Eerste sessie met Lady Annabel

Exact een week geleden heb ik kennis mogen maken met Lady Annabel. Wat een mooie Dame, zowel uiterlijk als innerlijk !!! Ik had een uurtje van haar tijd gereserveerd als “kennismakingssessie”.

Tijdens ons gesprekje aan de bar, waar ze me enorm op mijn gemak stelde, had ik aangegeven dat ik nog redelijk nieuw was in deze wereld van BDSM. Ik heb zowel onderdanige als meer dominante gevoelens en stiekem draag ik wel eens een damesslipje, jarretelles en panty’s onder mijn kledij. Enkele maanden geleden kocht ik me een peniskooi welke ik voor deze gelegenheid ook had meegenomen.

Op de vraag wat ik van de sessie verwachtte had ik niet meteen een pasklaar antwoord. Ik wilde vooral met een goed gevoel buiten kunnen gaan en als het enigszins kon wilde ik heel graag eens anaal genomen worden maar dat kon ze me niet beloven in een eerste sessie (het anaal geneukt worden dan ?)

Ik moest me gaan douchen, mijn kooi omdoen en dan op haar wachten. Daar stond ik dan voor haar, volledig naakt met enkel mijn kooitje om. Ik had nog een damesslipje bij met open kruis wat ik ook mocht aandoen. Ik denk dat dit best wel in de smaak viel. Om het even volledig te maken kreeg ik een bh’tje en damesschoenen met een hak. Het was best even wennen om hier op te lopen.

Ik kreeg pols- en enkelboeien om waarna mijn polsen in de lucht aan een ketting werden vastgemaakt. Nu stond ik volledig machteloos voor haar en onderging gewoon. Ik maakte kennis met haar sterke vrouwelijke handen die mijn billen lieten gloeien, tussendoor namen haar vingers mijn tepels te pakken om vervolgens weer kennis te maken met een zweepje, 2 verschillende vloggers, en een cane … Ondanks dat ik niet van pijn hou was het wel heerlijk dit te ondergaan.

Ik werd nog op handen en knieën vastgezet waardoor mijn kontje volledig toegankelijk werd als een sletje. Om geen geluidsoverlast te creëren kreeg ik een knevel in mijn mond in de vorm van een penis en vervolgens wasknijpers op mijn tepels. Heerlijk machteloos. Tot mijn grote verbazing mocht ik kiezen welk speeltje ik in mijn kontje kreeg. Ik koos een bescheiden prostaatstimulator waar ze enorm behendig mee aan de slag ging. Vervolgens was het een speeltje van haar keuze … iets groter waardoor mijn kontje open bleef en het leek alsof ik echt geneukt werd. Het werd erg heftig voor me maar onderging met plezier.

Nadien werd er een plug in mijn kontje geschoven maar omdat deze niet goed bleef zitten maakte Annabel deze behendig vast met een bondagetouw. Liggend op mijn rug mocht mijn kooitje af. Ik kreeg het compliment dat ik mooi glad geschoren was.

Op het einde kreeg ik nog een heerlijke beloning.

Wat een geslaagde eerste kennismakingssessie. Hopelijk snel weer meer !

Mvg,

J

Top