Medische en WAM sessie met beeldschone Mrs.Gia

Afgelopen Donderdag,  een heerlijke sessie mogen ondervinden van Meesteres Gia. De beeldschone Meesteres weet precies  jou wensen en  fantasieën aan te voelen.  Die ik vooraf per mail kenbaar had gemaakt.

Na de gebruikelijke douche,  ging de douche-deur open, waarbij de Meesteres meteen de toon zette. Ze spuugde vol in mijn gezicht. Iets wat ze tijdens de sessie ontelbaar keren herhaalde, waarvan ook nog menigmalen in mijn mond. Die ik steeds op commando open moest doen. Smeerde de spuug ook steeds heerlijk over mijn gezicht heen.

Vanaf de douche trok ze me aan mijn piemel ( dan nog half stijf) mee naar de medische kamer.  In de medische kamer mocht ik bij mezelf pols-boeien, en zittend op de grond enkelboeien om doen. Vervolgens bond ze me vakkundig vast aan de gynaecoloog-stoel.

Omdat ik van mezelf  vond dat ik ’te klein geschapen’ ben, mocht ‘Dokter Gia’  een peniskeuring op mij uitoefenen. Om mijn penis werd ik erg beledigd en vernederd. Lengte en dikte,   alsmede mijn eikel werden professioneel  als ; Niet goed bevonden.

Daarentegen vond ze mijn testikels en balzak wel goed. Regelmatig werd ik ook op mijn penis bespuugd,en was het ook supergeil hoe ‘dokter Gia’ er mee speelde. Hetgeen mij penis in vol ornaat bracht.  Dit deed haar te doen besluiten om mijn sperma te controleren.  Met een wand-vibrator tegen de schacht van mijn penis, en mijn eikel aangedrukt kon ik mijn orgasme niet langer uitstellen. Met haar andere hand  richtte ze mijn penis  op mijn onderlichaam , alwaar ik mijn buik onder spoot. Ondanks dat ze dit tot aan de laatste druppel deed vond de Meesteres dat de hoeveelheid sperma ook erg tegenvallend was. Vroeg zich dan ook af of ik wel voor de 2e keer een erectie tijdens deze sessie zou krijgen.

Toch werd  de sperma in mijn mond en gezicht ĝesmeerd en moest ik haar vingers aflikken.

Hierna werd ik geblinddoekt,  mijn half slappe penis werd strak afgebonden. En kreeg ik lichte tepelklemmen  op.  (Hetgeen ik toch wel als pijn ervaarde) en zou de medische sessie langzaam veranderen in een WAM sessie. Ook mede omdat ik dit vooraf had aangegeven.

Omdat ik bij menig voedsel een fetish heb. Koos ik er voor om ditmaal  met augurken te doen. En dat heb ik geweten ook.  Ook de Meesteres gaf aan ;  menigmalen met voedsel bij andere gespeeld te hebben  maar nog nooit met augurk. Maar aan alles was bij haar af te lezen dat zij hier heel veel energie in stak en het heerlijk vond.

Bevrijdt van de tepelklemmen en blinddoek werden mijn polsboeien van de gyneacoloog-stoel losgemaakt.  Kreeg ik een doorzichtige PVC jas aan gekleed, die de Meesteres eerder toen ik geblinddoekt was, ook al over mij lichaam bedekte. Hetgeen ik overigens super opwindend vond.

Mijn hele gezicht werd besmeurd met augurk,  meerdere malen werden er stukjes augurk voorgekauwd door de Meesteres , in mijn mond gespuugd , hetgeen ik dan ook weer op commando door moest bijten en door moest slikken. Nog altijd werd ik diverse keren in mijn gezicht en op mijn penis gespuugd.  En meerde malen vernederend uitgelachen. Uitdagend was het toen de  knappe Meesteres met een augurk in haar mond zeer dicht tegen mijn gezicht aan stond te kijken. Opwindend dan weer met een hand over de PVC jas over mijn lichaam wreef. En dan weer met een stuk augurk het topje van mijn eikel insmeerde om het direct daarna weer in mijn mond te stoppen. Kortom het werd langzamer aan een kliederboel….en dan zou er ook nog een andere Meesteres die aan het werk was komen kijken.

In afwachting daarvan bleef ze  me maar vernederen , onder spugen ( al dan niet) met stukjes augurk. Mijn gezicht insmeren. En zelfs een grote augurk langs mijn penis houden , om te vergelijken en mede te delen dat die groter was dan mijn penis. Ondanks dat mijn penis inmiddels weer flinke erectie had.

Tussendoor werd ook weer de wand-vibrator van stal gehaald.  Waarbij ik net op tijd aan gaf dat ze niet langer door mocht gaan , vanwege een tweede orgasme die ik liever uitgesteld zag tot het einde van de sessie.

Omdat de deur van de medische kamer gewoon open stond . Kon Meesteres Gia zeer makkelijk een van haar collega’s roepen om eens te komen kijken.

Waarop Meesteres Do besloot een kijkje te komen nemen. Nog altijd vernederend toegesproken te worden door Meesteres Gia en eigenlijk ook uitgelachen te worden door beide dames. Werd ik bestempeld als een ‘Augurken-slaafje”

Al snel besloot Meesteres Do , de kamer weer te verlaten. En alsof het allemaal nog niet genoeg was, besloot Meesteres Gia nog eens een augurk te nemen. Weer eens mijn penis ermee te bespelen, een stuk van de augurk af te bijten , en voor te kauwen. Wederom in mijn mond en gezicht te spugen.  Smeerde het weer super-geil over mijn gezicht uit.

Daarna begon ze mijn stijve pik zodanig te bewerken, dat ik niet lang meer nodig had om voor de tweede keer klaar te spuiten. Tot op de laatste druppel werd mijn penis leeg getrokken, en smeerde de Meesteres, de sperma, spuug, en stukjes augurk volledig uit over mijn gezicht en in mijn mond.

Ik voelde me hierna vies, maar zeer zeker voldaan. En wil dan ook middels dit schrijven Meesteres Gia tot alle tevredenheid bedanken voor de heerlijke sessie.

Een zeer knappe dame, die een sessie perfect aanvoelt en zeer zeker ook uitvoerd.

 

‘Augurken-slaaf’

Top