Eerste sessie met Slavin Lysanne

Deze slavin had op de site van Domination Palace mijn aandacht getrokken.
Dus toch maar eens een afspraak gemaakt en nu stond ik daar woensdag middag voor de deur van DP.
Mix Jessica deed de deur open en was door een collega slavin al ingefluisterd dat ik meester Anton was en dus voor Slavin Lysanne kwam.
Ik werd naar de ontvangstruimte geleid en gevraagd wat ik wilde drinken.
Even later kwam Lysanne met mijn drinken binnen wandelen.
Ze was niet helemaal nieuw voor mij want in de periode dat ze met een andere slavin mee liep had ze al eens aanwezig geweest bij een sessie met mij.
Maar nu mocht ze het zelf aan de lijve gaan mee maken.
Na het voorgesprek gingen we naar de zolder waar ik me kon uit kleden voor het douchen.
Na gedoucht te hebben kon het spel beginnen.
Ja als je daar als meester al naakt staat kan de slavin haar kleren dus ook niet aan houden, die moesten dus eerst maar eens uit.
Toen ik haar pols en been boeien aan het bevestigen was merkte ik dat ze de kaarsen die ik in het voorgesprek had gevraagd was vergeten.
Dus terug naar beneden om kaarsen te halen. Toen ze terug was haar op de bank vastgebonden met haar benen uit elkaar zodat ik overal goed bij kon.
Nu dus eerst maar eens met de kaarsen begonnen. Deze waren van de hete soort dus moest ik het wel rustig opbouwen merkte ik.
Haar hele lichaam was inmiddels al vol met kaarsvetdruppels en toen werd het dus tijd om deze te blussen met ijsklontjes.
Dit is wel een hele leuke manier om de reactie van het lichaam van de slavin te leren “lezen”.
Ik merkte dat ze al een beetje opgewonden was dus ook maar gelijk de vibrator erbij gepakt om die opgewondenheid een beetje verder te stimuleren.
En zoals het een goede slavin betaamt vroeg ze braaf na een tijdje of ze klaar mocht komen. Dat mag nooit bij de eerste keer vragen aan de meester, dus ze moest het nog even tegenhouden.
Maar toen ze eindelijk haar orgasme mocht krijgen van de meester merkte ik wel dat ze een ervaren slavin was. Ze weet dat daar iets tegenover moet staan, maar toen ze al gelijk aanstalten maakte zette de meester haar direct op haar plaats! De meester bepaalt wat er gebeurt en niet de slavin. Dus toen ik zei: “je krijgt niet gelijk alles wat je ziet” moest ze even glimlachen omdat ik direct de regie weer terugpakte.
Nu haar tussen de palen vastgezet en eens gaan testen of ze ook goed kan tellen, want ik ben tot op heden nog geen slavin tegengekomen die goed kan tellen. Althans het aantal zweepslagen tellen zoals ik het doe. Op de linker bil moet ze van 1 naar 45 tellen en op de rechter bil van 45 naar 1.
Om de billen wat op te warmen eerst een serie met de blote hand. Eerst een paar slagen op de linker bil en toen weer een aantal op de rechter bil en dan zo een beetje afwisselen.
En ja hoor na een slag of 14 op de linker bil was ze de tel al kwijt.
Als straf wasknijpers erbij gepakt en haar lichaam maar eens versiert met de wasknijpers en toen met de zweep weer eraf slaan.
Maar ze kreeg een 2e kans, maar nu ik de zweep toch al vast had haar met de zweep op haar billen gaan slaan. Maar ondanks dat ze iets verder kwam raakte ze ook nu weer de tel kwijt.
Dus heb ik haar de opdracht gegeven om goed te oefenen zodat ze het volgende keer wel goed kan.
De tijd was inmiddels om en we hebben elkaar een beetje beter leren kennen. Een mooie basis om volgende keer weer wat andere leuke intense dingen met haar uit te proberen.
Het gaat immers om vertrouwen in elkaar en respect. Maar ik heb wel gemerkt dat Domination Palace met Slavin Lysanne weer een mooi pareltje in huis heeft gehaald.
Mede gasten behandel haar met respect en je zult een hele leuke tijd met haar hebben.
Mij gaat ze in ieder geval terugzien voor weer een hele leuke sessie.
Meester Anton
Top