Lady Aya

Hey you…..

Wat tof dat je op mijn profiel bent beland.
Ik ben benieuwd wat er door je heen gaat als je naar mijn foto’s kijkt.
De meeste verwachten een lieve, zachtaardige en sensuele jongedame. Zoals we allemaal weten, schijn bedriegt.
Lief en zachtaardig zijn zeker eigenschappen die ik bezit en kan toepassen in een sessie. we kunnen wat meer de sensuele, erotische kant op gaan met een vleugje bondage, teasing en verlangen, maar ik kan je ook zeker eens stevig aanpakken.
Wil je zodanig vast gebonden worden dat je geen kant meer op kunt? Vernederd worden? Je grenzen opzoeken en deze verleggen? Jezelf de vraag moeten stellen, is het pijn of toch genot?
Uiteraard respecteer ik je grenzen, maar ik zal je zeker uitdagen.
Ervaren of niet, samen zorgen we ervoor dat jouw wensen en fantasieën werkelijkheid worden.
Ik ga graag met je mee op deze ontdekkingsreis en je de mooie wereld van BDSM laten ervaren.
Ook voor een heerlijke massage op verschillende manieren, kun je bij me terecht.

Hopelijk tot snel…. Xx

Bij de juiste klik zijn eventuele intieme handelingen mogelijk.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • – Anale spellen (zoals dildo’s, oprekken, strap-on’s, fisten) – pegging – Bi-sessies – Breathcontrol – CBT (Cock and Ball Torture, Ballbusting) –  Ozon
    – Facesitting – Femdom Play – Gedwongen orgasme – Neukmachine
    – Gagging en Deepthroat pijpen – Kaarsen – Kietelen – Medical Play/Nursing (keuring, lichamelijk onderzoek) – Mummificatie – Rollenspellen  – Slaven training – Sletten training – Spanking – Spitting – Tepelspel – Tease and denial – Torture of caress (Herhaaldelijk klaarkomen) – Travestie – Vernedering (Verbaal) Voet en Schoen fetisj – Zwepen – Bondage (functioneel)– Vacuüm bed (Vanaf minimaal 1.5 uur sessie) – Body worship – Chastity training – Erotic play – Mindfuck – Edgen

Harde grenzen:
Copra/scat – adult baby – WAM – klysma – vomit

 

ingezonden:

Eerste ontmoeting met de nieuwe Lady Aya.
Vandaag in een opwelling naar Valkenswaard gereden voor een eerste ontmoeting met de nieuwe Lady Aya. Ze is nog aan het meelopen maar aangezien ik geen extreme wensen heb kon ik al een sessie met haar spelen op de zolder.
Aya deed zelf de deur open en ik was meteen zeer aangenaam verrast. Wat een knappe verschijning!! Super jong nog, dat wel, maar dat kan ook juist een leuke twist geven aan het spel.
Ondanks haar jonge  leeftijd komt ze goed en professioneel over. Luistert goed, heeft duidelijk een eigen wil/mening maar luistert ook goed naar aanwijzingen en ideeën. Klasse!! Ik ben juist een fan van de kleine details; het aankijken met een bepaalde blik, bepaalde knedingen die voor mij gevoelig zijn. Super persoonlijk natuurlijk, daarom geef ik in het begin met een nieuwe dame altijd veel aanwijzingen. Lady Aya ging hier heel goed mee om en deed er daarwerkelijk iets mee.
Natuurlijk niet meteen (lekker plagen) maar in haar spel merkte ik heel goed dat ze me begreep. Heel prettig!
Het spel was niet extreem, daar hou ik ook niet van, maar wel subtiel en gevoelig. Ben een keer of 5 klaargekomen in een uur tijd en dat lukt me niet altijd. De klik was er en ik heb nog een hele speciale beloning gekregen waar ik niet over ga uitweiden maar die zeker naar meer smaakte!
Een vervolg gaat er hoe dan ook komen. Hopelijk op korte termijn al.
Lieve knappe Lady Aya, geweldig veel dank voor de top sessie en opnieuw toch ook weer een compliment aan het huis DP.
Alles weer tip top in orde en de douches vernieuwd, helemaal fijn!
Tot spoedig!
Lieve groeten,
Jeroen
Top