Een persoonlijk slaafs dilemma: kiezen tussen een SM sessie of een obsessie? Deel 1 – achtergrond

Het is al geruime tijd simpelweg onmogelijk om mijn SM gedachten los te laten. Ik zou dat overigens heel graag wel willen maar dat lukt me eenvoudigweg niet. Als een goed ontwikkelde man van boven de 40 schaam ik me feitelijk voor mijn onderdanige gevoelens waar binnen mijn huwelijk geen begrip voor bestaat. Met een meer dan fantastische vrouw en gezin zit ik momenteel zelf met een probleem en zit ik figuurlijk klemvast in een stevige fictieve wurggreep. Met enige regelmaat heb ik door de jaren heen serieus getracht om SM uit mijn leven te bannen. Oftewel stoppen met het bezoek aan een professionele, commerciële strenge Meesteres en niet meer aan SM denken. Zoals vele SM sympathisanten vermoedelijk begrijpen is de uitvoering van mijn goede voornemens telkens op een mislukking uitgedraaid. Als persoon ben ik dan ook beslist niet trots op de bij tijden sterk aanwezige slaafse wensen en verlangens op het gebied van SM. Daar zou ik echt een boek over kunnen schrijven, wie weet…

Vaker heb ik op het punt gestaan om een professionele seksuoloog te benaderen die me kan helpen om mijn passie (of obsessie?) voor SM te temperen. Dat is er (nog) niet van gekomen en dat had ik eigenlijk al eens moeten proberen. Wel heb ik diverse Meesteressen betaald voor een persoonlijk gesprek wat me zeker geholpen heeft in begrip over en acceptatie van SM in mijn leven. Ook heb ik een aantal afspraken voor een langdurige sessie met verschillende Meesteressen een of twee dagen voor de afspraak afgezegd om mijn echtgenote niet ontrouw te zijn. In een enkel geval heb ik betaald voor de sessie en per direct de SM studio verlaten uit wroeging vooraf of uit angst om mezelf vrijwillig te onderwerpen aan een gepassioneerde Meesteres die me werkelijk genadeloos zou afmaken conform mijn eigen geile, slaafse verlangens!
Kortom, mijn leven als slaaf is helaas niet eenvoudig en opnieuw sta ik op het punt om een buitengewoon moeilijke beslissing te nemen tussen twee uitersten die ik misschien beide liever niet meemaak. Wordt het een stevige SM sessie of een voortzetting van mijn obsessie??? Echter, een ding staat als een slavenpaal boven water. Indien mijn primaire keuze een sessie is dan meld ik mij vrijwillig in DP aan bij Meesteres Denise. Dan kan ik alleen maar hopen dat Zij mij in de studio van Valkenswaard ongenadig, langdurig en zeer heftig gaat overheersen waarbij Ze mij alle hoeken vanaf de kelder tot aan de zolder laat zien!!!! Ik vertrouw volledig op de expertise van deze prachtige Meesteres. Wat heeft Meesteres Denise toch een groot inlevingsvermogen en wat is Denise een geweldige vrouw!! Voor mij staat Ze torenhoog op een voetstuk. Ruig zie ik Haar voor me staan in Haar zwarte strakke leren broek. Rotsvast op de stilettohakken van Haar hoge lieslaarzen kijkt Ze me uitnodigend en indringend aan. Echt een oogstrelende dominante Meesteres onder wiens leiding al mijn onvervulde slaafse fantasieën omgetoverd kunnen worden in keiharde werkelijkheid.

Wordt vervolgd…

Top