Ik ben een masochist

Ik ben er achter gekomen dat ik een masochist ben. Gewoon een ouderwetse masochist die pijn wil lijden. Als ik eenmaal in “subspace” aangekomen ben, heb ik nog maar één behoefte: meer pijn, bij voorkeur aan en rond mijn pik en ballen. CBT heet dat geloof ik…

Hoe heb ik dat ontdekt?
Natuurlijk al vele jaren fantasieën rond sm, filmpjes en films kijken, ‘l Histoire d’ O en Fanny Hill lezen als tiener, maar nooit iets mee doen, ook niet met partners, zelfs niet eens weten of ik wilde dat mij pijn gedaan werd of dat ik pijn zou geven aan iemand anders.

Op een dag, een half jaar geleden werd alle spanning op het werk, en een publiek optreden voor veel mensen me te veel. Ik doe werk onder hoogspanning, met groot financieel en politiek belang.

Ik had al vaker op de site van DP gekeken, belde en kon de volgende dag terecht. Bij wie? Ik zei dat me dat niet veel uitmaakte, ik kende de dames toch niet.

De volgende middag kwam ik binnen, werd vriendelijk ontvangen en mocht even wachten in de rode kamer (de bar was in gebruik). Daar rondkijken terwijl je wacht heeft zo’n eerste keer toch iets heel ongemakkelijks. Er staan allemaal attributen waarvan je denkt: Oef, als ze dat op mij gebruiken: hele series zwepen, dildo’s zo dik als je arm, klemmen, maskers enzovoorts.

Na een paar minuten werd ik naar de bar gebracht: Je hebt een afspraak met Meesteres Manja, kreeg ik te horen. Ze kwam de bar binnen: een prachtige vrouw, mooie ogen, een vriendelijke glimlach, spannende tattoo’s en een prachtige leren body aan met studs over haar mooie borsten heen.

En ze had een papier in haar hand.
Dat is wat ik maar het “verlanglijstje” ben gaan noemen, een briefje met daarop alle mogelijkheden die DP in huis heeft om je pijn te kunnen doen, te onderwerpen of op andere manieren met je te spelen.
Zeker zo’n eerste keer (maar ook de keren daarna) nemen de dames alle tijd om met je door te nemen wat je wel wilt, wat absoluut niet, en wat je mogelijk wilt onderzoeken of je het wel of niet leuk vindt, of je nog nieuwe ideeën of wensen hebt.

Manja stelde veel vragen over ervaring (geen), interesses, fantasieën en hoe en waarom ik kwam. Ook maakten we afspraken over een stopwoord als het te veel pijn zou doen.

Toen gingen we naar boven, naar de zolder. Ik mocht me uitkleden en douchen.
Ik werd uit de douche opgehaald (we hadden er geen afspraken over gemaakt dus ik aarzelde: wel of niet op mijn knieën gaan zitten). Ik heb het niet gedaan, uiteindelijk had ik aangegeven niets met onderwerping en zeker niet met vernedering te hebben, maar alleen met pijn, en ook met machteloosheid, het gevoel van vastgebonden zijn.
We gingen naar de zolder.
Ik mocht zelf pols- en enkelboeien omdoen en werd toen op zolder met mijn gezicht naar de spiegel vastgezet, armen en benen gespreid vastgeklikt aan de palen die daar staan.
Ik moet toegeven, ik stond al te “lekken” van spanning en geilheid. Manja is dan wel iemand die je dat snel even af laat likken :-).

Toen bond ze mijn pik vast, een strak touwtje vlak onder de eikel en ze maakte het touw vast aan de halsband die ze me omgedaan had. Zo stond mijn pik omhoog en kon ze goed bij mijn ballen. Ook die bond ze met een touw strak vast.

Toen pakte ze een strokenzweep. Ik zal die eerste klap nooit vergeten. Ze raakte vol mijn ballen. Ik hapte naar adem. Het gaf een combinatie van pijn, van tinteling die ik nog nooit eerder gevoeld heb en die me tot in het diepst van mijn eerste chakra raakte. Het was alsof alle bewustzijn en gevoel dat ik had in die klap op mijn ballen werden samengevoegd.

Het daarop volgende uur was een uur van permanente opwinding en pijn, eerst sloeg ze uitgebreid op mijn pik, ballen, rug en billen, steeds harder en feller, en ik vond het steeds lekkerder, vroeg om meer. Zo af en toe mocht ik even uitrusten en tegen haar aanleunen, waarbij die studs op haar body in mijn gloeiende rug prikten. Heerlijk!

Na een tijdje maakte ze me los en nam me mee naar de tafel die op zolder staat. Ze bond me erop vast, mijn armen naar boven, mijn benen zo ver mogelijk naar beneden en uit elkaar gestrekt, en ze deed me een blinddoek om. Ik merk dat ik een blinddoek heerlijk vind, het stelt me in staat me nog meer te concentreren op de pijn en het gevoel. ik probeer wel steeds te raden wat de meesteres met me wil gaan doen, en ik moet zeggen: dat gaat me steeds beter af :-).

Maar die eerste keer wist ik natuurlijk niet wat er ging gebeuren. Opeens voelde ik een verschroeiende pijn op mijn eikel. Echt gekmakend , zo heet was het. Ze was kaarsvet op mijn pik aan het druppelen! Daarna ging ze door met kaarsvet op mijn ballen. Dat was al een pijn die niet alleen gekmakend heet was, maar ook al een beetje lekkere pijn werd. Langzamerhand begon het een beetje te wennen. De pijn werd beheersbaar en minder, zelfs op mijn eikel. Bovendien begon daar een laagje kaarsvet op te komen. Natuurlijk was Manja zo attent om dat laagje te verwijderen en mijn pik even schoon te maken. Dat gaf haar immers de gelegenheid er weer nieuw kaarsvet op te doen, zodat ik de pijn weer goed voelde. ik gilde het af en toe weer uit, maar heb niet om genade geroepen, en daar ben ik best trots op.

Toen ze vond dat ik genoeg geleden had maakte ze me los, en ze liet me in het midden van de zolder staan, mijn armen vastgebonden in de lucht en mijn voeten aan een spreidstang.Ze pakte de strokenzweep weer en begon me te slaan, eerst op mijn schouders en rug, daarna ook weer op mijn pik en billen en ballen. Na een tijdje legde ze de zweep weg en begon me in mijn ballen te knijpen. Langzaam liet ze het knijpen overgaan in zachtere bewegingen en strelen, net zo lang tot ik tot mijn hoogtepunt kwam.

Manja is een hele nette dame, die vindt dat je zelf je rommeltje op moet ruimen, dus dat mocht ik op mijn knieën gezeten, met mijn mond doen. Ik moet zeggen, dat vind ik geen straf.

De afgelopen tijd ben ik vaker in DP geweest, bij diverse meesteressen. Ze hebben mijn pik onder stroom gezet. Dat zijn de enige keren dat ik echt om genade heb gesmeekt, als die stroom je vol raakt. Toch merk ik dat ik dan nadat de stroom even wat minder hard stond, ik daarna weer wachtte op de pijn, en in tweede instantie misschien nog wel meer stroom erop kreeg en kon verdragen. Ze hebben zelfs die arme pik en ballen in een afgrijselijke metalen klem gezet en daarna er stroom op gezet (daar staat een foto van op de site: zie de foto’s van meesteres Manja). Dat was wel superheftig en pijnlijk. Ik moest ook even om genade roepen, en vervolgens bedankte ik haar dat ze zo lief was me zo veel pijn te doen!

Ze hebben wasknijpers op mijn tong, oren, tepels, pik en ballen gezet (en dat was zo’n bijzondere en lekkere pijn dat ik na 50 wasknijpers (mooi gezicht is dat) vroeg om meer, meer, meer. Ze hebben het hele zaakje in de blauwe kamer aan het wiel gebonden en zijn aan het wiel gaan draaien tot alles strak stond en er bijna vanaf getrokken werd.Ze hebben me in mijn ballen geschopt, waarbij ik moest tellen hoe vaak dat gebeurde. Één meesteres heeft me zelfs in mijn ballen geschopt net zolang tot ze haar eigen genot gerealiseerd had (en daar nam ze de tijd voor). Wel een mooi uitzicht!

Ze hebben me andere mannen laten pijpen terwijl ze me op mijn rug sloegen. Ze hebben een humbler om mijn ballen gedaan (een humbler is een dubbele stok die om je ballen geklemd wordt en achter je benen zit, waardoor je, als je zo stom bent je te bewegen, veel pijn, heel veel pijn voelt. en natuurlijk zorgen de lieve meesteressen er dan wel voor dát je je beweegt. Schatjes zijn het! Ze hebben een soort tijgerbalsem op mijn pik gesmeerd (of sambal of zo), zodat ik in combinatie met een bondage in ieder geval de hele tijd pijn voelde.

Ze hebben ook een paar dingen gedaan die me niet opwonden of een spannend gevoel gaven: Ze hebben me op Klaartje gezet. dat vond ik eigenlijk het minst bijzondere. ik heb best iets met anale gevoelens, maar Klaartje is zo “indringend” dat het me helemaal afleidt van wat ik eigenlijk wil en zoek. Ze zorgt niet voor pijn, maar alleen voor ongemak. Datzelfde geldt voor eenzame opsluiting. Ik weet uit de verhalen van anderen dat er mannen zijn die dat geweldig vinden, maar voor mij is het niets: ben ik net lekker warm geslagen en stromen de endorfines door mijn lijf, waardoor ik heerlijk in subspace ben beland, word ik vastgebonden en kan ik een beetje gaan staan wachten en weer helemaal afkoelen. Laat die opsluiting maar aan anderen over.Wat ik, naast al die pijn, leuk vind, is als het een beetje spectaculair is: het mag er mooi en bijzonder uitzien, dat vind ik wel cool, ben dan ook dubbel trots dat ik het allemaal kan doorstaan.

Ik heb inmiddels ook een -voorlopige- top drie van dingen die ik heel bijzonder vond en waar ik nog extra vaak aan terug denk. Meesteres Manja is een keer op zolder eerst lekker op mijn pik en ballen gaan lopen (trampling heet dat), vervolgens heeft ze ze met een bondage helemaal klem gezet, waarna ze met een dildo me (terwijl ik op mijn knieën zat) in mijn kont ging neuken. Toen ze daarmee bezig was kwam meesteres Dani met een andere slaaf boven. Ik moest hem pijpen, maar hij had eigenlijk de opdracht niet opgewonden te raken. Nou, zo’n uitdaging wil ik wel aan. Toen ik even naar adem kon happen vroeg ik wel aan Manja: wil je me harder neuken, en dieper? Daarna moest hij mij pijpen. Toen hij vertrokken was kwam meesteres Manouk Manja assisteren. Het was vlak voor Kerst, dus ik had een fles champagne meegenomen die we heerlijk genuttigd hebben.

Een tweede bijzondere ervaring was met Meesteres Fay.
Naast andere -lekker pijnlijke – dingen, bond ze me in de kelder op de tafel vast, wikkelde me helemaal in plastic en haalde toen mijn pik en ballen door een gat in een plankje heen. Vervolgens ging ze daar een taartje van maken: kaarsjes er op vastzetten, en vervolgens lekker doordruppelen. Ik kon het allemaal zien in de spiegel die ze opgesteld had en het zag er spectaculair uit: helemaal in zwart plastic gewikkeld, en dan dat plankje met pik en ballen en kaarsjes: alle andere lichten waren uit.

En de derde was met Meesteres Dani: ik moest op het slavenkrukje in de kelder zitten (een krukje met allemaal omgekeerde coladoppen erop bevestigd) waarna ze eerst allerlei touwen vastmaakte (waar? overal, maar vooral waar je denkt!). Toen pakte ze een paar lijmklemmen (gewoon, uit de Gamma), en zette die op mijn ballen. Dat is misschien wel wat ik het meeste zoek: steeds een beetje meer pijn, net op de grens van wat ik kan verdragen. Als je net gewend bent, draait ze ze net weer wat strakker, en nog een beetje, en nog meer! Geweldig.

Een leuk en lekker toetje buiten de top drie was ook met Dani. ik had aangegeven dat al dat zwart van mij deze keer niet zo hoefde, en dat ik veel met kleuren heb. Nou: dat heb ik geweten: een prachtig felrood sexy microjurkje, met schitterende rode laarzen met heel gemene stiletto-hakken. Ik word er niet per sé blij van de voeten van een meesteres te kussen, maar die hakken, nadat ze ze eerst op mijn ballen had gezet? Graag! Vervolgens vond ze rode bokshandschoenen om me in haar mooie rode jurkje met die handschoenen te meppen. Ik lag toch vastgebonden op de grond, dus veel kon ik niet doen.

Lieve, leuke, mooie, gepassioneerde superprofessionele meesteressen van DP, jullie zijn prachtige vakvrouwen en jullie mogen terecht trots zijn op jullie werk dat mij en anderen zo veel plezier bezorgt, plezier dat we soms niet op een andere manier kunnen krijgen. Dank Manja, Jessie, Manouk, Dani, Fay, Lynn voor alle bijzondere uren en dat jullie me hebben helpen ontdekken wat ik echt lekker vind en hoe ik sexueel tot mezelf kan komen. Ik kijk uit naar de volgende keer (en ik weet niet met wie, want ik heb aangegeven me graag te laten verrassen)

Top