Meesteres Sage

Wees welkom bij domination palace, waar ik alle ruimte heb waarin jij mij kunt aanbidden en waar ik de mogelijkheid heb om jou ergste nachtmerries te verwezenlijken.

Alle spullen om een heftige of juist sensuele sessie neer te zetten zijn aanwezig. Met een schatkist aan roleplay kleding en alle attributen denkbaar in BDSM kan ik jou trainen in het vinden van jou guilty pleasure. Ook is het gebruik van soundings en elektro een persoonlijke passie.

Als masochist ben je aan het juiste adres maar ook sta ik open om een beginner mee te nemen op avontuur, ook heb ik een passie voor sissification, het mooi maken en vrouwelijke energie op te wekken zie ik als mijn hobby.

Vastgebonden met de kunstvorm shibari hulpeloos in mijn handen terwijl je weg zwijmelt bij het aanblik van mijn mooie maar strenge blauwe ogen, of hard gedomineerd worden in ways you can’t imagine… aan jou de keus.

Zowel soft als extreem is mogelijk, sex met je meesteres is ondenkbaar en hier durf jij dan ook niet aan te denken. Met mijn toestemming en als jij goed je best doet, dan ben ik wel aaibaar.

Wellicht onderscheidt ik mijzelf als domina door niet alleen maar vals of sadistisch te zijn maar juist een veilige omgeving te creëren waardoor jij je veilig genoeg voelt om alle remmen los te laten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een sessie helend kan werken mits op de juiste manier uitgevoerd. Het luisteren naar jou behoeftes en daarop in te spelen intrigeert me. Het is nodig om je veilig te voelen om helemaal in jou kwetsbare rol te zakken en mij te aanbidden.

BDSM is voor mij veel meer dan pijn geven, de psyche speelt de grootste rol in mijn spel en werkt daarom helend voor bijvoorbeeld trauma.

Girl next door of toch een Godin oordeel zelf. Zie ik je snel?

 

Fly beyond the stars with me. ✨

 

Geen sex, geen intiem

Deze slideshow vereist JavaScript.

Top