Mijn eerste keer als slet……..

Na een kleine twee uur rijden kwam ik aan bij de voordeur van Domination Palace, ietwat laat. geen goede beurt. Na aangebeld te hebben, draaide ik me om om te zien wat er in mijn ooghoek stond, en het bleek een slaaf te zijn die daar op zijn plaats gezet was, blijkbaar. Ik draaide me weer om naar de voordeur, opgelaten voelend, maar tegelijkertijd glimlachend. Ik was in het andere wereldje terecht gekomen waar ik graag wilde zijn. En wie weet stond mij een soortgelijk lot te wachten?…

Toen Meesteres Fay binnenkwam verdwenen mijn twijfels omtrent mijn fantasie op slag. Zij heeft een tegelijkertijd geruststellende en spannende uitstraling die haar uitwerking op mij niet mist.
“Oh, Meesteres, dat zou ik bijna vergeten… Ik heb een kuisheidskooi bij me.” Het initiatief werd gewaardeerd, en ik werd geïnstrueerd me te ontkleden, te douchen, en me met de kuisheidskooi gesloten te presenteren aan haar.
Zo bevolen, zo gedaan, en al vlug was ik naakt, op een kuisheidskooi na, aan het kijken wat voor kleding Meesteres Fay voor me aan het uitkiezen was.
Ik werd gestoken in de kledij van een slet. Lange kousen, een soort body met jarretelles, een opgevulde BH en een slipje. De zenuwen gierden door mijn keel…
Ik heb al jarenlang fantasieën veranderd te worden in een vrouw of meisje, en hier ging een deel van die fantasie in vervulling. Een jurkje, met tierelantijntjes, zwart, en kort… Meesteres Fay was meteen enthousiast. Een lange, donkerbruine pruik maakte het plaatje af.
Toen schoenen passen. 1 paar zat me als gegoten, maar wat een enorme hakken! Een ander paar was wat krapper maar dit paar had hakjes die ik kon hebben. Mijn kooitje voelde wat krap…
Meesteres was tevreden. “Volg mij, en neem die andere schoenen ook mee!”

Ik werd geleid naar een kamer waar een spreidstang aan een ketting hing. Met mijn armen hieraan vast zodat ik niet kon vallen… Want ik moest lopen op de hakschoenen. “Heupen bewegen, blijf dit doen!” Rondjes lopen voor zover de ketting aan het plafond het toeliet. “En laat ik het klik klak van de hakjes niet horen stilvallen!” En daarmee werd ik achtergelaten…. Ik voelde me fantastisch! Ja, het deed pijn, de schoenen knelden. Nee, ik denk niet dat mijn heupswing echt verleidelijk was, maar ik had wel het idee dat ik met meer gemak me kon voortbewegen. Als Meesteres terug keert mogen de schoenen uit, goddank!!
Nu die met de hogere hakken aan, en opnieuw!
Dit kon ik niet! Ik kon mijn voeten geen 5 cm verzetten. De hiel was te smal, en gaf geen enkele balans!
Binnen enkele minuten gutste het zweet van mijn hoofd, deden mijn voeten pijn, en begon ik al te slingeren als ik een voet optilde. Meesteres Fay keerde terug, en had gelukkig begrip. Een glas water, en ik mocht gaat zitten.
“En hoe zit een dame?” Beentjes naast elkaar… “En BEN jij een dame?” Eh…. Nee dus. “Hoe zit een slet? Benen wijd, inderdaad.” Mijn voeten vastgezet in een spreidstang, knieën van elkaar vandaan, handen achter mijn rug.
Toen werd ik opgemaakt. Ik herkende mascara en oogschaduw. Een blos op mijn wangen en een felrode lippenstift… Mijn kooitje was weer krap.
Toen de onthulling. Een spiegel werd gedraaid, en ik zag mezelf. Wat ik zag was geen stoot… Geen opwindend beeld. Maar ook niet zo erg als ik me had voorgesteld. Het fascineerde me…
Er miste nog iets, vond Meesteres. Misschien een beetje opvulling voor dat slettenmondje? Een dildo werd in mijn mond gestopt. “Laat maar eens zien of je het waard bent om uiteindelijk misschien iets meer dan dit te krijgen om op te zuigen…” Zo liet ze mij achter, maar niet voor ze me blinddoekte.
Daar zat ik dan, haar woorden naar waarde te schatten… Ze zou toch niet bedoelen?… Ja, ik had wel melding gemaakt van die verboden fantasie, maar… Haar woorden hadden de uitwerking die ze ongetwijfeld moesten hebben, en ik voelde me vernederd, klein, angstig en zielsgelukkig.
Na enige tijd een stem. Niet haar stem! “Zo, wat een sexy verschijning!” Een streling langs mijn been. Een aanraking bij mijn schouder. “Heel mooi!” En weg was ze weer.
Iets later kwam Meesteres Fay terug. Dildo uit mijn mond, iets anders vastgebonden, en mijn mond was vlug weer gevuld, nu met een grotere dildo, die was bevestigd aan een paal ter hoogte van mijn mond. “En nu zuigen, sletje! Je mag oefenen, kijken of je hiervoor in de wieg bent gelegd!”
Ik begon te zuigen. Meesteres was tevreden. “Doorgaan met oefenen!” En weer alleen.
Lichte frustratie… Mijn fantasie was dit gedwongen te moeten doorstaan. Maar wie maak ik wijs dat dit niet ergens stiekem gewoon wil? Geniet ervan! Dus ik begon te zuigen… Mijn god, wat ben ik aan het doen?! De deur!! “Goed zo, sletje, ga maar wat dieper, hoor! “
Dan hoor ik iets op de gang. De andere Meesteres commandeert op hoe ijverig ik zuig. En dat ze nog een slaafje heeft die wel… Ik hoorde maar de helft, het gesprek was zacht. Maar… Het ging over mij. Een slaafje die mij?…. Nee toch?
Meesteres zegt dat ze trots is op haar natuurtalent slet! Ik voel me goed…
Een andere positie. Gebukt, nog steeds met mijn mond over de dildo. Maar wat in het mondje kan, kan ook in het…. De losse dildo die ik eerder in mijn mond had wordt tegen mijn anus geduwd… Langzaam, met veel glijmiddel, wordt hij naar binnen geloodst.
“Kom kom, zuigen maar weer! Oh, eerst een glaasje water. We willen het mondje niet uitdrogen voor het haar grote maaltijd heeft gehad?…”
Meer zuigen, meer zenuwen. Ik stond daar een eeuwigheid, het leken slechts seconden.
Dan losgemaakt. Mee naar boven, blinddoek weg, dildo eruit, ring gag in, armen in een armbinder, en knielen op een leren bankje, recht voor de spiegel. Bewonder jezelf maar eens… Een raar beeld. Maar zo spannend!!
Meesteres wordt ernstig en kijkt me aan. Wil je een blinddoek hiervoor?… Oh god, ik voelde me alsof ik voor het vuurpeloton stond.
Ik wilde de blinddoek op het moment dat de andere Meesteres binnenkwam met de mededeling dat ze een hoertje bij haar had. De andere Meesteres raakte mij aan. Mijn armen. Onder het rokje van de body. Oh! Een kuisheidskooitje… Ik was al vergeten dat ik het om had.
Op de knietjes nu. Mijn knieën raakten de harde vloer. Het deed pijn. Maar ik had grotere zorgen.
De armbinder werd omhoog getakeld. Mijn hoofd naar beneden gedwongen. Ik hoorde iets zeggen als “handig dat hij in hoogte verstelbaar is!”
Mijn mond werd open geduwd, en ik voelde iets warms naar binnen glijden. Een vinger… Zuigen, sletje! Ik zoog. Meer vingers. Die van mijn eigen Meesteres erbij. Complimenten, bevelen, en toen… iets dikkers. Warm. Natuurlijk was het warm, maar ik was verrast. Nu, zuigen sletje!
De pik had een condoom eromheen. Alles wat ik geoefend had op de dildo was ik vergeten. Ik zoog, ik likte, maar wist niet of ik het goed deed. Ik was doodsbang. Ik was het ECHT aan het doen!
Opeens een mannenstem. “Mag ik klaarkomen, Meesteres?” Het mag. Ik merk geen verschil. Ik hoor dat hij kreunt, ik wordt heftiger bewogen door mijn Meesteressen, maar ik ben op.
Het volgende dat ik weet is dat ik de kamer uitgeleid wordt, mijn armen vrij (wanneer zijn die losgemaakt?) en in de douche wordt geleid. Ik moet gaan liggen, op mijn rug, benen gespreid. Ik voel iets warms. Meesteres Fay plast over me heen…
Ook de andere Meesteres haar gouden douche ontvang ik. Ik schaam me. Niet voor wat ik gedaan heb, maar omdat ik het gevoel heb dat de moeite van de plassende Meesteressen aan me verspild is. Golden showers doen me niet veel, maar ik heb er ook zeker niets op tegen. Maar mijn brein is over de kook met wat ik gedaan heb.
Ik mag me douchen… Het is voorbij.

Het was fantastisch. Die conclusie trek ik terwijl ik douche. Ontzettend heftig. Ondanks onze afspraken vooraf onverwacht. Maar…. ik vond het lekker.

In de auto terug enorme subdrop gehad. Maar zelfs op dat moment dacht ik nog…. Wat een ervaring…
Meesteres later gemaild met al mijn gevoelens. Dat stelt ze op prijs. En ze was trots.
Meesteres Fay. Bij deze dank u wel!

Top