Mijn eerste halve dag sessie bij Meesteres Gia.

Ik kom al enkele jaren bij Domination Palace en voor het eerst had ik een 1/2 dag sessie geboekt bij meesteres Gia.
Nadat ik aanbelde, deed Jessica de deur open en reserveerde men een drankje. Na enkele minuten verwelkomde ook meesteres Gia me.
Ze zag er weer prachtig uit.  Ik werd na de doucheruimte begeleid, wat meteen het begin was van een sensationele middag.
Mij mooi douchen en dan mijzelf aanbieden aan de meesteres.  Even laten kwam ze naar boven en bood ze haar heerlijke laarzen aan.
Die moest ik uitvoerig begroeten.  Het viel haar ook op dan m’n pik al behoorlijk recht stond.
Ik moest dan van de trap af met het zitvlak, zodat ze men pik goed kon controleren.Aangekomen in de rode kamer diende ik de hand- en voetboeien aan te doen.  Men ballen werden afgebonden, zodat alles nog strakker en gevoeliger werd.
Meteen werd ook men eikel behandelt.  Ik produceerde blijkbaar veel voorvocht, dat ik dan ook in men mond kreeg gestopt.
Als straf werd ik geblinddoekt en aan het Andreas-kruis vastgemaakt.  Met de armen en benen open stond ik daar volledig machteloos.
De billen werden behandeld en tegelijk teasde iemand anders, ik vermoede Jessica of Nina men ballen en eikel.  Helemaal gek werd ik.
Ze waarschuwde dat klaarkomen niet aan de orde was!  Maar dit had een versterkend effect.  Ik werd er nog geiler van.
Meesteres Gia waarschuwde me nog dat klaarkomen niet het einde betekende van de ‘behandeling’.
Alleen zij en zij alleen zal beslissen wanneer de behandeling stopt, dus klaarkomen betekende niet dat het teasen van de eikel zou ophouden.
Ze hield woord! Even later kon ik me niet inhouden.  Net zoals het voorvocht belande een deel van het sperma via haar vingers in mijn mond.
De andere dames hadden er duidelijk ook plezier in.  Einde deel één dacht ik, maar zo werkt het niet.  Ik kreeg een masker op waardoor ik nu helemaal geen lichtinval meer had.
Ik werd in de gang vastgemaakt.  Als straf kreeg ik op men ballen wat knijpertje met gewichten op.
Men bleef bijna ook voortdurend men eikel en pik bewerken, die diende nog altijd pal te blijven staan, waar ik toch niet volledig in slaagde.
En dan begon men mij ook nog te bewerken met een pinwieltje.  Eerst op men buiken, billen en nadien steeds meer op de gevoelige plekjes, ballen en pik, en ja soms ook de eikel.
Ik moet zeggen, die ‘stimulans’ werkt wel.  Nu dat hij terug pal stond werd er besloten om met te laten staan.  Bezoekers konden me zien, ik hen niet.
En af en toe kruiste Nina, Jessica, Gia en ik vermoede ook Annabel mij en raakte ze me eens aan of net niet…
Ik vermoed dat ik daar toch een 40-tal minuten heb gestaan toen men besloot dat het terug tijd was om mij wat te ‘pijnigen’.
Ik werd om men knieën gezet, men voeten met een staaf vastgezet en de handen om een kozijn van een deuropening.
Vervolgens begonnen ze wat zaken te bevestigen een men pik en ballen.  Wat precies wist ik niet, want nog steeds had ik men masker op.
Ik kreeg ook een belletje in men handen gestopt met de woorden: ‘als je het even niet meer aankan even bellen dan komen we, maar je mag het niet laten vallen hé’.
Omdat ik aangaf dat de gewichtjes op men ballen toch wat gingen doorwegen werden ze verwijderd.  Maar er kwam iets in de plaats! Wat dat betekende ging ik dadelijk ondervinden.
En ook wat men uiteindelijk op men eikel hadden gedaan.  Het bleek iets elektronisch te zijn.  Want het gaf pulsjes op men eikel.  Die voelde zeker in het begin lekker aan.
Men merkte dat aan men geluidjes.  Dus als beloning werden die pulsjes frequenter en ook harder.  Ik werd er weer helemaal gek van.
Zeker als ik besefte dat zij de knopjes in handen hadden.  Ze wisselden voortdurend af.  Bijkomend werd er ook weer gespeeld met het pinwieltje.
Ik smeekte om te mogen klaarkomen, maar dat werd me verboden.  Tegelijk was ik ook wel ergens ‘bang’ om klaar te komen, want die pulsjes zouden dan toch anders gaan aanvoelen daarna.
Hoe het team het klaar krijgt om de lijn tussen ‘verlangen’ en ‘bevreesd’ zo dun te houden en het lot te ondergaan weet ik niet.  Wat ik wel weet is dat ze het uitstekend aanpakken!
De smeekbede werd niet gehoord.  Als straf werd ik terug naar de rode kamer begeleid.  En eindelijk mocht ik meesters Gia weer zien.  Echter was het niet van lange duur.
Ik kreeg een soort ‘mist’ doek voor men ogen.  Door die doek kan ik de contouren nog min of meer zien, maar helemaal niet scherp.
Als straf om men geilheid werd ik terug vastgezet, dit maal men ballen helemaal naar achter getrokken tussen 2 latten en achter men benen.  Redelijk pijnlijk.
Na een 10-tal minuutjes verscheen meesters Gia terug.  Omdat ik me toch wat had gedragen word ik uitgemolken.
Weer vastgebonden onderging ik dit lot.  Ik beloofde om alles te geven wat ik nog in mij had!
Een prachtige middag werd op een mooie manier geëindigd.
Nogmaals hartelijk dan aan Gia en het team.  Binnen enkele maanden of weken mogen jullie me weer verwachten om de stress van het werk weer voor even helemaal te vergeten.
Slaaf K
Top