Lady/Switch Annabel

Welkom op de pagina van Lady Annabel – Let’s play together…

Yes, a woman can be butt naked
and roll around in glitter
and still be a Lady.

A Lady does
what a Mistress doesn’t;
she uses her body
as an instrument to seduce
a man into submission …

So let my body do the talking here.

Gedomineerd worden op een erotische sensuele manier. Dat kan zeker. Erotiek is een mooi element aan BDSM. Met mijn lijf en ogen verleid ik je tot een spel vol overgave.
Ik wil je op je knieën voor mij om je dan verder te plagen met mijn spelletjes waarin ik je hard kan aanpakken omdat ik je volgzaamheid naar mij wil zien.
Maar ook waarbij ik je kan belonen met sensuele aanrakingen. Ik wil je ja zien knikken en ik zal je tot het einde van de sessie teasen totdat je zult smeken om verlossing.

Natuurlijk hou ik rekening met wat je triggert en met welke verwachtingen je deze sessie met mij tegemoet gaat.
Samen gaan we in een voorgesprek kijken welke kant jij op wilt en uiteindelijk zal ik je daar krijgen waar je zo naar verlangt.
Loslaten en je overgeven aan de sensuele macht die ik in handen heb… met een zweep, cane, flogger … opbouwen naar een punt waar je lichaam stofjes aan gaat maken…
vastgezet, geblinddoekt, met een ballgag in of een masker op… de buitenwereld doen vergeten, ja laten zweven op de pijn… loslaten op het verlangen naar meer….

Je lichaam en geest triggeren… Kaarsenvet, ijs, mindplay, je vastzetten met touw, boeien, riemen, folie… alles waardoor jij je machteloos voelt.

Ik sta in de bloei van mijn leven en geniet van alles en zal ook alles eruit willen halen. Lief, vriendelijk en gepassioneerd zal ik je meenemen in mijn wereld.

Als geen ander weet ik tussen je oren te komen en je lichaam te lezen tijdens een sessie, omdat ik zelf al vele sensaties van een sub heb mogen ervaren.
Ook voor het stevige spel doe ik niet onder omdat ik weet dat jij soms ook een strenge dame nodig zal hebben.

Klik hier om meer foto’s van Lady Annabel te bekijken

Wat in mijn sessies mogelijk is:

Alles in mijn sessies is verweven met erotisch of sensueel spel:
Zwepen – floggeren – canen – spanking – slaventraining – mindfucks – edging – tease&denial –  chasitiy training – analplay
pegging – spitting – body worship – bondage/touwtjes – hulpeloos vastzetten – mummification – tepelspel – kaarsen – ijsblokjes
facesitting – statisch electro (soft) – humiliation (soft & sensual) – spitting – eroctic play – massage (body to body) – breathplay
foodfetisj – travestsie  – bi(nieuwsgierig)sessies – erotisch worstelen

Wat in mijn sessies niet zal gebeuren:

Naalden – geleidende electro  – copra – intieme handelingen

Staat jou wens, fantasie of voorkeur er niet bij?

Vragen staat altijd vrij.

Koppels Niets zo leuk als de spannende dynamiek met een extra persoon! Voor mij is het iig een uitdaging en ik voel me vereerd als jullie me willen laten meedoen in jullie spel!
Allerlei scenario’s zijn mogelijk. Alles kan vooraf besproken worden zodat ik goed ben voorbereid op wat er van mij verwacht wordt.
Omdat ik biseksueel ben kan het spel voor beide partijen sensueel en erotisch zijn.

Duo-sessie Heb je ooit mogen dromen van een momentje met twee dames (duo-sessie)…
Met een meesteres, die jou en mij samen in een spel van dominantie voert of samen met een ander subje of switch zodat je twee dames hebt die met je spelen of waarmee jij je handen vol hebt.
In welke setting wil je ons zien? Bespreek je wensen en wij kijken hoe we een droomscenario kunnen creëren.

Massage/Tantra Gemasseerd worden in de setting van onze bdsm-club.
Goeie muziek, gedimd licht, spiegels om je heen en uiteraard de professionele handen van Annabel.
Al dan niet voorafgaand aan een sessie, kan zij de massage afstemmen aan de mood waarin je zit. Een zeer bijzondere ervaring.

Travestie Ook voor de mensen die bezit zijn met travestie en hun vrouwelijkheid willen ontdekken of ontwikkelen, wil ik graag tot dienst zijn. Samen kunnen we een girlsdate hebben waarbij ik je als gediplomeerd mannequin kan leren lopen op de prachtige hakken en je tips en advies geven hoe je op subtiele wijze de vrouw-inside-you kan voelen en zien.

Boek nu je sessie bij Lady Annabel

 

Mijn persoonlijke website

 

 

Hieronder wat verslagjes van mijn belevenissen bij DP.

Eerste sessie me Lady Annabel 

Exact een week geleden heb ik kennis mogen maken met Lady Annabel.

Wat een mooie Dame, zowel uiterlijk als innerlijk !!! Ik had een uurtje van haar tijd gereserveerd als “kennismakingssessie”

Tijdens ons gesprekje aan de bar, waar ze me enorm op mijn gemak stelde, had ik aangegeven dat ik nog redelijk nieuw was in deze wereld van BDSM. Ik heb zowel onderdanige als meer dominante gevoelens en stiekem draag ik wel eens een damesslipje, jarretelles en panty’s onder mijn kledij. Enkele maanden geleden kocht ik me een peniskooi welke ik voor deze gelegenheid ook had meegenomen.

Op de vraag wat ik van de sessie verwachtte had ik niet meteen een pasklaar antwoord. Ik wilde vooral met een goed gevoel buiten kunnen gaan en als het enigszins kon wilde ik heel graag eens anaal genomen worden maar dat kon ze me niet beloven in een eerste sessie (het anaal geneukt worden dan)

Ik moest me gaan douchen, mijn kooi omdoen en dan op haar wachten. Daar stond ik dan voor haar, volledig naakt met enkel mijn kooitje om. Ik had nog een damesslipje bij met open kruis wat ik ook mocht aandoen. Ik denk dat dit best wel in de smaak viel. Om het even volledig te maken kreeg ik een bh’tje en damesschoenen met een hak. Het was best even wennen om hier op te lopen.

Ik kreeg pols- en enkelboeien om waarna mijn polsen in de lucht aan een ketting werden vastgemaakt. Nu stond ik volledig machteloos voor haar en onderging gewoon. Ik maakte kennis met haar sterke vrouwelijke handen die mijn billen lieten gloeien, tussendoor namen haar vingers mijn tepels te pakken om vervolgens weer kennis te maken met een zweepje, 2 verschillende vloggers, en een cane … Ondanks dat ik niet van pijn hou was het wel heerlijk dit te ondergaan.

Ik werd nog op handen en knieën vastgezet waardoor mijn kontje volledig toegankelijk werd als een sletje. Om geen geluidsoverlast te creëren kreeg ik een knevel in mijn mond in de vorm van een penis en vervolgens wasknijpers op mijn tepels. Heerlijk machteloos. Tot mijn grote verbazing mocht ik kiezen welk speeltje ik in mijn kontje kreeg. Ik koos een bescheiden prostaatstimulator waar ze enorm behendig mee aan de slag ging. Vervolgens was het een speeltje van haar keuze … iets groter waardoor mijn kontje open bleef en het leek alsof ik echt geneukt werd. Het werd erg heftig voor me maar onderging met plezier.

Nadien werd er een plug in mijn kontje geschoven maar omdat deze niet goed bleef zitten maakte Annabel deze behendig vast met een bondagetouw. Liggend op mijn rug mocht mijn kooitje af. Ik kreeg het compliment dat ik mooi glad geschoren was.

Op het einde kreeg ik nog een heerlijke beloning.

Wat een geslaagde eerste kennismakingssessie. Hopelijk snel weer meer!

Mvg,

J

—-

Een mooie travestie sessie MET training voor de catwalk:

Wat een bijzondere afspraak was deze. Om discretie te waarborgen zijn namen fictief.
Ik ontmoette hem in de bar. Vincent zat daar; in een mooi rokje en vestje. Hij was een beetje zenuwachtig maar vooral hoop en verlangen lagen in zijn ogen te lezen.
“Annabel, wat ben je mooi’. Altijd een goed begin 😉 Ik vroeg hem naar zijn meisjesnaam;… hij moest even denken en zei toen; “Marloes”.
Dat is een mooie naam lieverd. Ik hoor dat je mijn begeleiding wil om je vrouwelijkheid verder te ontplooien en dat het gewoon fijn is om even lekker te tutten met een girlfriend.
Mag ik je girlfriend zijn?”. Hij kijkt me dankbaar aan. Hij verteld me dat het hem heerlijk lijkt om tijd met me door te brengen en dingen te leren die Marloes nog meer Marloes kunnen maken.
Ik stel voor naar de kleedkamer te gaan en daar even te kletsen. Een kleedkamer vol make-up, pruiken, schoenen en jurken.
Marloes voelt zich meteen heerlijk daar. Ik ga bij haar zitten. Vraag haar naar wie ze is. Hoe lang ze dit al wil en waar ze uiteindelijk wil komen.

Ik complimenteer haar om haar mooie rode lingeriesetje maar we kunnen wel wat doen aan haar kleding.
Ik zoek de kast af… ik zoek iets sensueels; om te dragen, om op je huid te voelen… het gevoel van kant, zijde en satijn maken je altijd zachter en vrouwelijker.
Ik vind een satijnen kimono… als ze deze aantrekt voel ik al dat ze verzacht. Dan nog schoenen.
Niet te hoog; want we gaan straks echt trainen met lopen; dus ze moeten nog comfortabel voelen. Maar MET hak!Zonder hak lopen kan iedereen.. charmant MET hakken is de kunst!!
Om haar verder op een subtiele manier wat vrouwelijke maniertjes aan te gaan leren is daar de truc met de mascara en wat lipgloss….
Hoe anders knipper je met je ogen met mascara op je wimpers, hoe anders nip je aan een glas water met lipgloss op je lippen… ik zie het verschil meteen, zij voelt het ook.
Hoe leuk is dit! Ik vraag aan haar of ze zich blondine voelt, brunette of a redhair lady… we gaan voor blond. Lang en krullen.
Daar kan ze dan ook een beetje mee spelen tijdens de catwalk training.

Ze vertelde me al in een email dat ze best een beetje haar sluttiness ook wilde ontdekken; ook naar vrouwen toe… D
Dus terwijl ik haar kleed vertel haar mijn biseksuele gevoelens en dat ik het ook heel spannend en fijn vind met dames… ik voel haar sidderen… dit had ze niet verwacht….

We gaan naar beneden naar de rode kamer; daar kunnen we de catwalk oefenen. Ik loop voor haar. Leg haar uit hoe je de ene voet voor de andere kunt zetten zodat je heupen bewegen.
Hoe je je schouders stil moet houden en hoe je het mooist een draai kunt maken en een ‘strike the pose’ aan het einde van het loopje.
Ik leer haar hoe ze het satijnen stofje van haar schouders kan laten draperen en hoe de zachte stof dan langzaam over je schouders en rug glijdt. En hoe sensueel dat voelt.

Het lopen gaat goed! Ik voel hoe ze verzacht en hoe blij en mooi ze zich voelt. Ze heeft een mooi kontje. Ik vraag haar daar een beetje mee te schudden en hoe lekker dat eruit ziet.
We giechelen als twee vriendinnetjes die Hollands Next Topmodel spelen op de slaapkamer. We hebben echt lol en eindigen de sessie met een heerlijke mooi ‘twee meisjes hebben het leuk’’.

Een ongeplande Qi Gong sessie met Annabel

Ik was onlangs weer in DP voor mijn gebruikelijke halve dag sessie met veel high heels trampling.
Ik heb op deze site al vaker over mijn sessies geschreven met de diverse meesteressen, DP heeft echt een perfect team.
Het voordeel van een halve dag, waarvan een deel “in rust/bondage”, is dat er wat gelegenheid is om kennis te maken met nieuwe dames waarmee je nog nooit hebt gespeeld.
Zo kwam Annabel ook even langs terwijl ik zoals gebruikelijk spread eagle op de vloer was vastgebonden.
Ze had van mijn trampling passie gehoord maar had dit zelf nog nooit gedaan, geen wonder want haar passie is slavin en niet meesteres.
Op mijn uitnodiging wilde ze het best wel eens proberen.
Dus na het uitzoeken van de juiste paar heels en wat extra ondersteuning begon ze met de eerste wankele treden op mijn borst, heerlijk voor mij.
Echter tot mijn verbazing had ze de smaak, maar ook de techniek snel te pakken en stond ze zonder zich ergens nog aan vast te houden op mijn borst haar dingetjes te doen.
Ik was zeer verbaasd over haar balancerend vermogen. Dat verdiende wat uitleg.
Ze vertelde dat ze aan Qi Gong deed, Wablief? Qi Gong is een Chinese beweging techniek welke gerelateerd is aan de meer bekende Chinese Tai Chi.
Door mijzelf later op internet opgezocht: Tai Chi is een serie van bewegingen achter elkaar, terwijl Qi Gong een enkele beweging is om slechts een doel te bereiken, bijv het openen van je longen.
De overeenkomst, een zeer sterke fysieke en mentale kracht en veel oefening vereist. Respect want Annabel is een zeer ervaren beoefenaar.
Dat moesten we in de praktijk brengen, oftewel ik was haar Qi Gong mat. Ze stond met beide heels wederom op mijn borst en begon haar Qi Gong training.
Voor een leek als ik leek het meer op een soort staande Zen meditatie. Haar evenwicht was perfect. Nadeel van haar perfecte evenwicht is dat haar heels stevig op 1 plek bleven verankerd.
Lekker zou je denken, en Annabel is een slanke verschijning, maar als een paar heels maar lang genoeg volle gewicht op 1 plek boren, gaat dit na een tijdje vanzelf mega pijn doen.
Dus mijn verzoek om toch even de heels licht te verplaatsen. Dat deed ze dan ook, beide midden op de tepels en dan weer verder!!
Ik kreeg ook nog wat coaching, want als Qi Gong team moet je een worden.
Ik moest in een bepaald ritme in en uit ademen ondanks de pijn en Annabel paste haar evenwicht ritme aan mijn adem ritme aan.
Ik zag haar inderdaad licht op en neer bewegen met mij. En gelieve ook niet te hard kreunen want dat is slecht voor haar concentratie.
Ik heb diep respect voor Annabel. De titel slavin wekt wellicht wat associaties op, maar Annabel heeft een sterk karakter en een zeer interessante levens ervaring.
Bovendien voelden we meteen een sterke band want als slavin had ze volle begrip voor mijn gevoelens als extreme pijn slaaf.
Dus mijn volgende afspraak bij DP is wellicht met een slavin en niet met een meesteres.
Groetjes, Dutchguy
Top