan. De ultieme fantasie in vrouw zijn is je te transformeren in een sletje dat door iedereen gebruikt mag worden. Het aardige van sommige fantasieën is dat ze ook werkelijkheid kunnen worden. Bijvoorbeeld op de bi-slavendag bij Domination Palace.
Daarom de stoute pumps maar eens aangetrokken en een afspraak gemaakt met meesteres Manja voor een halvedagsessie. Mooie make-up op voor de afspraak en bij Manja het mantelpakje en de pumps omgewisseld voor een lekker bloot jurkje en hoerige laarzen.

Naughty girl
In de speelkamer kon het sletje meteen aan de gang. In de sling lag een slaaf klaar om gepijpt te worden. Dat hoefde je het sletje geen twee keer uit te leggen. Gretig ging ze aan de gang. ‘Wat voor rapportcijfer geef je dit sletje?’ vroeg meesteres Zascha aan de slaaf. Die gaf een 8. Dat liet Jennifer niet op zich zitten en ze ging nog gretiger zuigen. Als je sletje wil zijn, dan ook geen lui sletje, maar een vlijtig sletje. Jennifer ging voor een 10, maar zo hoog ging de slaaf niet. Maar goed, voor een 9 wilde dit hobbyhoertje het ook wel doen.
Jennifer wist van geen ophouden. Maar op een gegeven moment vond meesteres Manja dat sletje wel genoeg genoten had. Sletjes zijn niet alleen voor hun eigen plezier op de wereld, dus Jennifer werd ruggelings aan het kruis vastgezet. Ze had daardoor mooi zicht op de speelkamer. Nou, daar was genoeg te zien. Wat een geile bende! De slaaf in de sling kreeg er goed van langs. Een andere slaaf lag op de grond en werd door twee man gepijpt. Hij was zo geil dat hij de namen van de meesteressen verwisselde en dacht dat zijn meesteres Nina heette in plaats van Nicole. Daar werd hij natuurlijk zwaar voor gestraft. En terecht, wat een belediging voor een meesteres, een slaaf die haar naam vergat. Maar het kan nog gekker, meesteres Fay bracht een sletje in een groen jurkje binnen. En dat sletje wist zelfs haar eigen naam niet. Dat was echt een dom blondje.
De vastgebonden Jennifer kwam ogen en oren te kort. Meesteres Nicole had dat in de gaten. ‘Naughty girl,’ en met dat ze dat zei, stopte ze een uit de kluiten gewassen dildo in het pijpmondje van Jennifer. ‘Keep that in,’ zei ze streng. Dat was nog niet zo makkelijk, want de kaakspieren van Jennifer waren door al dat pijpen een beetje slap geworden.

Neukbankje
Na een tijdje moest Jennifer weer aan de bak. Samen met het nieuwe sletje het slaafje op de grond pijpen. Twee pijpmondjes die om een lul aan het vechten waren. ‘Toe sletje, je laat je dat lekkers toch niet afpakken,’ zei meesteres Zascha toen Jennifer even een lege mond had. Dat liet Jennifer zich niet zeggen. Ze duwde het naamloze sletje weg en gulzig zoog ze die lekkere paal helemaal tot achter in haar keel. Ze wist van geen ophouden.
Maar aan alles komt een eind en sletjes zijn niet voor hun eigen plezier op de wereld, maar vooral om anderen te plezieren. En om hen het zo makkelijk mogelijk te maken, werd sletje Jennifer met haar handboeien goed vastgezet op het neukbankje zodat ze geen kant uit kon. Haar kontje goed naar achteren. Haar spleetje werd al behoorlijk nat bij het idee dat iedereen die dat wilde zijn geile lul in haar kon steken. Maar het bleef niet bij het idee. Daar drong de eerste stijve paal al het geile gaatje van Jennifer binnen. Met langzame halen werd ze goed en diep doorgeneukt. Sletje wist niet waar ze het zoeken moest . De slaaf ging maar door met neuken, terwijl het sletje kreunde van geil genot.
Daar kwam de tweede paal al. Het leek wel nummertjes trekken bij de bakker. Deze lul had minder meelij met het sletje. Hij neukte zo hard en diep dat Jennifer met bankje en al naar voren schoot totdat het bankje klem tegen de muur stond. Ze moest nu alle krachten van die harde geile neuker met haar hoerenlichaam opvangen. En of dat nog niet genoeg was, sloeg hij haar ook nog eens hard op haar billen. Ondertussen trok slaaf nummer 2 het behaatje van het sletje opzij zodat hij haar tietjes eens goed fijn kon kneden. Zo was sletje nog nooit misbruikt. Haar gaatje werd stevig geneukt, haar tietjes ruw gemolken, en dan kreeg ze nog een pak slaag toe. En om het nog vernederender maken, maakte meesteres Manja er een foto van voor op internet zodat iedereen kon zien hoe haar slet heerlijk misbruikt werd.

Gemene klemmetjes
Na alle geneuk moest er geplast worden. Daarvoor werd een slaaf op de grond gelegd. Alle meesteressen leegden hun blaas in zijn mond. Ook Jennifer mocht de slaaf onderplassen. Ze werd hier echter zo opgewonden van, dat er van de zenuwen geen druppel uit haar gaatje kwam.
Het liep inmiddels tegen vijven en na alle drukte werd het ineens rustig. De slaven gingen naar huis en Jennifer werd op een stoel vastgebonden. Nadat meesteres een paar gemene klemmetjes op haar het A-cupje van Jennifer had gezet, verliet ze de kamer om een spel met een andere klant te gaan spelen.
Sletje moest die tijd maar gebruiken om haar zonden te overdenken. Dat viel nog niet mee want die klemmetjes op haar tepels gingen gemeen pijn doen. Na een half uurtje kwam meesteres Nicole om de kamer op te ruimen. Jennifer besloot meesteres Nicole eens lief aan te kijken. Het werkte, met een soepele snelle beweging haalde ze de klemmetjes eraf. Oei, wat deed dat zeer. Jennifer kon een kreet van pijn niet onderdrukken. ‘Does it hurt?’ vroeg Nicole schijnheilig.

Sling
Het laatste half uur werd Jennifer in de sling vastgelegd. De handboeien lieten net genoeg ruimte om bij haar tepels te komen. ‘Speel met je tepels en houd ze warm tot ik terug ben,’ beval meesteres Manja.
Sletje voldeed maar wat graag aan dat bevel, nog nagenietend van alle geile nieuwe dingen die ze deze middag beleefd had.
Toen meesteres Manja weer terugkwam begon ze Jennifer te vingeren. ‘Kijk naar mijn borsten slet’ zei ze streng. ‘Ik wil zien of zo’n geil sletje ook kan squirten.’
Meesteres Fay – die toevallig binnenkwam – bekeek het tafereel goedkeurend. Ze liep op het geile sletje af en zette haar nagels stevig in haar nog pijnlijke tepels. Jennifer hield het niet meer. Kreunend liet ze haar geile vocht de vrije loop.
Bij het afscheid bood meesteres Manja het sletje nog een snoepje aan voor onderweg, maar daar bedankte Jennifer vriendelijk voor. Haar kaken deden nog pijn van het vele pijpen.

Bedankt meesteres Manja en andere meesteressen, dat was een geile en leerzame middag. Jullie sletje kan niet wachten tot de volgende keer. Benieuwd wat ze dan weer gaat leren.
Tot gauw,
Kusje voor alle meesteresen van jullie sletje Jennifer, met een speciale kus en veel liefs voor meesteres Manja.
 

Top