Een top sessie met Lady Yennifer.

Ze deed waar geen enkele vrouw in de voorbije jaren in slaagde:  me uit mijn hoofd halen en me snel laten klaarkomen.

Lady Yennifer is niet alleen een bijzonder knappe vrouw: oprecht een mooi lichaam, ogen en een lach die zowel zacht als streng kunnen zijn en buiten haar rol als Lady zou ik ze zo in m’n armen nemen en haar een warme knuffel geven.

Ze is ook een intelligente en zelfbewuste vrouw.  En het is een plezier om met haar in gesprek te gaan.  Zo is het bvb. op zich al boeiend om te letten op subtiele nuances in haar stem en lach waardoor ik vooraf al een fijn gevoel kreeg, haar kon vertrouwen en ook al kon aanvoelen wat zij leuk en lekker vindt.

Bovenal weet ze wat ze doet, wat ze wil en hoe ze je grenzen verlegt (en geen klein beetje).

Want van nature ben ik dominant maar na een sessie vorig jaar met Lady / slavin Annabelle waarin we switchten ontdekte ik een sub-kant bij mezelf en dat verlangde naar meer ontdekken.

En hoewel de sessie met Annabelle oprecht fijn, leuk en goed was (ik kan haar absoluut aanbevelen), koos ik voor een afspraak met Lady Yennifer gezien ze ook beginners verwelkomt en ze het fantastisch vindt om iemand te zien ontplooien.

 

De sessie zelf…

Na zo’n 25 jaar geleden wat geëxperimenteerd te hebben met cross-dressing, trok ik nog eens vrouwenkleding aan.  Toen was het als het ware therapeutisch, op zoek naar mijn vrouwelijke kant.  Nu was het pure fun.

Lady Y. koos een rood jurkje, zwarte kousen met jarettellenhouders en zwarte high heels voor me uit.  Ik vulde het aan met een blonde pruik.  En dat was het laatste waar ik nog iets in te zeggen had.

Vanaf dat moment nam ze de touwtjes in handen en nam ze me als slet kordaat onder handen:  Lady Yennifer deed exact wat ik liever niet wilde, ze deed dat op een krachtige maar respectvolle wijze en bracht me keer op keer buiten mijn comfortzone waardoor ze mijn grenzen verlegde op een manier die ik niet eens had durven bedenken.

Vastgemaakt, geblinddoekt (om uit mijn hoofd te geraken en te voelen), ballen afgebonden, stevige lingam massages, zweepjes allerhande, electro-play, kletsen, ook straf gekregen omdat ik haar aanraakte zonder toelating, kaarsvet dat eerst pijnlijk aanvoelde maar dankzij de Lady kon ik dat geleidelijkaan loslaten en me focussen op de warmte van het vet wat een aangenaam gevoel bleek te zijn.  Het zijn maar enkele behandelingen die ze me gaf.

Alles benoemen zou me namelijk te ver leiden maar ik heb haar blijkbaar naar behoren geëerd en bediend want het liep ‘goed’ af.  Aan het einde van de sessie ging ze op een hoge barkruk voor me zitten, liet me haar laarzen likken, haar hakken pijpen en dijen kussen terwijl ik op haar mooie poesje uitkeek en verplichte ze me binnen de minuut klaar te komen.  Ik dacht eerst dat het me niet zou lukken maar tot mijn verbazing ben ik, op haar bevel, sneller dan ik gewoon ben, klaargekomen met haar high heels tegen mijn borstkas geplant.

Zo slaagde ze erin om me gehoorzaam en volgzaam te maken, haar wil op te leggen én me tegelijk en op een onverwachtse manier te laten genieten door me uit mijn hoofd te halen.

Ik vond het, ondanks mijn dominante kant, oprecht fijn om door Lady Yennifer gedomineerd te worden.

Ook het voorgesprek (open, speels, helder) en het nagesprek (eentje met diepgang en wederzijdse verhalen) waren een oprecht genoegen.

Mijn dominante kant kwam in het nagesprek nog even naar boven: ik zou haar best zelf eens willen domineren mocht dat kunnen, maar helaas, ze is een Lady 😉

Hoe dan ook, ik had vooraf niet gedacht dat dit achteraf naar meer zou smaken…. In die mate zelfs dat ik me vannacht afvroeg hoe het zou zijn om eens 24u haar slaaf te zijn.

Het leven van een switch… dubbele fun he 🙂

 

Dank je wel Lady Yennifer voor deze ontdekkingstocht.  Dank je ook voor je openheid.

Je bent een boeiende en een knappe vrouw.

 

J.

Top