Meesteres Cleo, een waar trample talent

Eigenlijk was ik opgehouden met schrijven voor DP als frequent bezoeker en fervent trample addict begonnen de verhaaltjes een beetje hetzelfde te worden.
Toch heb ik een reden om weer iets te vertellen over mijn meest recente bezoek aan DP maar dat komt dadelijk.
Voor de afwisseling zal ik nu ook iets meer toelichten over de achtergrond van mijn fantasieën.
Ik bedenk voor elk bezoek altijd lichte variaties en dit keer had ik ook weer iets nieuws.

Geïnspireerd door de vele secretaresses die bijv. aan een balie of hoge kantoor tafel een groot deel van de dag staande werken,
wilde ik wel eens weten hoe het voelt om dan langere tijd hun vloer te zijn.
Afgesproken met DP was dat we op zolder tussen de 2 palen zo’n werkopstelling zouden namaken met voor mij een flinke bondage, vloeren bewegen niet.
Ik zou dan door diverse door het huis gekozen dames lange tijd als levenloze werkvloer gebruikt worden.
Levenloos is dus geen contact en dus geen genade/pijngrens limiet en om hiervan echt zeker te zijn zouden de dames muziek oortjes gebruiken,
dan horen ze mijn gekerm niet en kunnen ze rustig aan hun chats/mails werken.

Nu bleek oa Mrs. Cleo tot het “secretaresse” team te horen. Ik ken bijna alle dames van DP, maar haar had ik nog nooit ontmoet ondanks dat ze er al een jaar werkte vertelde ze.
Een hele mooie dame en ook heel toegankelijk, ik voelde bij de kennismaking gelijk al een leuke klik. Ze had nog vele mails/chats te verwerken en wilde snel beginnen.
De reden van toch weer een verhaal is dat Cleo bijzonder veel trample talent heeft en ik vind dat de NL trample community dit best mag weten.
Begrijp het niet verkeerd want ook de andere DP dames kunnen heel goed trampelen hoor. Mrs. Cleo bleek echter de houvast van het “buro” en de 2 palen niet nodig te hebben.
Op natuurlijke wijze stond ze gewoon relax op mijn borst/tepels met beide handen aan haar mobiel.
Zonder houvast is dus echt ook het volle naaldhak gewicht zonder gefoetel diep in het vlees, ze had overigens die rode pumps aan van op haar DP site foto.
En dit niet enkele seconden/minuten maar echt langere tijd. Het was enorm lijden/genieten want dat begin je na een tijdje wel te voelen.
Op een gegeven moment begon ze zelfs lichtjes te dansen op het muziek uit haar oortjes, wederom zonder ergens aan vast te houden.
De pijn verdubbelde daarbij en ik had het niet meer maar wat kon ik doen. De kenners weten dat langere tijd dansen met heels op een slaaf zonder enige houvast bijzonder moeilijk is.
Ik had het nog nagevraagd bij Mrs. Cleo maar haar trample ervaring was nog best beperkt, dus gewoon een natuurtalent.
Ze liet wel weten dat ze trampling echt leuk vond en dat merkte ik ook wel.
Bij haar 2de bezoekje, na ook veel door de andere dames als vloer gebruikt te zijn, ging ze meteen weer op de oude voet verder.
Ik was al helemaal sore/rood en vol opgezwollen marks (ja de huid zwelt op op de plekken waar de heels flink huisgehouden hebben) en heb toen toch om genade moeten smeken.
Op een gegeven moment had ze het wel door en ondanks onze no safeword/limit afspraak heeft ze er toch maar gehoor aan gegeven en hebben we de sessie beëindigd.
Al met al toch een voor mij unieke belevenis ondanks mijn decennia lange trample ervaring.
Mrs. Cleo is echt een dame naar mijn hart zonder weer tekort te willen doen aan de andere zeer leuke dames bij DP.
Groetjes, Dutchguy.
Top