Een “shocking” sessie

Afgelopen dinsdag was het weer zo ver, of eigenlijk volgende week donderdag pas,maar dit sletje kon niet langer wachten! Dat is wat Meesteres Manja met je doet,al na 5 minuten tijdens onze eerste sessie was ik betoverd en verslaafd. Verslaafd aan deze fantastische godin.

Maar daar stond ik dan,voor de derde keer trad ik de wereld van Meesteres Manja binnen. Zoals altijd mocht ze weer bijna alles met me doen,alles wat er in haar sadistische gedachten opkomt.Er zijn maar weinig dingen waar dit slaaje niet voor open staat.
Het was meteen al genieten bij het betreden van de trap. Een slaaf kan zich geen beter uitzicht wensen dan de billen van Meesteres Manja voor zich op de trap. In de zwarte kamer(een van mijn lievelingskamers )werd dit als sletje geklede slaafje vastgezet aan het rad waar ik flink geteast werd met onder meer een sound. Dit staafje zou nog een groot onderdeel zijn van deze sessie.
Op de bondagebank werd ik vakkundig vastgezet met verschillende touwen en spreidstangen. Een elektrische box werd er bijgepakt, mijn slavenpik werd op verschillende plekken onder stroom gezet.
En ik kreeg ook nog eens een overheerlijke facesitting tussen de twee meest prachtige dijen van Domination Palace. Wow, wat weet Godin Manja hier een sadistisch, prachtig spel van te maken. Sounds,shocks overal,kronkelend ligt dit slaafje heerlijk te genieten. Te genieten van alles wat dit sletje voor zijn Meesteres ondergaat.
Daarna worden de billetjes flink opgewarmd met verschillende zwepen en canes. Ook de ballen worden niet vergeten, wat kan ze hier soms venijnig gemeen uithalen. Alles voor Meesteres Manja.

Deze Godin is zeker niet vergeten dat dit sletje vorige keer ontzettend heeft genoten van een heerlijk tijdje met de “horizontale neukmachine”. Na een klein in momentje alleen,bijkomend van de slagen op mijn billen, komt Meesteres Manja terug boven met de neukmachine. Ik doe een klein vreugdedansje van binnen. Dit sletje wil zich zo graag bewijzen voor Meesteres Manja, elke dildo binnen DP moet ooit in dit slettenkutje zijn geweest.

Na weer heerlijk uitgewoond te zijn door Meesteres Manja, moest dit sletje terug naar de plek waar hij hoort,de grond. In de doucheruimte werd ik platgelegd en kreeg ik een gag met trechter in in mijn mond geduwd. Meesteres Manja had flink opgespaard,dit slaafje kreeg een flinke golden shower te verwerken. Ook mijn slavenpik werd niet gespaard,waarna ik heerlijk mocht spuiten.
Poets en spoel alles schoon! Ja Meesteres..

Dank U Meesteres, dat ik het genoegen heb om U te mogen dienen. Iede keer verrast U mij weer,en iedere dag verlang ik weer nog meer om mijzelf aan U aan te bieden.
U bent geweldig Meesteres,in ieder opzicht. Een ware Godin.
Nederige groet,
Uw slaafje f

Top