Mijn eerste ervaring bij DP en met Lady Yennifer

Mijn eerste ervaring bij DP (Lady Yennifer)
Ik fantaseer al jaren over het vernederd worden door een strenge, mooie meesteres.
Na een wat mindere ervaring bij een andere club, durfde ik eindelijk de stap te zetten en heb ik een afspraak gemaakt bij DP.
Na wat verhalen te hebben gelezen twijfelde ik tussen Mrs. Gia en Lady Yennifer. Omdat Gia al bezet was heb ik gekozen voor Yennifer.
Ik was wat eerder in Valkenswaard en twijfelde sterk; zal ik nog afbellen? Gelukkig heb ik dat niet gedaan en ik stond op tijd aan de bel bij DP.
Een erg mooie vrouw (bleek Mrs. Nina te zijn) deed open en zag al ik erg gespannen was. Ik heb een hartslag van 300 maar verder gaat het goed, zei ik
. Ze zei dat Lady Yennifer er nog niet was en ik mocht meekomen naar de bar. Haar rust gaf me vertrouwen en met een drankje kon ik wat rustiger worden.
Mrs. Nina kwam met enige regelmaat langslopen en ik was erg van haar onder de indruk.
Na een tijdje kwam Lady Yennifer binnen. Wat een prachtige vrouw is dit, ze droeg een mooie leren string met leren veterrokje en leren topje.
Ook zij was rustig en stelde me snel op mijn gemak. Omdat het voor mij de eerste keer was, hebben we rustig mijn do’s en don’ts besproken en konden we naar boven om te douchen.
Ik mocht meekomen naar de zwarte kamer.
Met een korte inspectie, testte ze met haar vingers en handen mijn tepels en ballen zodat ze een beetje wist wat ik kon hebben.
Daarna kreeg ik polsbanden om en werd ik met kettingen vastgezet aan het web. Ze begon met het vastzetten van tepelklemmen.
Het was pijnlijk, maar te doen en ik werd er erg opgewonden van. Ze ging voor me zitten en schopte me zachtjes in mijn ballen en tegen mijn lul.
Ik had vooraf aangeven een beetje te twijfelen, maar ze mocht het wel proberen. Ze voelde dat perfect aan en zocht precies de grens op.
Ik werd ook nog geblinddoekt en er kwam nog een radeerwieltje aan te pas. Met haar prachtige lichaam kwam ze tegen mij aan staan en duwde tegen de tepelklemmen,
wat voor nog meer pijn zorgde. Maar het voelde heerlijk. Ze kleedde zich uit en met haar hooggehakte voeten hing ze haar string over mijn lul.
Ik had deze op dat moment het liefst bij mijn mond gehad, maar nam genoegen met wat ik kreeg. Ik werd losgemaakt en moest geknield op haar wachten.
Ze had een strap-on omgedaan en ik moest haar pijpen. Dat voelde erg vernederend maar toch geil. En als ik het goed zou doen zou ik beloond worden.
De dikke dildo paste net in mijn mond en ik zoog er gulzig aan. Ik verwachtte dat ik hiermee anaal genomen zou worden en probeerde hem daarom zo nat mogelijk te maken.
Dat bleef echter uit. Ik kreeg een halsband om en ze ging met haar benen wijd voor me zitten. Ik genoot van het prachtige uitzicht, maar mocht nog even niet dichterbij komen.
Ik moest op het bed gaan liggen en ze deed het licht uit. Ze kwam vervolgens op mij zitten en deed twee kaarsen aan.
Ik had vooraf gezegd dat ik dat wel wilde, maar schrok er toch een beetje van. Het voelde erg spannend en ik spande mij aan om maar enigszins voorbereid te zijn op het kaarsvet.
Het was te doen, maar wel pijnlijk. Na het kaarsvet ging ze met haar prachtige lichaam op mijn gezicht zitten. Dit voelde voor mij als een beloning en ik wilde haar niet teleurstellen.
Vervolgens masseerde ze mijn lul, waarbij ik haar vroeg om even te stoppen. Ik wilde nog niet komen.
Dat mocht even, maar omdat de tijd om was mocht ik na 1,5 uur dan toch heerlijk klaarkomen.Ik had nog uren willen doorgaan en mijn do’s verder willen afgaan, maar nu blijft er nog wat over voor de volgende keer.
Het was een geweldige eerste ervaring en een vervolg gaat er zeker komen.
Bedankt Lady Yennifer voor de heerlijke sessie! En Mrs. Nina voor de vriendelijke ontvangst en het mooie uitzicht.
Top