Mijn eerste bezoek aan MRS Denise

Om 18.00 melden bij DP, dat was mijn opdracht. Ik wist niet door wie/wat of hoe ik zou krijgen. Met gierende zenuwen bel ik aan en wordt vriendelijk ontvangen door Lady Sharon(als ik me niet vergis) Een kopje koffie en wachten op mijn MRS, wie dat ook is. Ze komt binnen. Als vanzelf gaat de knop om en ben ik zo subbie als maar zijn kan. MRS Denise doorziet mij vrij snel en hebben we het over de slet die ik ben en de sletten-training die ik zal ondergaan. Na de douche heb ik de boeien om gekregen en begon het te malen. Doe ik wel goed genoeg mijn best? Is mijn MRS wel tevreden over mij? Even mocht ik HAAR laarzen aanbidden en met volle overtuiging en liefde heb ik het uitgevoerd. Daarna netjes op handen en knieën braaf achter Haar aan om mijn “bedrijfskleding” aan te doen. Gordeltje, kousen, slipje en jurkje en dan natuurlijk het pijpmondje maken met felrode lippenstift. Ik werd aan het rad gezet en tentoongesteld aan gegadigden en weer maalde het door mijn hoofd, doe ik het wel goed, is MRS wel tevreden over mij?
Dit kwam al snel naar buiten en we hebben even een korte pauze moeten inlassen. Wel werd mijn clitje met ballen even snel gebonden. Na de gedwongen pauze mocht ik voor asbak spelen en mocht ik HAAR spuug ontvangen. Hierna mocht ik aan het werk en mijn pijpkunsten oefenen en wederom werd het duidelijk dat ik inderdaad nog veel moet trainen. De MRS wilde nu mijn kont/kut inspecteren en testen dus netjes op de tafel en me aanbiedend kon ZE aan de gang. Mijn kutje werd bevoeld, opgerekt en getest. Als afsluiter ben ik dan ook officieel op 03-09-2016 ontmaagd door MRS Denise met tussentijds een flinke plaksessie om mijn kont netjes op kleur te brengen.
Toen vond MRS Denise het genoeg en mocht ik opruimen en douchen. Bij de nabespreking voelde ik me zweven en genietend en kon ik niet heel veel uitspreken 🙂
Dank U voor de training MRS Denise en ik hoop dat ik mijn training mag volbrengen bij U?
Nederige groeten kittyslet

Top