Het beste van twee werelden bij Mx. Jessica

Lang golvend blond haar, een stel borsten waar je U tegen zegt en een glimlach zo stralend als maar kan. Mx Jessica is het helemaal.

Na het gebruikelijke korte kennismakingsgesprek, waarin ik aangaf vooral te willen experimenteren met het trans zijn van Mx Jessica, mocht ik snel gaan douchen en mij klaar maken voor wat er zou komen. De kelder werd ons speel terrein.

“Lang geleden” heb ik van Meesteres Mara geleerd dat je altijd netjes op je knieën moet wachten voor je Meesteres. Mx Jesscia was hiermee blij verrast.
Als beloning mocht ik meteen haar hakken kussen als blijk van onderdanigheid.

Vervolgens kreeg ik een ketting om, ik was haar puppy. Aldus Mx Jessica. Ze behandelde me niet als hond maar wel als haar speeltje.
Aan de ketting werd ik meegetrokken naar het ‘bed’. Mx Jessica vroeg me of ik ooit met breathplay gespeeld had.
Dit had ik nog nooit gedaan maar vandaag was een groot experiment en dit kon er zeker wel bij.

Na een korte twinkeling in haar ogen haalde ze een rol doorzichtig folie. Ik werd van boven tot onder vast gelegd. Eenmaal klem begon ze mijn lucht af te sluiten.
Soms door haar hand over mijn mond en neus te zetten en een andere vorm was de lucht uit mijn longen duwen door er hard op te leunen.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik er op erotisch gebied niet heel warm van werd maar het gevoel van overgave aan de ander word er wel door vergroot!

Na het experimenteren met breathplay was een oude bekende aan de beurt. Mijn kont. De onderste helft van het folie werd soepel verwijderd en mijn voeten gingen de lucht in.
Aan een takel om hoog. Eerst oprekken met een paar vingers, hier is Mx Jessica erg goed in. Wellicht omdat ze zelf heel goed weet waar de leuke plekjes zitten en op zichzelf kan oefenen.

Hier werd ik zeker wel opgewonden van en na dat de vingers werden vervangen door een plug begon ik zelfs al een beetje te lekken.
Omdat deze er wel heel makkelijk in ging werd al snel een maatje groter erbij gehaald. Deze was net weer te veel van het goede. Daarop besloot Mx Jessica dat mij kont event mocht rusten.

Mijn benen werden weer naar beneden gelaten en de rest van de folie werd ook verwijderd. Nu werd het tijd voor mij om aan het werk te gaan. En niet alleen maar te blijven liggen.

“Op je knieën” was het commando. Mx Jessica ging voor mij zitten, en daar was voor mij een van de reden waarom ik heel graag met Mx Jessica wilde experimenteren. Haar geslacht.

Geen haar te bekennen, mooi glad en heerlijk van vorm. Of deze groot of klein is moetje zelf maar uitvinden. Voor mij was ze in ieder geval groot genoeg.
Het volgende commando ziet iedereen aankomen: “pijpen slaaf”. En dat deed ik maar al te graag. Langzaam werd ze groter en harder in mijn mond. Een heerlijk gevoel.

Toen ze eenmaal stijf was probeerde ik zo ver mogelijk te komen. Helemaal in mijn mond was net te veel maar die pogingen werden wel gewaardeerd door Mx Jessica.

Na even bezig te zijn was ze goed hard. Ze trok me aan mijn haar naar achter. Het was tijd voor andere actie. Ik mocht gaan staan en ze liet me voor over op het bed leunen.

Dit had voor mij een absoluut hoogte punt moeten worden maar omdat ik zelf niet zo lang ben en Mx Jessica boven mij uit toornde lukt het niet door het lengteverschil om ook echt geneukt te worden.

Als vervanging ging ze met een dildo te werk maar ik merkte dat zo richting het einde dit wel goed voelde maar ik het niet lang vol kon houden, op energieniveau.

Daarop mocht ik weer gaan liggen op het bed met de vraag of ik wel eens een SM massage heb gehad hierbij ben ik hard en ruw gemasseerd.
Als ik nog niet plat was van de breathplay dan was ik dat nu wel.

Voor mij was dit echt een hele gave ervaring en ik zou iedereen die bi gevoelens heeft aan willen raden om het eens uit te proberen.
Mx Jessica geef alle ruimte om voorzichtig te kunnen experimenteren.

Ik kom graag weer langs om verder te experimenteren!

Julian

Top