Een trampling sessie met Meesteres Gia

Na mijn laatste verslag over mijn bezoek aan DP ben ik als frequent bezoeker nog meerdere keren langs geweest.
Het waren alle bezoekjes naar alle tevredenheid, maar telkens opnieuw over mijn trampling passie schrijven leek me op een gegeven moment wat saai worden.
Vandaag ben ik weer eens een keertje langs geweest en had dit keer afgesproken dat DP de dame mocht kiezen, gezien ik de meeste dames ondertussen wel kende.
Het werd Meesteres Gia die ik nog nooit eerder ontmoet had. Een hele aantrekkelijke dame.
Ik had al eerder haar foto’s op de DP site bewonderd en geprobeerd met haar af te spreken, maar door omstandigheden was dat niet doorgegaan.
Al meteen hadden we bij kennismaking een hele leuke klik.
Toen ik over mijn passie trampling begon, gaf ze toe dat nog nooit echt gedaan te hebben.
Geen probleem want in mijn lange “carrière” heb ik heel wat dames de trampling kneepjes bijgebracht, dus we hebben eerst uitgebreid de tijd genomen om zowel over de veiligheid als de pijn aspecten te praten.
Toen was het tijd voor actie. Ik ging in de kelder naast het rad liggen voor de houvast met aan de andere kant een extra tafel voor de zekerheid.
Echter na enkele minuten eerst voorzichtig uitproberen, voelde Gia zich al snel zeker genoeg om overal rond te dartelen.
Nog sterker, ze had echt talent want het grootste deel van de tijd lukte het prima om haar evenwicht te behouden met volledig losse handen, voor mij extra sexy want dan weet je zeker dat je zonder sjoemelen het volle (naald)hakgewicht moet ondergaan.
Ik heb weinig dames ontmoet die het trampelen zo snel onder de knie hadden. Het was echt genieten voor mij. De tijd vloog voorbij en we hebben het samen een vol uur volgehouden, ook Gia wist van geen ophouden, zo leuk vond ze het.
Terug naar het begin van mijn verhaal, het was niet de bedoeling om de trampling sessie in detail te beschrijven, lees daarvoor mijn vorige verhaaltjes.
Dat ik nu toch weer een verhaaltje schrijf, is vanwege Gia.
Voor mij is Gia een dame met veel potentie maar bovendien in omgang een hele leuke dame, en nu al een van mijn favorieten, zonder dat ik de vele andere leuke dames bij DP te kort wil doen, zie wederom mijn vorige verhaaltjes.
Groetjes, Dutchguy
Top