Heerlijke duosessie van Mrs Manja en Mrs Do

Vorige week een afspraak gemaakt met meesteres Manja. Deze keer zouden we meesteres Do gaan verrassen met een cadeau omdat ze pasgeleden jarig was geweest. Ik moest wat muntgeld meenemen die gebruikt zou worden maar ik wist verder ook niet wat er zou gaan gebeuren. Nadat ik gedoucht had kwam meesteres Manja mij halen. Ze zag er weer bloedmooi uit en had hoge laklaarzen aan. Ik werd geblinddoekt en meegenomen naar de rode kamer.
Mijn handen werden vastgebonden en opgetakeld waarna meesteres Manja samen met meesteres Nina mijn lichaam gingen beplakken met opgeblazen ballonnetje. Inmiddels kon ik zien wat ze deden. In de ballonnetjes hadden ze diverse munten gestopt. Ze hadden een grote pinata van mij gemaakt. Vervolgens werd meesteres Do gehaald door meesteres Manja. Ook meesteres Do zag er prachtig uit met haar hoge laklaarzen. Ze was geblinddoekt en kreeg een knuppel waarmee ze moest proberen de ballonnen kapot te slaan. Ze zwaaide in het wilde weg en de eerste ballonnen werden kapot geslagen waarna de munten op de vloer vielen. Nadat de blinddoek af was keek ze zeer verrast en kon de ballonnen vervolgens verder kapot slaan waarna de munten over de vloer rolden. Hierna werd ik losgemaakt en moest ik de munten op gaan rapen en in een zakje doen waarna meesteres Do dit als verjaardagscadeautje mee kreeg.
Vervolgens werd ik met mijn handen vastgebonden aan het kruis. Ik werd door beide meesteressen met diverse zwepen en stokjes geslagen op mijn rug, billen en pik. Eerst een opwarmfase maar al snel werden de slagen steeds harder en natuurlijk de pijn ook heftiger. Van voren werd ik vastgezet met tepelklemmen en een touw aan het kruis en van achteren aan een paal met een touw om mijn borst heen.
Nadat ik dit had overleeft moest ik in de bondagehangmat gaan liggen en werden de benen en handen vastgebonden aan de kettingen en de tepels met klemmen en touw strak gezet. De balletjes werden in een houten blok vast gezet. Vervolgens kwamen de naalden tevoorschijn waarbij een aantal door de balletjes werden gestoken en een aantal door de tepels. Ik had dit bij vorige sessies al eerder meegemaakt maar het blijft altijd toch pijnlijk. Ook werd ik nog even anaal aangepakt door meesteres Manja.
Hierna werd ik door meesteres Manja nog hard geslagen met een houten lepel op de onderkant van mijn voeten en daarna met de bull zweep op mijn billen. Verder werden mijn balletjes en pik nog bewerkt met een houten stokje. De pijn was bijna niet meer te verdragen. Vervolgens werd mijn pik nog bewerkt met spray of vloeistof waardoor deze zowat in brand stond. Aan het klaar komen ben ik niet meer toegekomen.
Hierna beëindigde ze de sessie en moest ik me gaan douchen. Daarna volgde er nog een goede evaluatie met de aardige meesteres Manja.
Het was weer een mooie sessie en wil wederom meesteres Manja en meesteres Do bedanken. Een echte aanrader om een sessie met meesteres Manja en meesteres Do te gaan doen. Ik heb er wederom van genoten en zal zeker opnieuw een sessie bij hun gaan doen.
Groetjes,
P.S.

Top