Kennismaking met Lady Annabel

Kennismaking met Lady Annabel

Lopend over de Markt in Boxtel schuren de rode plekken -waarschijnlijk morgen flink blauw – langs de binnenkant van mijn broek. Lady Annabel heeft die middag haar best gedaan om met zwepen en canes de nodige sporen achter te laten. En dat is gelukt. Eindelijk.

De volgende ochtend voel ik de pijn in twee bovenbenen. Heerlijk, en misschien wel lastig. Maar Lady Annabel heeft gedaan waar deze slaaf zo naar smachtte. Ze heeft de zwepen uit de kast gehaald, ze klaargelegd zodat ik kon zien wat me te wachten stond, en daarna het rijtje afgewerkt. Pijnlijk, vooral op mijn benen – wat ik niet had verwacht. Ik had caneslagen op mijn billen verwacht. Maar deze op mijn benen zijn net zo effectief.

Op mijn rug waar ik juist pijn had verwacht voelde ik niets. Toch had Lady Annabel ook een takel uit het plafond laten zakken, en de rijzweep goed gebruikt. Maar ook de floggers. Ze heeft het niet gezegd maar uit haar pretoogjes meende ik af te leiden dat ze dacht ‘volgende keer een strengere zweep. Deze slaaf kan meer verdragen dan een paard dat angstig opzij springt als ie een rijzweep ziet. Maar dat doet-ie ook meer uit angst dan door de pijn.’

Ranke verschijning

De slaaf, klein van stuk, keek bij binnenkomst in Domination Palace in Valkenswaard bewonderend naar Lady Annabel. Daar stond een prachtige ranke verschijning – ongeveer 1.90 meter groot – en gekleed in zwart leer. ‘U bent Meesteres Annabel?, klonk zijn aarzelende vraag terwijl hij het antwoord wel wist. ‘Ja, je komt voor mij”, lachte ze innemend. “Maar dat woord Meesteres wil ik niet meer horen. Hou het maar op Lady. Elke keer dat je Meesteres zegt, levert dat extra zweepslagen op met wat ik dan in mijn handen heb”, dreigde Lady Annabel glimlachend. “Of met mijn handen”

Begroeting

Alsof de slaaf ervoor gemaakt was, prijkten Lady’s borsten voor hem precies op mond- en ooghoogte. Toen hij binnenstapte, keek ze hem schattend aan; daarna schoof ze de rits van haar pak een klein stukje naar beneden. ‘Begroet ze maar even. Misschien krijg je straks die kans niet meer”, doelde ze op de prachtige borsten die achter het leer verscholen gingen. Na die kennismaking, en het uitspreken van de wens van de slaaf om later die dag met striemen op zijn billen of rug weer in de auto te stappen, leek Lady Annabel er haast te krijgen. Terwijl de slaaf onder de douche ging, zocht Annabel wat ‘gereedschap’ uit.

De inmiddels naakte slaaf werd naar een grote badhanddoek gedirigeerd. Kort daarop voelde hij tikken van een zweep op zijn rug. Tikken, die allengs harder werden. Daarna moest hij zijn billen de lucht insteken, en hoofd op de grond, voor wat billenkoek (hand en zweep). Bij het bedanken (‘Dat hoeft niet elke keer. Ik krijg je toch wel te pakken”, lachte Lady Annabel.)

Goed ademhalen

Lady Annabel pakte hem lekker stevig aan. ‘Goed ademhalen’, zei ze voor een nieuwe serie slagen. Het lukte maar half, maar de slaaf dacht ‘tijd doet leren’. Voor hem was al duidelijk dat dit niet zich laatste ontmoeting met Lady Annabel zou zijn. Wat kon die vrouw heerlijk slaan. Zelfs toen de onderkant van zijn voeten een bastonade te verduren kregen, bleef dat heerlijk. En ook zijn rug en ballen werden niet vergeten. Die laatste slagen met een flinke flogger waren misschien wel de gemeenste. Waarom? Omdat de uiteinden van de ervan een paar keer mijn ballen raakten. En waarschijnlijk niet per ongeluk.

Folie

Net toen hij dacht dat het bij slaan zou blijven, zei Lady Annabel ‘nu gaan we eens folie proberen’. Liggend op een sm-bank werd de slaaf strak ingepakt. Maar niet voordat hij klemmen met scherpe tandjes op zijn tepels en ballen had gekregen.

Ter assistentie werd de knappe, mediterraan-ogende jonge Meesteres Gia even naar binnen geroepen. Ook zo’n plaatje om te zien. De tepelklemmen met behoorlijk scherpe tandjes waren te verdragen. De klemmen op mijn ballen helemaal niet. Deze slaaf kon niet anders dan genade stamelen, zichzelf op dat moment vervloekend.

Lady Annabel ging bij het voeteneinde van de bank staan. Een blinddoek voorkwam dat hij iets kon zien. Zelfs geen schaduw. Hij voelde alleen de zacht masserende handen van de Lady die over zijn lichaam zwierven en waardoor een weldadige rust over hem neerdaalde.

slaaf M

Top