Hoe kan ik een aanbetaling doen?

Hieronder kunt u lezen hoe u een aanbetaling kunt doen voor uw sessie. Na deze aanbetaling is uw afspraak pas definitief.

Wij verwelkomen u graag als gast van ons BDSM / Fantasy House

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en ervoor te zorgen dat we voldoende tijd kunnen reserveren om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen, vragen we een aanbetaling. Deze aanbetaling dient voornamelijk als bevestiging van je intentie om een afspraak te maken. Vanzelfsprekend wordt deze aanbetaling verrekend met de eerste sessie.
Wij vragen een aanbetaling aan nieuwe gasten (dus gasten die niet bij ons bekend zijn en geen codenummer hebben) en voor bijzondere sessies zoals sessies buiten reguliere werktijden waarvoor ons teamlid speciaal voor naar DP moet komen.

Een aanbetaling zal in de meeste gevallen 20% van het totale bedrag bedragen.

Wij hanteren een systeem waarbij u als gast aan een nummer gekoppeld wordt (XXXX). Zodat wij u bij een vervolgafspraak makkelijk terug kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat u compleet anoniem kan blijven.

Bankgegevens voor aanbetaling: NL35 RABO 0172 9506 19 tnv P.A.J. Kuijpers onder vermelding van “NAAM GAST” en “DATUM SESSIE” (voorbeeld: Harry Hak – 20-02-2022)

Mocht u vanaf een buitenlandse rekening de aanbetaling willen overmaken dan heeft u een BIC nummer nodig. Dit is RABONL2U.

Wanneer de betaling gedaan is, geef ons dan even een berichtje dan kunnen wij dit nakijken.

Mocht het nu echt niet mogelijk zijn, om de aanbetaling digitaal te doen dan kunt u dit ook altijd in een envelop afgeven bij het huis.

Wanneer de betaling gedaan is dan horen wij dit graag. Wij kunnen dit dan aanpassen in ons systeem en zullen de afspraak bevestigen.  

Wat doen wij met de aanbetaling als u toch niet komt of kunt komen:
tot 5  dagen van te voren: Als u de afspraak minimaal 6 dagen van te voren afzegt krijgt u de volledige aanbetaling retour minus €10,00 administratiekosten.

na 5 dagen van te voren: Als u minder als 5 dagen van te voren afzegt vervalt uw aanbetaling en krijgt u deze dus niet retour.

Top