Mijn eerste BDSM ervaring met Lady Annabel!

Dan was het opeens zover, mijn eerste BDSM ervaring! Waarom heb ik jaren hiermee gewacht?! Nou… ja ik weet het wel: want ik kan nu nergens anders meer aan denken! Er is geen weg terug maar ik zou het zo 10x weer doen!

 

Hiervoor heb ik jarenlang crossdressing stiekem in mijn eentje gedaan en hoewel dat leuk is, is het altijd al mijn droom geweest om dat samen met een prachtige, dominante vrouw te doen. Toen ik Lady Annabel’s profiel las, wist ik dat zij wel raad met mij zou weten… ooh en hoe dat ze dat wist! 

 

Ze kwam binnen in een prachtig leren rokje, laarzen en prachtig zwarte topje. En toen wist ik meteen dat dit toch wel echt HEEEEEEEL leuk ging worden!Het begon met een introductiegesprekje aan de bar waar ik over mijzelf kon vertellen, kon zeggen waar ik van hield en alles mocht vragen. Ik was heel nerveus over bepaalde dingen (zoals anaal) maar ze was zo lief, begripvol en geruststellend! Ik had echt 0 ervaring dus dit was echt heel fijn om van tevoren zo te kunnen bespreken.

 

Hierna moest ik gaan douchen en kreeg ik een kooitje om om te doen. Ik was echter zo uhm… ‘ excited’  dat het kooitje er de hele sessie niet van gekomen is ? Vervolgens moest ik plaatsnemen in een stoel in de travestiekamer. Omringd door talloze outfits, hoge hakken laden vol bh’s & slipjes, sierraden, make-up en meer. Terwijl ik daar op een stoeltje zit, opkijkend naar een bloedmooie vrouw die je oogschaduw aan het opdoen is, voel ik mij zo onderdanig. Ik wil niets liever dan een mooi popje voor haar zijn in dat moment. Toen kwam Mrs Nina heel even spieken en gaf mij wat complimentjes over mijn ogen! Nu ben ik zo onderhand al helemaal gesmolten vanbinnen ?

 

Ik kreeg een prachtige blonde pruik met bangs. Normaal had ik rood/zwart dus dit was nieuw voor mij maar WAUW wat stond ie goed, al zeg ik het zelf. Lady Annabel liet mij vervolgens een dienstmeisjes pakje aandoen, met roze stockings, witte hakken en een veel te klein slipje. Mijn eerste dag als dienstmeisje bij DP! ? Ik kreeg een plumeautje en na een korte inspectie moest ik beginnen met het afstoffen van de kamer. Ik was best een ongelofelijke klungel en versprak mij heel vaak. Als straf moest ik op mijn knieën en mijn kontje presenteren (zooo ontzettend geil dat dat was! ?)  Waarna ze mij meerde malen sloeg met een zweepje. Elke slag iets harder en bij elke slag bedankte ik haar uitbundig. Mrs Nina was ook weer even komen spieken en nu weet ik dus dat ik het supergeil vind om bekeken te worden anderen. I guess exhibitionisme is a thing for me now haha 😀

 

Toen kreeg ik van Lady Annabel een halsband met een ketting en enkelboeien om. Zelf heb ik een setje maar deze waren best zwaar, er zat wat gewicht aan. Lady Annabel zij toen ook “Ik wil dat je het gewicht ervan voelt” en dat subtiele extra gewicht draagt echt bij aan je onderdanig voelen! Zo’n klein detail maar tegelijkertijd ook een subtiele openbaring voor mij geweest. Tot slot kreeg ik nog een plug in mijn kontje geduwd maar die bleef niet goed zitten. De oplossing: Een grotere plug ?. Hierna was het tijd voor opsluiting waarbij ik geboeid, gevuld & alleen met mijn gedachten was. Ik moest heel erg mijn best doen van mijzelf af te blijven maar dankzij de handboeien had ik geen kans hehe. Ik moest ook veel in de spiegel kijken cuz I looked cuuuuute as hell in deze outfit! ^.^ Ik was echt… trots!

 

Toen kwam Lady Annabel binnen in zo’n sexy rooie pakje dat dat illegaal moest zijn ofzo. Ik wou niet meer opstaan en alleen nog maar voor haar kruipen haha. Toen nam ze mij mee terug naar de kleedkamer waar zij voor mij een MATCHING OUTFIT had klaargelegd?!!! ? Er zijn goede ideeën maar dit… ik had dit niet durven dromen maar echt AWESOME! Ik kreeg rode thigh high boots aan, een rood slipje waar ik nauwelijks nog in kon blijven nu en een prachtig rode korset. Ook kreeg ik knalrode lippenstift op en nu was ik dan omgetoverd tot een absoluut sletterig teefje voor Lady Annabel en gelukkiger kon ik niet zijn! And again: MATCHING. OUTFITS! ?

 

Daarna begon het laatste deel van de sessie. Het rode licht ging aan en ik werd voorover gebogen over de tafel. Wat ik daarna beleefde is niets minder dan goddelijk en ik snak nu nog steeds naar meer! Mijn kontje had vanbinnen nog nooit zo gevoeld en ik wou dat het nooit ophield! De dingen die ik tijdens dit uur zag zijn op mijn slechtziende netvlies gebrand en ik hoop deze nooit meer te vergeten.

 

Ik heb echt een fantastische eerste ervaring gehad bij DP. Iedereen daar was ontzettend lief tegen mij en dat kan ik enorm waarderen. Ik hoop dat ik in mijzelf te zijn ook een beetje vermakelijk was ^^,

 

Zo ontzettend bedankt en tot de volgende keer!

xxx Eve ?

Top