Impact play door Mrs Gia

Op 17 juli was ik voor het eerst bij Domination Palace. Het is voor mij een eind rijden, dus daarom had ik er nooit eerder aan gedacht om het te bezoeken, hoewel de website mij altijd wel aansprak. Maar nu vond ik toch dat ik het een keer moest doen. Ik was zeer gecharmeerd van meesteres Gia en maakte dus een afspraak met haar.

En zoals dat gaat, meteen de eerste keer was ik te laat, tien minuten, vanwege verkeersproblemen. Daar had meesteres Gia natuurlijk geen boodschap aan. Het waren minpunten, zo zei ze meteen, en dat zou ik nog wel merken. Nou, dat was dan een mooie binnenkomer. Daarna toch een fijn plezierig introgesprek gehad en dingen besproken. Vervolgens moest ik mij uitkleden en gaan douchen. Zij ging weg en zei me dat ik op een deur moest kloppen als ik klaar was en op mijn knieën ervoor moest wachten tot ze zou komen. Dat had ik al eens gelezen in één van de andere verhalen.

Toen begon de sessie; twee uur zou die duren en ik weet niet wat me overkomen is. Geweldig en ik weet ook niet of ik alles nog op een rijtje krijg.

Meesteres Gia zette mij in de kelderkamer vast aan een gevaarte met allemaal kettingen of zoiets (zie foto op de website) en begon met haar handen mijn billen te bewerken. Dat was een heerlijke sensatie. Ze hield zich zeker niet in, zo had ik de indruk, maar het ging mij prima af. Na enige tijd maakte zij mij los en moest ik op een bank gaan liggen. Zij ging door met spanken en gebruikte inmiddels ook voorwerpen. Ik weet echt niet wat allemaal, maar volgens mij was de cane er ook bij. En toen was het moment daar. De minpunten van het te laat komen moesten vereffend worden. Ik zou voor elke minuut te laat tien klappen krijgen. Dat waren er dus honderd. Honderd! Maar niet met één voorwerp, maar met drie, zo bleek later. Ze begon met de bullwhip, toch niet het minste slagvoorwerp. Het was heftig, maar ik heb het doorstaan. Ik moest meetellen en als ik een fout zou maken, zou zij opnieuw beginnen. Ik maakte geen fout, hoewel ik de indruk had dat zij er wel op uit was mij fouten te laten maken. Daarna volgde een tweede ronde met iets anders, ik weet niet meer wat. Ook dat haalde ik. En toen kwam het derde voorwerp. Zij gaf aan dat het een zeer gemeen ding is, terwijl het er helemaal niet zo gemeen uitzag. Maar mijn lieve hemel, wat was het gemeen. Een soort leren riem. Met pijn en moeite haalde ik de veertig. Op dat moment kwam lady Aya binnen. Meesteres Gia had haar geroepen om eens naar mijn billen te komen kijken en zij wist ook dat ik dat wel spannend vind, dus als iemand komt kijken naar mijn gepijnig. Zij kreeg van meesteres Gia de mogelijkheid tien klappen te geven, zodat het er vijftig waren. Die laatste vijftig hoefden dan niet meer. Maar ja, dat was mijn eer te na en wilde die laatste vijftig ook nog wel hebben en mede omdat lady Aya die tien niet al te hard had gegeven, zei ik dat ik die wel van haar wilde hebben. Welnu, dat was akkoord en zou gaan gebeuren. Maar dat kon niet meteen, want zij moest elders iets doen.

Ik had eerder al een buttplug in gekregen en moest om de tijd te doden totdat lady Aya terugkwam in een kooi plaatsnemen. Dat was geen sinecure, want ik paste er maar nauwelijks in. Met mijn hoofd naar voren en dus billen naar de ingang zat ik eigenlijk muurvast en de deur ging dicht. Daar “stond” ik dan in een deuropening en zichtbaar voor iedereen. De houding was dermate gespannen dat de buttplug eruit gleed. Meesteres Gia nam het voor kennisgeving aan, terwijl ik dacht dat ik daarvoor wel weer forse straf zou krijgen. Nog steeds wachtende op lady Aya moest ik door de tralies van de kooi heen de voeten van meesteres Gia verwennen door die te kussen en te masseren en ik mocht op al haar tenen zuigen. Machtig mooi. Zij heeft mooi gevormde voeten en ze roken heerlijk, ondanks dat ze uit de laarzen kwamen die zij de hele tijd had aangehad. Toen was het zover. Lady Aya kwam eraan. Meesteres Gia haalde mij uit de kooi, drukte mij nog een dildo in de hand waarmee zij mij later zou neuken en bracht mij terug naar de kamer waar we eerder vandaan kwamen. Ik werd vastgezet aan het plafond, de spankingbank van eerder zo geposteerd dat mijn billen naar achteren wezen (ik kon dus niet rechtop staan) en de spiegel zo neergezet dat ik mee kon gaan kijken. En toen kon lady Aya haar gang gaan. Nou, van dat naar mijn gevoel zachtaardige van die tien eerdere klappen van dat

gemene slagwerktuig en waarvan ik dacht dat ik er nog wel vijftig bij kon hebben van haar, was niet veel over. Wat sloeg zij nu anders en dus harder. En dan kreeg zij tussendoor ook nog wat aanwijzingen van meesteres Gia hoe het beter kon en die voorbeeldslagen mocht ik niet meetellen, want die waren immers niet van lady Aya en van haar wilde ik immers die tweede vijftig hebben, net zo min als enkele in meesteres Gia’s ogen misslagen van lady Aya. Uiteindelijk werden het er dus meer dan vijftig en dus ook meer dan honderd. En dus had ik er ten slotte iets meer dan 300 gehad vanwege mijn tien minuten te laat komen. Dus mensen, kom niet te laat als je een afspraak met meesteres Gia hebt. Nog een geluk dat het maar tien minuten was. Anderzijds, natuurlijk wel verdiend, want het kan toch niet om zo een superieure dame te laten wachten.

Maar ik was wel op toen en raakte even buiten mijzelf. Laten we het maar even subspace noemen. Ik werd prima opgekalefaterd door de twee dames met druivensuiker en cola en toen ging het weer. Lady Aya wijdde zich aan andere taken en meesters Gia ontfermde zich weer over mij. Zij had eerder al voorzichtig mijn belastbaarheid van mijn ballen getest en kennelijk was daar een bepaalde indruk uit ontstaan. Zij zette mij vast aan het plafond en een spreidstand tussen mijn benen. En daar kwam die, een schop met haar fantastische laarzen. Oh, die kwam hard aan, harder dan ik gewenst had en ik kronkelde in die takel waaraan ik vaststond. Ik vond het op dat moment te veel en toen zij mij vroeg of zij er zes mocht geven, wees ik dat af. Waarom het er zes moesten worden, staat beantwoord in één van de andere verhalen op haar pagina van Domination Palace. Zij accepteerde mijn afwijzing. Later had ik er wel spijt van eigenlijk. Altijd roepen dat je grenzen wilt verleggen en dan nu nee zeggen. Een volgende keer wellicht.

Het werd tijd voor de voorbinddildo. Zij deed het om en ik moest haar hierbij helpen. Wat een mooi gezicht toch, zo een fraaie dame met zo een fraai voorwerp om haar middel (lager eigenlijk). Ik moest op mijn billen voor haar op de grond gaan zitten en die dildo uitvoerig pijpen. Ook nu kwam af en toe iemand binnen. Wie weet ik niet meer. Nadat meesteres Gia het welletjes vond, moest ik op de bank gaan liggen en neukte zij mij. Wat een heerlijkheid. Zij verlangde dat ik duidelijk liet merken hoe lekker ik het vond, zodat iedereen het kon horen en aanleiding zag om eens even te komen kijken. Op enig moment pakte zij er een vibrator bij en probeerde mij klaar te laten komen. Dat lukte niet. De prikkels waren zo divers dat de concentratie kennelijk niet op het klaarkomen kon worden gericht. En zodoende kreeg ik huiswerk mee. Ik moest na thuiskomst mijzelf klaar maken. Dat is gelukt.

Wat een fantastische middag was dit en het zal niet bij deze ene keer blijven.

Groeten,

W.

Top