Luier slet opleiding met Meesteres Manja

De eerste keer dat bij domination palace was een aparte ervaring…dat vroeg om meer.!
Na de 2e keer wist ik dat hier echt alle fantasieën uit kunnen komen…!
Na de derde keer ging ik verlangen naar meer… meesteres Fay nam mij mee aan haar hand door het rijk van fantastische bdsm ….onderdanigheid en fetish..!
Tijdens de 2e sessie kwam ik ook in aanraking met meesteres Manja..meesteres Fay stelde voor om mij ook eens te laten domineren door Meesteres Manja..

Afgelopen week melde ik me bij DP.. na even wachten kwam Meesteres Manja mij ophalen.
Ik heb een enorme luierfetish.. voor deze sessie had ik een pakje geknutseld,dat viel heel erg in de smaak.
Na een douche en een kleine cursus dildo pijpen, werd ik geparkeerd in de gang.
Er kwamen meerdere meesteressen mij bekijken en uitlachen , en bespotten.. eigenlijk gek dat het toch fijn voelt . na een half uurtje werd ik meegenomen door Meesteres Manja naar de kelder.
Nadat ik op een krukje plaatsnam werd ik vriendelijk verzocht een groot glas nectar leeg te drinken, er stond een metalen bak voor mijn neus de meesteres had de vulling uit een luier vermengd met water en nektar .
Daar werd mijn gezicht eens flink ingeduwd.. smerig ,,maar zo lekker voelt het… ondertussen mocht ik wat van de speciale parfum,opsnuiven.. waardoor ik helemaal op een andere planeet terecht kwam..
De smurrie smeerde Meesteres Manja mij over mijn hoofd , tepels , en ze vulde mijn luier van voor en achter met de smurrie.
dit was zo smerig ……LEKKER….
Het gevoel is niet te beschrijven .. alleen een diaper lover zal dit begrijpen.
Daarna volgde een bondage op een bed waarbij mijn benen werden opgetakeld.. de luier mijn hele luier werd los gemaakt en nog eens extra gevuld met smurrie.. bestaande uit luier vulling ,nektar en een door de meesteres speciaal gemaakt baby hapje.

Daarna weer dicht gemaakt met ducktape, om weer allen te worden gelaten en te genieten van deze vernederingen…
Tot slot werd ik nog op een stoel vastgezet met mijn zaakje vastgesnoerd op een pijnlijke manier.
Nadat de Meesteres mij nog bang had gemaakt met een elektrische vliegenmepper. (bedankt dat u mij spaarde) mocht ik uiteindelijk op haar commando mijzelf ergens van af helpen..
Het gevoel van een geweldige spel.. is lekkerder dan klaarkomen.. dat is slechts het kersje op de taart.

Bij deze wil ik Meesteres Manja bedanken voor een geweldige sessie.. en ook Meesteres Fay dat ze mij aan U heeft toevertrouwd.
Hopelijk mag ik mijn luierslet opleiding een andere keer weer komen volgen bij U..
Kus op uw laarzen van slaaf Fristi

Top