Gesloopt door topmeesteres Manja

Afgelopen week had ik weer een afspraak met meesteres Manja. Bij binnenkomst werd ik door meesteres Zascha naar de ontvangstruimte gebracht. Na een tijdje kwam meesteres Manja binnen. Ze zag er zoals gewoonlijk weer bloedmooi uit en had hoge laarzen en een rokje aan. We gingen daarna naar de “rode kamer”. Nadat ik gedoucht had boven kwam ze me halen maar ging ze eerst een varkensmasker ophalen die ze over mij hoofd deed. Het varkensmasker paste goed bij de varkenskop die ik had zei ze. Vervolgens moest ik op mijn kont de trap af naar beneden wat nog best vermoeiend bleek te zijn.

Aangekomen beneden in de “rode kamer” werden de polsbanden voor me op de grond gegooid welke ik moest om doen. Daarna al kruipend op de knieën naar het kruis waarna ik werd vastgebonden. Het ademen met het varkensmasker op was ook niet zo eenvoudig. Meesteres Manja haalde haar elektro apparaatje te voorzien en sloot deze via draadjes aan op mijn pik. De stroom werd er volgens opgezet en kreeg de nodige stroomstoten te verwerken. Ze draaide aan het knopje waardoor de stoten steeds heftiger werden. Lekker pijnlijk. Tevens werden de tepelklemmen bevestigd op mijn tepels en werd elke tepel met twee naalden doorboord. Ben je de pijn aan het verbijten zei ze nog.

Dit viel echter nog mee in vergelijking met de vorige sessie met haar waarbij meesteres Manja naast een naald in iedere tepel ook een zestal naalden door de vakkundig platgedrukte balletjes had gestoken en door een gevoelig plekje van de pik. Er was nog zoveel ruimte over dat er veel meer naalden door de ballen gestoken konden worden zei ze, maar daar zou ze een volgende sessie wel op terugkomen en dan ging ze er een mooi speldenkussentje van maken.
Vervolgens werd ik losgemaakt van het kruis en moest ik op mijn knieën gaan zitten op de mat. De stroomstoten op de pik bleven maar door gaan. Daarna kwamen de diverse zweepjes tevoorschijn en werden mijn billen hardhandig bewerkt. De slagen die meesteres Manja me gaf kwamen behoorlijk hard aan.

Tijd voor iets anders zei ze en nu werd de dildo machine voor de dag gehaald. Eerst kreeg ik een dildo voor mij neus waarop ik moest gaan zuigen. Tegelijkertijd plaatste meesteres Manja de dildo machine achter mijn kont waarbij ze de dildo in mijn kontgat inbracht en steeds dieper probeerde te gaan. Dit bracht ook weer wat pijnlijke momenten met zich mee. De condoom van de dildo die ik moest zuigen was inmiddels stuk gegaan en dit zag meesteres wat niet in dank werd afgenomen. Op zeer strenge toon werd ik door haar toegesproken waarom ik dat niet had gemeld. Hierna haalde ze de dildo machine maar weer weg omdat ik maar een watje was en niets kon verdagen zei ze.

Of dit allemaal niet genoeg was moest ik in de slavenhouding op mijn knieën gaan zitten waarbij ze de bondagetouwen strak om mijn ballen en pik knoopte en vervolgens bevestigde aan de halsband die ik inmiddels om had. Ze zou een meisje van me gaan maken zei ze. Ik kon geen kant op en was zo vastgezet dat ik wel in een bepaalde houding moest blijven zitten. Hierna werden de naalden uit mijn tepels verwijderd waarbij het bloed over het lichaam stroomde. Ik zei dit tegen meesteres Manja maar ik moest maar naar haar toekomen kruipen en dan zou ze tape op de tepels gaan plakken. Al vastgebonden kon ik haar moeizaam bereiken. Dit kostte natuurlijk ook weer energie en werd ik dus langzaam verder gesloopt door meesteres Manja.

Nadat ze de tape op de tepels had geplakt zat ik in een dusdanige houding voor haar dat ze de kans nam om wat trappen tegen mijn ballen te geven. Omdat ik het zag aankomen en bewoog kreeg ik dus een ander masker op waar de klepjes werden gesloten zodat ik niet zag aankomen wanneer ze zou trappen. Ook werden mijn handjes op mijn rug gebonden zodat ik die ook niet kon gaan gebruiken. Al luisterend probeerde ik de trappen op te vangen maar dit haalde niet veel uit want ze maakte met haar hakken diverse schijnbewegingen. Ik werd dus een aantal keren behoorlijk hard tegen mijn ballen getrapt en moest me herpakken. Ik moest me niet zo aanstellen en de trappen waar helemaal niet zo hard zei ze. Ik dacht daar wel anders over.

Hierna werd ik losgemaakt en werden mijn polsen hoog aan een paar kettingen vastgezet. Omdat de batterijen van het elektro apparaatje inmiddels leeg waren ging ze op zoek naar iets anders. Ik kon nog steeds niks zien maar voelde op een gegeven moment een stroomstoot op mijn pik. Meesteres Manja had een elektrische vliegenmepper ter hand genomen en was me daarmee aan het bewerken met name op mijn pik. Ik kon dus niets zien maar probeerde al luisterend naar haar voetstappen weg te draaien van haar. Dit lukte dus niet en kreeg weer de nodige stroomstoten te verwerken. Tevens werden mijn billen nog eens goed bijgewerkt met harde zweepslagen.

Inmiddels was meesteres Fay binnen gekomen en had ook wel een bijzonder manier gevonden om mij te verder te vernederen. Ik moest namelijk wat clowns attributen aan doen zoals een hoedje, een masker en natuurlijk de clownsschoenen. Vervolgens moest ik gaan dansen en zingen en werden in de clownsschoenen nog wat knijpers e.d. gedaan zodat het lopen en dansen wel erg onaangenaam werd. Voorts kreeg ik weer harde zweepslagen van beide meesteressen te verduren op mijn billen en rug.

Van te voren moest ik in opdracht van meesteres Manja mijzelf gaan aftrekken. Dit lukte natuurlijk niet meer. Ik was dusdanig door haar gesloopt dat ik geen energie meer had en de focus bij mij meer lag bij het verwerken van de pijn. Ze was zwaar teleurgesteld zei ze.

Tijdens de gehele sessie werd ik ook verbaal stevig vernederd door de meesteres Manja waarvan ik heb genoten.

Hierna beëindigde ze de sessie en moest ik me gaan douchen. Daarna volgde er nog een goede evaluatie met de aardige meesteres Manja.

Het was weer een mooie sessie en wil met name meesteres Manja en meesteres Fay bedanken. Ik raad een ieder aan om een sessie met topmeesteres Manja te gaan doen. Ik heb er wederom van genoten en zal zeker opnieuw een sessie bij haar gaan doen.
Groetjes,
P.S.

Top