Lady Evelyn

 

Hi, ik ben Evelyn en nieuw bij Domination Palace.Mijn opleiding bij Domination Palace is nog bezig, dus ik kan nog niet alles, maar ik heb nu privé 4 jaar ervaring met BDSM en kan van daaruit je al spel aanbieden.Ik ben een ontzettende sadist. Ik vind het heerlijk om mensen pijn te doen en geniet ervan om gemeen tegen ze te zijn.Het is voor mij heel leuk om samen met jou je grenzen op te zoeken, te kijken hoeveel pijn je kunt hebben, en je zoveel mogelijk van die pijn te laten genieten.Het maakt me helemaal niet uit wat voor gender je bent man, vrouw, trans, queer, non-binair, hoe jij je ook identificeert, je bent welkom.Ook spelen met twee- en drietallen vind ik leuk.Verder ben ik een exhibitionist. Als Lady kan ik ook topless en naakt met je spelen.

Wil je kijken hoe ik masturbeer en klaarkom terwijl jij vastgebonden zit? Dat kan!
Vind je het leuk als ik over je heen squirt? Dat kan ook! En als ik de juiste klik met je heb is er ook intiem veel mogelijk.

 

Klik hier om meer foto’s van Lady Evelyn te bekijken

Wat ik doe en leuk vind qua pijnspel en sensory play:– impact play met canes, floggers, paddles, kleine zwepen etc– CBT: iemand in de ballen of pik trappen, slaan, schoppen, stompen en knijpen– tepelspel, met en zonder nagels, klemmen, wasknijpers etc– kietelen– je met boeien vastbinden– wax play (kaarsvet)– ontspanningsmassages en gemene massages– sensory overload – ik geef je door onder andere pijn en kietelen zoveel input dat je overladen raakt.
Dit kan leiden tot een diep ontspannen gevoel.

Dingen die ik (nog) niet kan:– bondage– suspension– worstelen– breath playDingen waar ik niks mee kan:– brats– humiliation– degradationMijn absolute no-go’s:– spellen waar kokhals/braakgeluiden bij kunnen voorkomen– naalden– messen– copra– vomit– age play– spugen
Top